Comentariile membrilor:

 =  o solutie ?! casa Eliad
Radu Herinean
[25.May.05 17:36]
am citit, tot, si nu mi se intampla prea des in ultimul timp.
sunt in mare parte de acord, cu toate ca la titlul asta ti se va zice probabil "ai dreptate, mai ales cu prima parte". dar nu e neaparat asa ;)
iar solutii exista. una ar fi sa nu permiti comentarii la texte, si nu vei mai fi influentat. insa nu sunt convins ca nu ti-e util intr-o oarecare masura si feedbackul. trebuie doar sa stii ce sa alegi din el.
cat despre libertatea de expresie, incearca sa participi la atelierele din Casa Eliad de joi de la ora 19. o sa descoperi o fata mai umana a interactiunii poezie.ro si s-ar putea sa iti placa. esti din Bucuresti asa ca nu vad de ce n-ai incerca.
daca vii maine acolo nu uita sa te prezinti si ti-i voi prezenta si pe ceilalti. eu cred ca o sa iti schimbi un pic atitudinea, cel putin pe interior.
mai vedem. intre timp... ne vedem ;)

 =  multumesc mult...
Cirjan Cristian Dragos
[02.Oct.05 19:06]
Promit sa incerc sa vin, dar nu maine si nu pe perioada lunii iunie...
Deh... cele doua facultati ma cam omoara. Mai am un pic si incep sesiunile si inca imi spun ca o sa fie totul bine. Abia dupa primul examen o sa imi dau seama cum e de fapt.

Textul nu se refera neaparat la cei de pe Agonia... Textul se refera la multe alte persoane pe care le-am intalnit si... mi-as dori sa spun ca macar au incercat sa inteleaga.

Cel mai crunt exemplu ar fi o fosta cunostinta, care acum vreo doi ani mi-a citit un intreg caiet cu poezii, spunandu-mi dupa aceea ca ea le considera superficiale. Cand am intrebat-o... "Bine, dar spune-mi macar ce ai inteles tu din poezia asta." Si e o poezie care e aici pe site; ea nu a fost in stare sa scoata nici un cuvant.

Despre genul asta de oameni vorbesc aici, si cred ca nu sunt singurul care a dat peste astfel de oameni.

Si chiar promit sa incerc sa vin, macar de curiozitate, pentru ca nu sunt omul care sa... sa zicem ca imi place mai mult sa stau in umbra. Dar abia in luna Iulie.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !