poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 4163 .



Eternitatea - Servicii Funerare
proză [ ]
Mica publicitate

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [batranutragator ]

2007-06-06  |     | 



Compania de pompe funebre Eternitatea a anunțat reduceri la înmormântări. Superofertă. La două înmormântări plătite, una gratis. Pentru grupuri mai mari de zece persoane, se fac reduceri masive. Tot ce depășește cifra zece a înhumărilor nu se tarifează. Nu trebuie să vă faceți griji. Dacă aveți un membru al familiei pe moarte, nu e nevoie decât să mai convingeți unu să apeleze la serviciile noastre. În acest fel, puteți îngropa trei dintr-o singură mișcare, la un preț convenabil. Vă asigurăm că avem tarife competitive cu ale concurenței. În plus, pentru persoanele neîncrezătoare în fenomenul Moarte, putem organiza întrevederi particulare cu Domnia Sa.
Compania nu are preferințe. Nu există limită de vîrstă, greutate, inteligență, celebritate. Primește orice, de la feți-frumoși la babe-cloanțe. Coșciugele sunt refolosibile, în caz că peste ceva timp vreun alt membru al familiei dumneavoastră se hotărăște să moară. Taxele pentru dezgropare vor fi plătite de client sau de un alt membru al familiei. Deshumările se fac întotdeauna la cerere, cu excepția cazurilor în care se fac din oficiu, după 13 ani. Atât este perioada de înmormântare la compania de pompe funebre Eternitatea. Suficient cât oricare membru al familiei să uite complet și definitiv atât de existența cuiva, cât și de locul unde respectivul a fost înmormântat. Pentru persoanele cu afecte puternice, cu loialitate excesivă și care doresc prelungirea duratei de înmormântare, se percepe o taxă anuală. Și pentru aceasta există o ofertă limitată – o prelungire și o înmormântare la prețul unei înmormântări, pentru primele 100 de cereri, precum și un bonus de 50% reducere la tariful fixat, pentru prelungirea înhumărilor pe perioade care depășesc 50 de ani.
La cererea clienților, înmormântările se fac simple sau cu fast. În situația din urmă, compania Eternitatea are o oferă bogată de petreceri tematice, cu praznicuri de 3, 5 sau 7 zile, cu posibilitatea infinită a extinderii perioadei la cererea clientului. Tarifele se negociază în funcție de numărul de invitați, de menu, și de genul de muzică și formația care asigură ambianța sonoră a pomenilor. Pentru petrecerile care aduc clienți companiei de servicii funerare Eternitatea, se oferă facilități fiscale sau la alegere, tarife reduse pentru oricare dintre produsele firmei.
Compania își asumă dreptul de a folosi ca bun propriu coșciugele și cadavrele părăsite în incinta cimitirului.În cazul reînvierilor accidentale, compania se obligă să despăgubească clienți cu onorariul plătit, mai puțin reducerile de sezon.

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!