poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3308 .



Concurs național de literatură pentru studenți
presa [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [teotim ]

2010-10-27  |     | 



STUDENT CREATION


Casa de Cultură a Studenților Sibiu lansează a doua ediție a Concursului Național de Literatură „Student Creation”, adresat studenților care nu au debutat în volum la secțiunea la care participă. Concursul este organizat pe patru secțiuni: Poezie, Proză, Dramaturgie, Critică literară și Eseu.

Lucrările vor fi redactate în limba română și nu trebuie să depășească 10 pagini format A4, culese la 1, 5 rînduri, cu corp 12, în două exemplare. De asemenea, lucrările vor fi expediate și pe suport electronic (CD) pe coperta căruia se scrie motto-ul. Într-un plic închis, pe care se scrie motto-ul ales, se vor introduce datele personale ale concurentului: nume și prenume, data nașterii, profesia, adresa, adresa de e-mail, telefonul, precum și o scurtă prezentare a activității dacă e cazul.

Lucrările și plicul închis, cu datele personale, se pun într-un plic mare, pe care se va trece adresa poștală a Casei de Cultură a Studenților Sibiu, cu mențiunea „Pentru Concurs” și motto-ul ales de participant. Data limită pînă la care se primesc lucrările este 1 decembrie 2010, data poștei, pe adresa:

Casa de Cultură a Studenților
O.P. 6 – C.P. 21
550324 Sibiu

Juriul este compus din scriitorii: Adrian Suciu – președinte, Silviu Guga, George V. Precup.

Cele mai bune lucrări primite în concurs vor fi publicate în ediția a doua a antologiei Student Creation iar cîștigătorii fiecărei secțiuni vor fi recompensați cu premii. Toți participanții la concurs vor primi cîte un exemplar al antologiei Student Creation. Nu au dreptul să participe la concurs cîștigătorii premiilor I din ediția trecută.


Photobucket


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!