poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1035 .



Fii regelui si maimutele vorbitoare
proză [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [yahimone ]

2009-07-03  |     | 



Capitolul 1.
Trecura multi ani de cand cei trei fii nu mai avura aventuri la fel de extraordinare precum in cautarea merelor de aur si a plantei fermecate si devenisera putin mai batrani, dar cu mintea inca tanara ca la cinci ani. Se jucau foarte mult cu penisul si le placea extraordinar de tare sa faca asta cand erau beti si drogati. Le placeau plimbarile lungi, erau asistenti la un sanatoriu de nebuni si isi doreau pacea in lume. Totusi, cele mai mari placeri ale lor erau distractiile, betiile si nu in ultimul rand femeile.
Cel mai mic dintre fii, Yahim, care trecea spre 24 de ani, nu putea suporta gandul ca viata trece pe langa el, si astfel se gandi ca trebuia sa faca ceva ce va iesi din tipar, ceva ce il va face sa fie tinut minte de catre lume ca un fiu de rege puternic care a ajutat poporul si a dus faima regatului in toata lumea. “Da’, trebuie sa fac ceva! Dar ce?” se gandi el.”Stiu ce!”, si totul I se lumina. Ideea i se parea una geniala. Se duse la frigider, isi lua un iaurt, si il manca. Cu asta avea sa schimbe lumea. Apoi pleca spre sufagerie unde fratii lui futeau niste curve in cele mai inconfortabile locuri. Adica pe bancheta din spate a unui Volkswagen.
-Iar le futeti pe astea mah? Intreba Yahim indignat.
-DA! Spuse Tenie si continua sa ii dea pula curvei.
-Pai daca nu avem altceva mai bun de facut! Spuse si Pachu sictirit.
-Stiu io ce sa facem ceva mai bun! zise Tenie. Sa ne drogam, sa ne imbatam si dupa aia iar sa le futem pe astea!
-Da, mi se pare correct!
-Si mie! Aproba intr-un final si Yahim.
-Luuucs! Exclama tenie, si mersera toti trei sa bea niste tequila.
Dimineata se trezira mahmuri si curvele bete, adormite isi faceau exercitiul chiar si in somn. Erau curve mana-ntai. Tenie se duse la el in camera dar observa ca niste lacheti se dadeau la niste curve din imparatie. Cobori la ei si le zise:
-Cine pula mea sunteti!?
-Suntèm Zoltàn, Mithrut et càmila nostra Kamel, spuse unul dintre cei trei cu accent unguresc.
-Si ce vreti?
-Càutam adapostù pentru dörmit, din cauza que nisté talhöri atacatù la noi.
-Pai si ce pula mea cautati aici, scrie “Ferencvaròs” pe Castelu meu? Te’n pula mea de bozgor de aici! se enerva Tenie.
-Dar rogù la vöi cazare, eu plátit la voi eghi, qato,harom forint, mai mult forint, cat dorit sefu forint,numai dormit aici la castel.
Tenie se induiosha si le zise ca pot veni in castel cu conditia sa ii invete cum se distreaza lumea in Ungaria.
Intrara cu bagare de seama, privind muti de uimire la cetatea celor trei fii de imparat. Isi lasasera bagajele in Penthouse-ul cetatii,care era si camera de oaspeti si intrara toti in camera de zi in care Pachu si Yahim futeau de zor.
-Cine sunt astia ? intreba nedumerit Yahim.
-Niste bozgori fara casa!
Raspunsul lui Tenie nu le placu dar ungurii nu avura ce sa faca si pentru ca sa aibe loc de dormit inghitisera si zambira sec.
-Eu nu sunt ungur! spuse Mithrut, un barbat, mai bine zis o creatura infricoshatoare ce parea a fii trecuta prin viata, fara piele ci doar cu o blana de urs.
-Nici eu! spuse si camila vorbitoare.
-Tu ai muie de curva! spuse Tenie si incepu sa rada.
-Noi nu este ferè chesa. Noi plecatù in cheutarea máimutzelòr vorbituaré si pe drum atacatù la noi niste románi.
-De ce plecatù in cautarea maimutelor? il ironiza Yahim pe ungur.
-Pentru nemurire, zise Mitruth,creatura care parea a fii cea mai inteligenta dintre cei 3.
-Ce? se interesa Pachu.
-Se spune ca o muie data unei maimute vorbituare face 100 de ani in plus la viata unui om. Dar ceea ce lumea nu stie, si numai eu am vazut e ca maimuta vorbituare nu o ia niciodata in gura, o ia numai in cur, si de fiecare penisul se blocheaza inauntru, ceea ce creaza fenomenul de penis-captivus.
Tenie, Yahim si Pachu se uitara in acelasi moment unul la altul. Asta parea a fii o provocare extraordinara demna de trei fii de imparat precum ei.
-Si acum ce aveti de gand sa faceti? Intreba Yahim.
-Pai cu sprijinùl dumnévostra , noi plecatù matinalö con merindé .
-Asteptati aici! zise Pachu poruncitor.
Cei trei frati se stransera laolalta si se hotarara sa mearga si ei sa le dea muie la maimute.
-Maine vom veni si noi cu voi sa ne castigam nemurirea! spuse Pachu.
-Perfeect, spuse Kamel.
-Pedig a sör még a régészek számára is tartogat érdekességet a völgyében végzett ásatások során "megtalálták" a világ legrégibb.
-Ce pula mea a zis asta? Intreba Tenie nedumerit.
-A rostit secretul fericirii in limba lui in semn de respect pentru voi, raspunse Mithrut. Se zice ca Cel ce va stii secretul fericirii va da muie la o gramada de maimute.
-Mi Cervesa Esta Fria, spuse si Tenie, dar indeajuns de incet cat sa nu il auda decat fratii lui.
Si astfel toti se dusera la culcare. Avea sa fie o zii grea in dimineata urmatoare…
Capitolul 2.
Noaptea fu plina de sperante pentru fiecare dintre cei 6. Kamel spera ca ma’sa o sa il iubeasca mai mult si tac’su nu o sa il mai futa in cur, Zoltan isi punea toata viata in speranta faptului ca odata el si poporul lui va avea autonomie in tara asta frumoasa si romanii il vor intelege, Mithrut vroia inca o viata pentru a studia alchimia ( il deranja foarte tare blana de pe spate si vroia sa fie un om normal mai mult ca oricine) , Pachu vroia nemurirea ca era ceva ce nu avea toata lumea si se simtea special, Tenie isi baga pula si facea asta ca nu avea altceva mai bun de facut, si Yahim vroia sa se faca calugar dupa ce se satura de curve.
Zorii zilei se apropiau si cerul era plin de nori, cocorii zburau cu aripile in sus si in jos precum un stol de crocodili. Ceapa crestea implorand parca verzele sa nu isi mai bata pula de ele ca sunt mai mari. Taranii din regat isi reveneau dupa betia de cu o seara inainte. Curvele se gandeau cum sa-l intepe pe peste iar cei 3 fii de imparat sorbeau o cafea cu 3 jointuri invartite frumos in hartie de calitate superioara si marfa pura 100%. Drumetii se trezira si ei intr-un final si dadura buna dimineata la care cei 3 fii le raspunsera respectuos: “Neatza coae!”. Ungurul cu Mithrut si cu camila vorbituare mancara 3 omlete si un mar, si cei trei isi terminasera jointurile, si se hotarara sa plece.
Yahim isi lua tolba cu sageti faurite in Muntele Athos si sabia de lemn cu care putea sa sparga un piñata. Pachu isi lua sabia lui gigantica si scutul protector Durexus si se urca pe calul lui Vasile 2 iar Tenie, fiindca era cel mai evoluat tehnologic dintre cei 3 isi lua 2 pistoale Colt ’45 pe care le manuia ca pe penisul lui(adica cu grija,multa atentie si gingasie). Yahim si Tenie din cauza ca nu aveau cai si nu aveau nici cea mai mica intentie sa mearga pe jos, se urcara pe Kamel si ii dadura bucati sa mearga. Ungurul avea un scooter Világszerte din ’76 care mergea la fel de repede ca Vasile 2. Mithrut nu avea nevoie de nimic k era cel mai rapid din regat.
Mersera ei ce mersera pana se intalnira pe drum cu cele 2 regine care incercasera de atatea ori sa le rupa pisda fiilor de imparat, Cara Marina si Regina Normal (Se numea asa pentru deoarece nu mai era Regina Gheturilor ca balena Duna ii furase Imparatia) .
-Ce faceti pisdelor? le intreba Pachu dispretuitor.
-Ce te fute grija? ii raspunse la fel de urat Regina Normal.
In acel moment Pachu simti o conexiune. Nimeni nu ii mai vorbise asa pana atunci.
-Pai ma duare sincer in pula, intrebam asa sa fiu respectuos.
-Pai atunci facem bine. Voi ce cautati? si se uita spre Yahim.
-Iubire! spuse Yahim si zambi cum numai el stia.(adica foarte frumos)
-NUU, defapt cautam niste maimute vorbitoare pe care deja cred k le-am gasit. Ia stati sa va dau o muie, zise Tenie zeflemist.
Kamel crezand k Tenie vorbeste serios ii arunca pe Tenie si pe Yahim pe jos si incepu sa alerge catre cele 2.
-Fa futu-ti gura matii…!!! striga Tenie in timp ce era la pamant.
Yahim se duse repede si cand camila scoase 0,5 cm de penis pentru a-l insera in gura Cara Marinei se arunca salvator si ii futu o palma in cap la oaie(Kamel). Cara Marina il privi apoi cu alti ochi pe Yahim (adica cu ochi albastrii). Tenie apoi se enerva pe camila si ii dase repede 2 boturi ca sa se calmeze oaia. Cele doua fete vazand actul eroic al lui Yahim le propusera celor 6 sa ii insoteasca in aventura lor. Nimeni nu comenta si cele doua fete incalecasera pe cal. Din cauza k camila era ocupata sa ii faca muie lu Tenie in timp ce mergeau Yahim nu il mai deranja si hotari sa mearga pe jos. Spre surprinderea lui Cara Marina ii spuse sa mearga alaturi de ea pe calul ei puternic. Se vedea tot mai clar ca intre cei doi se intamplase ceva.
Cei 8 viteji pornira apoi in continuarea drumului lor.
Dupa multe ore de mers ajunsera la Lacul Marilor Pesti. Se spunea ca acolo sunt cei mai mari pesti din lume. Cei 8 in frunte cu Tenie se grabira sa vada pestii. Dar pe langa pesti erau o gramada de curve, care de care mai reflexorizante. Barbatii bineinteles se dusera toti la femei si iesira dupa 11 minute. Apoi simtindu-se mai usori iar cele 2 fete mai dezgustate ca niciodata (spre bucuria lui Tenie) se indreptara sa vada pestii. Erau de vreo 2 metrii, semanau cu Snoop Dogg si aveau puff de cocor pe spate si o palarie gen 70’s cu NY imprimat pe ea.
Multumiti, exceptand fetele, ca vazusera Pestii cei mari din Lacul Marilor Pesti, isi continuara drumul pana ajunsera la o casa. Pachu intra cautand un calculator sa vorbeasca cu fanele din regat, dar nu gasi decat un Capricorn, care era o capra cu un corn, si il mangaie dar Capricornul ii spuse:
-Cine ma mangaie trebuie sa ma faca porc…
-Pai cum sa te fac porc daca esti Capricorn?
-Pai asta tu trebuie sa iti dai seama!
Se vedea clar ca Capricornul era un intelectual. Pachu simti ca vorbele Capricornului ii vor schimba toata viata si se hotari sa nu mai piarda nimic. Se duse la Regina Normal si ii spuse:
-Pula mea…Capricornul m-a facut sa imi dau seama ca e un porc…si acum pentru tine il fac porc…Capricornule esti un porc!
