poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1740 .



Mi-e dor sa-mi fie dor de tine
proză [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [manole1m ]

2010-06-06  |     | 



Fiindca aceeasi melodie nu mai suna la fel, aceeasi tristete nu mai e atit de trista, obrajii nu imi mai sunt moi si rosii iar ochii nu mai privesc printr-o perdea de lacrimi. Peste zimbetul amar am pus doua lingurite din dulcele uitarii. In tara dorintei mele in care tu erai regina, focul pasiunii mi-a mistuit iubirea, si vantul resemnarii imi spulbera cenusa amintirilor.
Te gaseam intr-o clipa printre un milion de femei, dar acum te pierd cand esti singura intr-o camera goala. Plangeam cu un ochi pentru mine si unul pentru tine ca sa poti ride tu. Ma durea pentru amandoi doar ca sa nu te doara pe tine, iar acum a disparut chiar si durerea mea.
Au disparut plimbarile lungi si solitare, noptile negre in care stateam de veghe si zilele in care uitam de foamea trupului fiindca foamea sufletului era mai mare. S-au dus suspinele ce impingeau aerul pana la capatul lumii si fiecare suflare era ultima. Am uitat cat de sarate sunt lacrimile si cit dureaza un oftat. Am uitat ca cea mai lunga melodie canta o noapte, se odihneste ziua, iar noaptea urmatoare o ia de la capat. Alaltaieri ti-am uitat ochii cand mi-ai intors spatele, ieri ti-am uitat gura cand buzele tale au spus altuia ce mie imi sopteau, azi iti uit atingerea fiindca de mana nu te tin eu, miine o sa uit sa-ti scriu si mi-e frica de poimiine cand o sa-ti uit numele.
Ma invaluie indiferenta, rece si cruda ca un sarpe, rinjind printre dinti "Mda..asta a fost tot".

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!