poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1347 .



Confesiunile unei fecioare frustrate
poezie [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Arabela ]

2002-01-13  |     | 



04.10.2001
Tocmai ce am vorbit cu EL la telefon.Doamne, daca exishti, de ce m-ai lasat sa-l indepartez de mine??Sa-l pierd...?
Mi-este atat de dor de el.I-am auzit vocea la capatul firului shi am inceput sa tremur.A trebuit sa ies la aer ca sa-mi pot stapani lacrimile fierbintzi ce mi-ar fi curs pe inima-mi bolnava.Orice cuvant al lui ma facea sa tresar, sa simt un gol in mine shi sa-ncep iara sa ma chinuiesc a respira, caci ma sufocam adeseori.E aproape ca o durere fizica.
Plang, ma doare corpul, mainile-mi tremura fara o cauza precisa, devin indiferenta la tot, iar dispozitzia mi se schimba de la un minut la altul.
Il vreau aici.Langa mine.Atunci va putea face orice va dori.Dar il vreau acum, aici, langa mine!! Restul e nesemnificativ...
Stau afara in ploaie shi-mi pare ca trupul meu e-o holograma greshit proiectata, prin care curge apa formandu-mi-se la picioare oceane reci de lacrimi.Cazuse iar un lantz asupra mea.Shi era greu.Shi-mi presa carnea in putrezire, divizandu-mi celulele in mii shi mii de alte organisme extraplanetare, incredibil de microscopice.Simt fortza sa shi din ce in ce mai multa durere.Spiritul imi este strivit fara de mila de catre viatza ajutata-n parte de geniul regretului meu ascuns.Valoarea existentzei mele in acest moment e clara.
Eshecul ma bantuie.Vina ma urmareshte.Nu-mi lasa nici macar timp.Nici timp nu mai am.
Acum...aici....astea sunt cuvintele cheie.
O creanga semi-scortzuroasa, rupta din loc in loc, goala, fara de frunze sau flori, imi loveshte geamul inchis ermetic.Ma trezesc din amaruia-dulcea-mi visare.Shi totushi nu-l simt ca pe un rod al imaginatziei mele.Ii simt respiratzia, batai ale inimii sale se aud in camera, mirosul lui imi zapaceshte simtzurile.
Pe cine ashtept?Oare innebunesc?M-am indragostit de o idee, de un vis....Cum e posibil?
Sunt nebuna?


Minte-ma
Minte-ma ca ma vrei,
Minte-ma ca ma intzelegi,
Iar eu te voi mintzi ca ma bucur.
Apoi minte-ma ca ma iubeshti
Shi te voi mintzi ca sunt fericita.
Minte-ma ca n-o sa ma lashi,
Ca mereu noi doi vom fi-mpreuna,
Ca n-o sa ma mai chinui,
Iar eu te voi mintzi ca te cred.
Shi dupa toate astea..
Minte-ma, minte-ma te rog,
Minte-ma ca m-ai mintzit!


08.10.2001

Mi-e dor de El...deshi nu l-am vazut de azi. Mi-e dor sa il am aproape shi totushi sa fie atat de indepartat sufletului meu. Mi-e dor sa ma tzina in bratze shi sa ma faca sa rad zicandu-mi ca soarele straluceshte noaptea, iar luna e albastra. Shi totushi...l-as crede, pentru ca in final inca mai am incredere in El.
Mi-e dor sa ma uit in ochii sai...sa ma pierd in privirea sa. Sa ii aflu toate visele shi gandurile printr-o simpla mangaiere. Cat as vrea sa stea iarashi shi sa ma priveasca plin de amuzament cum ma zbat sa ii fac o ceashca de cafea, pentru ca apoi sa se ridice indulgent a ma salva de filtrul acela prea detestabil ca sa invatz a-l folosi vreodata.
Sa ma sarute pe gat atunci cand plang shi sa imi spuna ca se va rezolva, ca este alaturi de mine shi vom trece peste orice impreuna. Impreuna...
Sa fim iarashi doar noi, razand unul de celalalt shi de comportamentul nostru atunci cand suntem singuri shi ne alintam cu tot felul de apelative idiot de dragutze.
Sa ma sune iara cu noaptea in cap incercand sa invoace o scuza pentru ca apoi sa sfarsheasca prin a-mi destainui ca a avut un coshmar shi ca avea doar nevoie sa imi auda vocea shi sa il calmez, caci nu pot fi "mereu langa tine"....zicea El.
Sa se planga din cauza asta shi sa ma dispere cu rugamintzi de genul :"Stai cu mine, dormi la mine in bratze, am eu grija de tine!"..Hmm....
Sa ishi dea seama ca asta nu se poate inca shi sa imi ceara iertare pentru ca a inceput iarashi sa viseze cu ochii deschishi. Shi uite iubite ca rugamintzile tale oricum nu ishi aveau rostul din moment ce m-ai parasit, m-ai lasat prada singuratatzilor ce imi sfarteca inca spiritul.
Unde eshti? Mai exishti? M-ai uitat deja? Sa shtii ca m-am schimbat destul. Poate ca nu te mai intereseaza acum, insa vroiam doar sa te anuntz...imi cer iertare "iarashi" pentru ca poate te deranjez..Shi totushi nu intzeleg De Ce!?!
Acum invatz. Invatz sa iau totul pas cu pas shi sa nu mai fac gresheli. Mai vrei sa invatzam impreuna? ...Impreuna?

"I've always been in love with you, I guess you've
always known it's true, you've took my love for
granted why, oh why? You broke my heart then
said ! "

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!