poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3188 .



Buletin de știr (bire a realității)
proză [ ]

Colecţia: texte umoristice

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [cronopy ]

2009-12-03  |     | 



- Bună seara, dragi telespecatori!
O tânără din București și-a pus capăt zilelor pe motiv că soțul ei nu voia să divorțeze. Anchetatorii au descoperit că femeia mai avusese o tentativă de suicid, în urmă cu trei ani, din cauză că actualul soț nu voia să o ia de soție.

- Președintele României a afirmat că s-au găsit soluții pentru ieșirea din criză. Din pacate, nu s-a găsit nici o ieșire pentru criza din soluții.

- Guvernul american a anunțat că nu dispune de cei cinci sute milioane de dolari necesari retragerii trupelor din Irak. Ca urmare, s-au alocat de urgență un miliard șapte sute de milioane de dolari pentru menținerea trupelor încă șase luni.

- În continuare, vă prezentăm cuvântarea primului ministru privind creșterile salariale preconizate. Vă atenționăm că urmează imagini șocante, cutremurătoare.

- Pentru a-și arăta solidaritatea cu victimele crizei, guvernul a hotărât ca ziua de plată a salariului să fie declarată zi de doliu național.

- Președintele în exercițiu și-a exprimat indignarea cu privire la filmul în care e prezentat lovind un copil. El consideră că opiniile contra sunt exagerate. La urma urmei, a dat, nu a luat.
La sfârșitul conferinței ne-a declarat în exclusivitate: hă! hă! hă!

- Candidatul Mircea Geoană afirmă că va găsi cu siguranță măsurile de stopare a crizei, imediat ce aceasta se va sfârși.

- Ultimele știri: o cumplită tragedie s-a petrecut astă seară pe DN1, unde impactul dintre o cisternă plină cu benzină și trei autobuze pline cu turiști a dus la moartea a peste 290 de persoane. Colega noastră, Andreea Traumateescu, are amănunte:
- Bună seara, Andreea!
- Bună seara Cătălin, bună seara doamnelor și domnilor! Într-adevăr, imaginile de aici sunt cumplite. Sute de corpuri mutilate, carbonizate, membre umane împrăștiate pe zeci de metri, un nor îngrozitor de fum ce se întinde pe zeci de kilometri, care a produs alte victime, prin asfixiere. Vom reveni, imediat ce vom avea informații despre noile victime apărute. Vă urez o seară plăcută în continuare.
- Andreea, îți mulțumim și te mai așteptăm cu astfel de știri!

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!