Comentariile membrilor:

 =  confirmări
Radu Herinean
[27.Mar.05 23:05]
aștept confirmări, eventual cu detalii despre ce popup blocker aveți instalat și care se confirmă că a creat acest gen de probleme.

 =  o altă -să-i zicem- problemă tehnică tot despre comentarii…
Mustață Ionuț
[29.Mar.05 10:43]
am observat că există o durată de timp limitată, în care autorul rămâne logat –probabil pentru a evita o suprasolicitare a site-ului -… o altă cale prin care îți poți pierde un comentariu e să nu știi când ți-a expirat timpul de logare….eu cel puțin am pierdut în acest mod câteva … nu prea cred că se poate prelungi inutil timpul în care să rămâi activ pe site , însă ar fi o idee bună să rămână textul scris în pagină respectivă, după ce-a eșuat postare, în vederea retransmiterii odată cu o nouă logare. Mulțumesc, și scuze pentru off-topicul relativ

 =  autor strain
Miruna Dima
[29.Mar.05 16:09]
Radu, iertati-ma, stiu ca ce scriu aici nu are legatura cu topicul, dar nu am stiut ce pot face altceva. Am incercat sa adaug la lista de autori clasici pe P.B.Shelley, dar dintr-un motiv necunoscut nu am reusit. Am verificat cu extrem de multa atentie si nu se afla in lista. Am intrat pe limba engleza, asa cum imi cere formularul, am tehnoredactat, dar degeaba. Ma iertati, puteti sa ma ajutati? Multumesc

 =  Radu Herinean
Tacutu Mitica
[02.Apr.05 16:48]
Nu am nici un popup blocker...pur si simplu nu se iau in consideratie comentariile, o sa-ti scriu pana cand ai sa reusesti sa citesti.
Salutari Mitica

 =  Everybody, dar mai ales Mustata Ionut !!!
Ionut Mustata, iti sugerez o solutie pentru a nu mai pierde comentariile concepute din pricina duratei insuficiente a timpului acordat de site pentru a ti-l posta: scrie-ti comentariul relaxat oricat de lung ar fi el, dar INTOTDEAUNA NU ACCESA butonul TRIMITE fara a face in pealabil un "copy" si eventual un "paste" al acestuia salvandu-l intr-un "word pad document" creat anticipat de tine pe desktop pentru comentariile tale din agonia.
Eu am gasit solutia aceasta si acum nu ma mai necajesc scriind inutil comentarii ratate de site. E o rezolvare!
Toate bune!

 =  Se poate înregistra un comentariu-Soluție posibilă
Serban Stanescu
[10.Aug.06 05:38]
"Eu sunt mic, nu știu nimic..." privitor la cum aopar comentariile, auto-logout, etc. Problema comentariilor pierdute însă, se rezolvă foarte elegant, așa cum spune Dudi Tăimănescu Bălăiță, prin Copy/Paste. Eu folosesc de exemplu un editor .rtf și toate textele care le lucrez, sunt de fapt niște copii din arhiva mea. La fel comentariile. Aici, e nițel mai altfel. Am un progrămel făcut de mine, un fel de bază de date, care îmi permite să stochez informații diverse în sistem ierarhic și acolo, am mai multe chestii, pe care le scot/adaug via Copy/Paste.

 =  Poate gasiti o solutie
corneliu zegrean
[17.Jun.07 18:02]

Problema cu comentariile. Am vazut explicatia Dvs. referitoare la PopUp Blockere dar nu cred ca este asa. In plus de asta sunt off la mine. Mesajul pe care il am, in loc de comentariile cititorilor, este "The page cannot be displayed, etc etc". Ceea ce ar putea sa inseamne, ca o redirectare catre setul de date de afisat in zona aceea, nu se gaseste, adica un link brocken pe site. Daca este asa, poate ar fi bine daca in loc de mesajul acela ati da un mesaj clar in romana eventual, ca datele nu se mai gasesc pe site, sau ceva in genul asta. Multumesc anticipat.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !