Comentariile membrilor:

 =  examen
adrian grauenfels
[12.Apr.05 11:05]
E=mc2 . Vezi daca inginerii sunt lasati sa faca poezie ? repede se ajunge la formule .apoi ai sa scri un soft de scos rezultate din piatra seaca. Entropia ta va depasi tensiunea poetica statistic deviata. Si la urma ai sa ceri sa bagi pixeli in poem. Pur sacrilegiu madame, care e viteza sunetului pe autostradele eoliene?

 =  rejiunea siuperctitike
Sandra Hanna Segal
[13.Apr.05 00:46]
Servus, d-le injineriu. Sacrilejiul tocma' ce s-a comis. Am varat intre ghiersuri neste pixeli de primavara, productie proprie. Va rog a observa rejiunea siuperctitike une laptele se imbina cu mierea de iti tat vine sa intinji intransele, pe glaje. Cu reshpekt.

 =  părere
Alina Manole
[13.Apr.05 01:05]
E chiar reușită grafica, un fel de alunecare a gândului printr-un iluzoriu canal lacrimal. Textul cu câteva prețiozități, dar nu e rău.
Te voi mai citi.

 =  criptic si insuportabil
Sandra Hanna Segal
[13.Apr.05 05:40]
Multumesc de trecere si apreciere, Alina. Grafica e o preocupare mai veche decat scrisul si se vede. Cat despre pretiozitati esti mult prea buna. Am postat textul (inspirat de o diagrama de faza, evident) si dupa ce m-am gandit mai mult am decis ca e de-a dreptul criptic si insuportabil, scris de ingineri pentru ingineri si fara prea multa valoare de schimb pe piata. Dar l-am lasat (ca experiment), sa vad ce zice lumea.

 =  grafica
mark kraft
[14.Apr.05 11:47]
Eu o sa zic de grafica. Se vede limpede ca e o preocupare mai veche. Sper sa nu o lasi. Ar fi pacat. In rest, experimentul fie cu tine!

 =  pe fază
Alin Pop
[18.Apr.05 21:43]
e plin de "injineri" out there, răsar peste tot ca ciupercile (saprofite, deh), prin urmare poema matale nu-i deloc degeaba. daca ai ales să ne grăiești un pic mai... în stări de agregare, nu-i rau, atâta vreme cât o faci coerent. paralela dintre fluidul supercritic și starea de nondualitate a constiinței e o super găselniță, sau, dacă ar fi să ne raliem stilului holistic al dl. grauenfels (fac aluzie la textele lui pe teme de numerologie sacră), una dintre acele simetrii misterioase ale lumii în care ne găsim aruncați.

un singurel lucru mi se pare out of picture, sticla venețiană. nu pricep eu, sau nu ai legat tu bine simbolul de restul ideii. sau ambele :)


 =  Aline, Aline
Sandra Hanna Segal
[18.Apr.05 21:53]
Yess! :-))))))))))))))))))))
(Sticla venetiana era de poanta, dar oricine e liber sa bea din ea)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !