poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Romnesti - Romanian Poetry

poezii


 

Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 562 .IN DULCELE STIL..MODERN
poezie [ ]
CONCURS DE CREATIE

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Echipa ]

2013-04-15  |     | REGULAMENTUL CONCURSULUI

Concursul va cuprinde trei secțiuni, după cum urmează:
1. secțiunea Creație, cu subsecțiunile: Poezie, Proză scurtă, Eseu tematic
2. secțiunea Arte vizuale TIC ( prezentare - Pagină Web, Microsoft Office Power Point, Pro Show, Movie Maker etc.)
3. secțiunea Revistă școlară

· Pot participa elevi (clasele a IX-a – a XII-a) care nu au debutat în volum. Textele trimise trebuie să nu fi fost premiate la vreo manifestare similară sau publicate. Un concurent poate participa la una sau mai multe secțiuni, în condițiile respectării regulamentului.
· Textele vor fi redactate în Times New Roman, 12, cu diacritice. Nerespectarea acestor condiții atrage eliminarea lucrărilor din concurs.
Participanții vor trimite fișa de participare (conform modelului anexat) și lucrările, ca fișiere atașate, pe adresa: office@eminescusm.ro sau în format clasic: Colegiul Național Mihai Eminescu, str. Mihai Eminescu nr.5 cod 440014 , Satu Mare , până la data de 20. 04. 2013.
· Lucrările sosite după data limită nu vor mai fi luate în considerare.

1. Subsecțiunea Poezie
Fiecare concurent poate să participe cu maximum 5 poezii, trimise într-un singur fișier Word, cu specificarea subsecțiunii sau în format clasic, pe adresa concursului. Pe plic pe se va menționa numele concursului ți secțiunea. Lucrările care nu îndeplinesc aceste conditii nu vor intra în concurs.

Subsecțiunea Proză scurtă
Lucrările de proză (maximum trei, de pâna la 10 pagini fiecare) vor fi trimise într-un singur fișier Word, cu specificarea subsecțiunii sau în format clasic, pe adresa concursului. Pe plic pe se va menționa numele concursului și secțiunea. Lucrările care nu îndeplinesc aceste condiții nu vor intra în concurs.

Subsecțiunea Eseu tematic.
Tema eseului va fi comunicata , va cuprinde 4-6 pagini, trimis într-un singur fișier Word, cu specificarea subsecțiunii sau în format clasic, pe adresa concursului. Pe plic se va menționa numele concursului și secțiunea. Lucrările care nu îndeplinesc aceste condiții nu vor intra în concurs.

2. Pentru secțiunea Arte vizuale TIC sau Videopoezie
Videopoezia este un gen relativ recent, imagine, sunet și cuvânt, în plină expansiune. Scurtmetraje poetice, unele merg în prelungirea textului literar, ca un metatext, cu un alt cod, limbajul vizual; altele fac din text un pre- text, pentru a construi o parabolă.
La această subsecțiune se va trimite o singură lucrare, individuală sau în echipă de maxim patru persoane, realizată într-unul din programele Microsoft Office Power Point, Pro Show, Movie Maker Pagina Web ș.a., având ca temă ,,Moștenirea lui Galileo Galilei - Schimbări de paradigmă’’.
Prezentarea trebuie să se încadreze în 1000MB. Lucrarea se va trimite în format electronic, pe CD/ DVD, pe adresa concursului. Pe plic se va menționa numele concursului și secțiunea. Lucrările care nu îndeplinesc aceste condiții nu vor intra în concurs.

3. Pentru secțiunea Revistă școlară

Se va expedia pe adresa concursului, cel puțin un număr al revistei școlare, din anul 2011- 2012. Pe plic se va menționa numele concursului și secțiunea. Lucrările care nu îndeplinesc aceste condiții nu vor intra în concurs.

Jurizarea
Lucrările vor fi apreciate de un juriu, constituit din personalități ale vieții culturale locale, care va desemna laureații concursului. Baremele de evaluare vor fi precizate odată cu lansarea proiectului

Premii
Va fi acordat Marele Premiu – Publicarea volumului cu opera laureatului
Premiul Direcției pentru Cultură, Culte și Patrimoniu Cultural Național al judetului Satu Ma
Premiul Revistei Citadela
Premiul special oferit de Fundația Petru Bran a Colegiului Național Mihai Eminescu
Premiu special oferit de Biblioteca Județeană
Premiu special oferit de Inspectoratul Școlar Județean
Juriul va acorda pentru fiecare secțiune Premiul I, II, III, Mențiuni și Premii speciale, în bani și în cărți

.  |


 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!