Comentariile membrilor:

 =  fara replica!
scorus ilinca
[25.May.05 01:38]
extraordinar!!!!! ai o imaginatie fantastica si o putere de a o pune in cuvinte demna de steluteee!!! multe!!! nush de unde ti-a venit ideea (;)) dar cuvintele si felul tau de a te juca cu ele vor crea in curand un nou curent!!! roxanismul!;) cu drag, ilinca!

 =  :) roxanismul ? :))
Sonea Roxana Crina
[25.May.05 13:55]
Multumesc de comentariu si entuziasm :)) Daca ar da toti buluc aici cu atat avant, as incepe sa ma cred Luceafar :))
E multa imaginatie aici, sper ca si sentiment. E greu sa dai suflet unul text pe care nu l-ai trait .. pentru ca eu chiar nu-mi aduc aminte cum a fost atunci cand m-am nascut. :)) Mama zicea ca a crezut toata sarcina ca va avea gemeni. Daca am fost un pescar fara suflet si mi-am nenorocit sora ? :-)

+ Cu capul inainte :)
Ina Simona Cirlan
[12.Jun.05 15:39]
In mod cert este vorba despre primele pietricele pretioase in vederea construirii roxanismului:).
Proza brodeaza migalos si cu mult farmec pe tema reincarnarii. Nume, personaje, locuri, toate cu incarcatura simbolica...
Textul are profunzime, dialogurile sunt construite cu umor si aparenta candoare, incantata las semn!
Un condei cu stil, talent si sensibilitate!

 =  Bucurie!
Sonea Roxana-Crina
[12.Jun.05 18:32]
Multumesc, Ina. Ma straduiesc, am multe de invatat. Aprecieri ca aceasta ma stimuleaza. La fel ma bucur si de critici, ma ajuta sa cresc drept si sa nu deviez. Te mai astept (asa cum astept pe toata lumea), cu stele sau cu critici, cum simti tu.

 =  parere
Zabet Mihai
[01.Jul.05 09:59]
E doar un textulet modest si atata tot.
Proza de mai sus e plata ca un proces verbal, ca o compunere scolareasca
Sau parca autoarea ar fi gasit un site de literatura unde gaseste prilejul sa-si spuna of-ul si sa se obiectiveze. Stim ca acest lucru se poate si chiar se intampla.
Doar ca proza nu trebuie sa nazuiasca la acest gen de "obiectivitate". Una este limbajul de care e capabila o autoare meditativa, atunci cand doreste sa acceada la limbajul "literaturii", si alta e limbajul care ii cutreiera mintea, in care respira fara sa stie si care ii depaseste posibilitatile de articulare.

 =  copiii patriei
Sonea Roxana-Crina
[01.Jul.05 17:21]
Esti rautacios, domnule Zabet. Si hai sa fim clari. Da-mi argumete. Unde e plata si de ce ? Ca restul comentariului e gargara. Sunteti un copil. :))

Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !