poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1170 .



Continuitate
proză [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [nadna ]

2012-06-11  |     | 



Perspectiva din care privim lucrurile diferă de la o entitate umană la alta. Sistemele de valori diferă funcție de mediul în care deschidem prima dată ochii în această lume, palpabilă, pe care noi am numit-o Pământ.
Încă nu am învățat că noi suntem peste ceea ce e ”palpabil”, suntem mai mult de atât și facem parte dintr-o sferă, de data asta sub nomenclatura de sferă deschisă, în care ne învârtim fără să băgăm de seamă că ne identificăm printr-un microcosmos. Din păcate facem aceleași erori, luăm aceleași decizii, de fiecare dată greșim în același punct și din acest motiv ne închidem sfera ce nu se va redeschide decât în momentul în care vom realiza că nu suntem un simplu trup... cu funcțiile și nevoile lui fiziologice. Uităm de suflet, de el cine are grijă să nu trăiască veșnic într-o sferă închisă?
Microcosmosul nostru, în loc să fie în expansiune, tinde spre implozie ce va avea ca efect eliminarea energiilor ținute captive ... din păcate va fi prea târziu ... o stea va muri și odată cu ea, entitatea noatră spirituală.

De Suflet cine mai are grijă?

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!