poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1303 .



Scrisoarea care nu o vei primi vreodata...
proză [ ]
Adore

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Invio Nevis ]

2005-11-30  |     | 





Scrisoarea pe care nu o vei primi...

Sunt Eu, un El fără importanță, care te vede si te admiră...Efectul este ezitant, tu mă privești, eu te privesc, zâmbești în felul tău dulce, si eu aș vrea să fie doar pentru mine, dar mă întind în gânduri. Tu ești drăguță, așa cum poți. Eu sunt picat în vise pe lângă tine. Ei vin și pleacă din viața ta. Eu te admir, te privesc și în clipă visez că ești cu mine. E prea departe o astfel de clipă. O dată, în secole în care ne vedem, o dată aș vrea să-ți spun mai multe. Cuvintele îmi sunt oprite de bucuria de-a te privi. Ești majestuoasă în mișcări și gesturi. Ești feeric sclipitoare și văd inutilitatea visului. Poate am murit privindu-te. O moarte inutilă și reală a sufletului.
Îți scriu pentru că eu aș vrea să nu mai visez într-o zi...visul meu să fie realitatea alături de tine. E scump un astfel de vis...ar însemna moartea vieții din mine.
Tu știi unde este de acum viața mea...tu știi că poate muri în secunda de după ce te văd... Trebuie doar să știi imortalitatea frumuseții tale...Trebuie doar să știi că îți pun laurii la picioare și te ridic pe piedestal...Esti o fată de vis. Ești frumoasa din vis.



.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!