poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 599 .



Editorului meu
poezie [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [maxinminin ]

2019-09-01  |     | 



Domnule editor, cred că aţi observat că am completat datele lipsă din biografie, câmpul motto şi celelalte care lipseau. Dacă mai e ceva în neregulă cu datele acestea la secţiunea "profil", spuneţi-mi ca să corectez.
Aţi refuzat de două ori textul meu numit "Ideal", cu menţiunea "Refuzat pentru corectură".
Aţi observat că am corectat deja în versiunea a doua, ultima a textului multe greşeli.
Vă întreb de ce aţi refuzat ultima dată ultima versiune a textului "Ideal"?
Din cauza greşelilor de ortografie, punctuaţie, gramatică,diacritice, sau din cauza nerespectării vreunei reguli de publicare din regulamentul lui poezie.ro sau din cauza ideilor exprimate în text sau din alt motiv?
Voi corecta greşelile textului dacă mi le precizaţi.
Dacă problema nu se poate rezolva astfel, vă întreb dacă versiunea a doua, ultima a textului "Ideal" este afişată pe site, astfel ca orice român să o poată citi, deoarece am observat că prima versiune a textului are deja 30 de vizualizări, deci unii oameni o citesc, deşi e "refuzată pentru corectură".
Adică mă interesează să citească oamenii textul cum se poate, iar dacă oamenii, românii citesc textul problema e rezolvată.
Acet text "Ideal" are în capitolele următoare nişte adrese de site-uri şi nişte link-uri către site-uri videoclipuri, programe informatice, necesare completării, explicării textului.
Am înţeles din regulamentul site-ului că sunt interzise link-urile sau scrierea lor cu copy-paste, dar sunt permise link-urile către imagini sau alte tipuri de conţinut care ar completa textul respectiv.
Deci eu am astfel de link-uri care completează textul meu, nu altele, unele sunt link-uri activate (colorate în albastru) , adică pot da click pe ele şi astfel se afişează adresa, videoclipul la care se referă link-ul.
Dar pot dezactiva link-ul, decolorându-l astfel că nu se mai afişează adresa la care se referă el dacă dau click pe link.
Deci vă întreb cum şi dacă pot publica în textul "Ideal" adresele paginilor de Internet şi ale site-urilor, link-urile în text, fie ele activate sau dezactivate.

De exmplu am astfel de link-uri:

https://www.youtube.com/watch?v=I-w3D_nR4_E

The Quantum Internet of the Future

E vreo problemă cu ele, se pot publica aşa cum e acesta?



Domnule editor, înainte de a răspunde la aceste întrebări vă cer să vă gândiţi atent la următoarele lucruri:
1) Sunt începător ca scriitor şi ca membru la poezie.ro, deci poate am greşit ceva din lipsă de experienţă, dar voi învăţa ce nu ştiu ca să nu greşesc.
2)Am muncit foarte mult la textul meu "Ideal", am muncit câteva decenii ca să învăţ ceea ce am spus în text, nu e un mărunţiş ci o informaţie obţinută cu mari eforturi.
3)Textul "Ideal" este un text foarte important
pentru omenire, conţine informaţiile cele mai importante
din domeniile esenţiale ale cunoaşterii, multe din ele necunoscute majorităţii oamenilor, conţine descoperiri ale mele şi descoperiri necunoscute ale unor mari savanţi sau laureaţi Nobel pe care le voi transmite publicând alte noi capitole ale textului "Ideal".
Deci trebuie să găsim soluţia ca să public acest text, e important pentru toată lumea, e o mare răspundere publicarea acestui text.
Orice altceva aveţi să îmi spuneţi despre acest text, despre publicarea lui spuneţi-mi. Poate că nu am ştiut să vă pun toate întrebările necesare.

Deci eu verific tot ca să nu greşesc ceva,să fiu sigur, orice om poate greşi, nimeni nu le ştie pe toate, întreb pentru că e o situaţie deosebită.
În general nu o să vă pun astfel de întrebări, e o situaţie de excepţie acum, atât.



.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!