Vorbele Pachului fura magice. Regina Normal se indragosti nebuneste de el si amandoi sfarsira prin facand sex impreuna in casa Capricornului ( Capricornul era un porc labagiu’).
In timpul extraordinar de lung cat cei doi se distrau (aproximativ 2 minute), Tenie futu si el pe Kamel in gura de data asta pentru ca camila nu mai tacea, Zoltan ii povestea despre Markö Belá si ceea ce incearca el sa faca in comunitatea ungurilor din Miercurea Ciuc lui Mithrut, iar Yahim discuta intens cu Cara Marina. De spus faptul ca Cara Marina era mai degraba o salbatica decat o regina. Traia in jungla , avea un par extrem de cret si obisnuia sa il injure pe Yahim, din placere sau din usurinta nu se stie, la care Yahim ii raspundea simplu “Ia pula”. Asta o enerva foarte tare.
Intr-un final cei opt pornira iar la drum si nimic nu fu mai relaxant cand ajunsera la Cavernele Maimutelor Vorbitoare. O maimuta vorbituare ii intampina si se vedea clar ca era o maimuta, avea mustata pe toata fata, ochii beliti si gura nicidecum buna de o muie.
-Eu sunt maimuta!
“Se vede!”, gandi Tenie dar nu zise nimic ca sa nu iste deja vreun scandal.Nu ar fi vrut sa fie molestat de toate maimutele.
-Si ele doua! glumi Tenie pe seama celor doua regine.
-Sunteti maimute, ca nu pareti.
-Nu suntem, Tenie ne vede maimute!
-Trebuie sa recunoasteti ca sunteti putin maimute! Il sustinu Yahim peTenie.
-Daaa? Suntem maimute? Atunci ia pula si nu mai vorbi cu mine! se enerva Cara Marina.
Tenie rase.Pachu nu avea nici o treaba cu dialogurile, era calare pe Regina Normal.(Atentie a nu se subintelege, Regina Normal nu era cal, poate maimuta, dar cal nu)
-Am zis putin domnee!
-Ceee putin Yahim, tu nu le vezi? zise iar Tenie.
-Ma rog nu conteaza! spuse maimuta vorbitoare. Ceea ce conteaza este ca va trebuie bilet sa intrati sa futeti maimute in gura, si asta numai daca vor ele.
-Noi biletbàroș avem, zise Zoltan si scoase 8 bilete contrafacute.
Maimuta se uita pe ele, nu isi dadu seama din cauza ca era o maimuta vorbitoare proasta, la fel ca toate maimutele vorbitoare, iar cei opt viteji intrara inauntru.
Inauntru ce sa vezi, o gramada de maimute care peste care mai urate, asteptand sa fie siluite de catre maimutoi, caci un om intreg la minte nu s-ar fii dat la ele.In acel moment Tenie sari cu pula in gura la 5, Yahim statea sa gaseasca una mai buna, dar Cara Marina era cu ochii pe el, iar Pachu deja terminase vreo 10.Cat despre Zoltan, el le vorbea maimutelor despre acelasi subiect, care il pasiona extraordinar si anume autonomia maghiarilor, Mithrut dadea si el destul de hard, iar Kamel topaia de fericire ca va tac’su nu o va mai fute in cur. Cele doua fete urmareau intens ceea ce se intampla, si stabilisera ca cel mai simpatic fusese Mithrut. Peste cateva ore de futut in gura plecara toti inapoi spre Regat.
Cand ajunsera la Castelul din Imparatia cea mai tare, adica imparatia fiilor de imparat, Zoltan cu Mithrut si cu Kamel plecara lasandu-i pe cei 5 singuri. Pe drum ii atacara niste talhari si murira in chinuri fredonand “Pusca si cureaua lata”.
Cat despre cei 5 se vor mai scrie multe povesti caci aventurile lor sunt de-abia la inceput…





.  | index








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!