poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3039 .



Proiecție de primăvară
presa [ ]
Marseille Project Gallery

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Constantin Severin ]

2009-03-16  |     | 



Un proiect incitant pe scena artei contemporane a fost gândit de patronii galeriei de artă Marseille Project din Marsilia, Franța, Lira Kay (originară din Rusia)și Daniel Kanaan (originar din SUA). O galerie de artă care încurajează noile experimente și dialogul în arta actuală, mai ales prin schimburile internaționale.

Dintre miile de artiști de valoare din întreaga lume în curs de afirmare ei au selectat peste 30 de artiști internaționali favoriți, care vor fi prezenți fiecare cu câte o lucrare în cadrul proiectului Spring projection/Proiecție de primăvară, ce se va desfășura între 19 și 22 martie 2009.

Noutatea constă în faptul că într-o galerie reală vor fi prezente opere de artă virtuale, deoarece toate lucrările selectate vor fi doar proiectate permanent pe pereții galeriei în mărime naturala. La ineditul vernisaj vor fi prezenți atât artiști cât și publicul iubitor de artă din Marsilia, care se va famialiariza timp de câteva zile cu arta unor artiști vizuali prezenți ulterior pe simeze cu lucrările lor.

Lucrarea mea este intitulată ‘’Text și Timp 65’’, 50x60 cm, ulei pe pânză, și face parte din seria Expresionismul Arhetipal, conceptul lansat de mine care începe să se impună pe plan internațional.

http://marseille-project-gallery.intrit.com/project-projection.html






.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!