poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1441 .



Călător
proză [ ]
IV

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [sickoe.smile ]

2008-07-07  |     | 



Mă duc la calculator și îmi verific Inbox-ul, nu pare să fie niciun e-mail interesant. Dau drumul la muzică: Joe Dassin- Les Champs-Elysees apare scris pe ecranul meu iar membranele boxelor încep să transmită un ritm dansant. Mă binedispun și citesc în continuare în Inbox. Toate mesajele sunt de la nigerieni sau arabi, sau cel puțin asta scrie în ele.
Nu am nimic cu nigerienii. Și eu cred că provin dintr-o familie de negri, nu contează culoarea pielii. Probabil stiați că atunci când pielea de pe burta femeii gravide este foarte întinsă și aproape lucește(la unele chiar stralucește, la altele se vede ca un licurici in noapte) fătul este în stadiu de pigmentare. Dacă vrei un copil alb, trebuie să stai la lumină, dar nu la lumina soarelui, pentru un copil negru, trebuie să stai în întuneric iar pentru unul creol trebuie să stai noaptea la soare. Cum mama mea este heliofobă si nictofobă, m-a ținut la lumina lăsată moștenire de către Edison.
M-am săturat de mailuri, nu pot ajuta nicio altă persoană atâta timp cît nici mie nu îmi pot fi de mare folos. Cum toți cei din mailuri suferă de boala-moștenirii-banilor sau de boala urmăriți-de-străini-care-vor-să-mă-omoare, eu sufăr de altceva, sunt bolnav de nu-știu-ce, sunt sigur că este un virus nedescoperit. Medicina modernă nu este îndeajuns de modernă, trebuie să progreseze.

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!