poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2495 .



scrisoare de dragoste
proză [ ]
iubirea mea

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [mysu ]

2002-12-10  |     | 



Te-am cautat de-atatea ori pe aleile parcului,printre stelele cerului
si printre
florile cele mai alese;iar privirea mea nu poate decat sa tresalte la gandul ca in sfarsit te-am gasit!
Esti tot ce am dorit,tu stii sa ma asculti,stii sa-mi vorbesti,stii sa alini tristetea mea doar cu privirea,si mai stii sa-mi dai aceea sarutare care imi ia rasuflarea.As vrea ramai asa pentru totdeauna,sa nu schimbi nici macar o farama din sufletul si trupul tau,si-mi mai doresc din toata inima sa fi alaturi de mine mereu,sa te simt aproape in orice moment.
Mi-a fost teama sa-ti spun ca "te iubesc"dar tot ceea ce am adunat in mine in tot acest timp de cand tu mi-ai iesit in drum s-a transformat in aceste doua simple si sincere cuvinte pe care ti le soptesc acum la ureche cu cea mai mare si intensa dragoste:
TE IUBESC
Nu stiu de cate ori ar trebui sa repet cat de frumosi sunt ochi tai,cat de frumoase sunt buze le tale,cat de frumos e trupul tau,cat de frumoasa esti tu.In toata lumea asta nu cred ca este un singur lucru care sa intreaca frumusetea,iar aceeasta esti tu.
Fiecare moment cand sunt cu tine este o secunda rupta din raiul iubiri,fiecare piatra pe care tu pasesti e un colt binecuvantat in gradina Edenului,fiecare soapta a ta e un susur al izvorului iubirii.
Nu vreau decat ca tu sa intelegi aceste cuvinte si sa le pastrezi in suflet ca pe o comoara nepretuita,iar cu trupul sa simti macar a mia parte din cea ce simt eu pentru tine.Atunci vei intelege de ce acum tot ce insemini tu imi tulbura adancul inimi si de ce acolo arde un foc etern al iubiri,care ma face sa-mi spun in orice clipa :
MI-E TARE,TARE DOR DE TINE!!!

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!