poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1257 .



Rotund
personale [ ]
cercul care trebuie inchis pentru a putea construi altul

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [mikistr ]

2004-06-29  |     | 



Senzatia de fericire...nu am scris niciodata despre asta dar am avut-o de atatea ori. E ceva plin, rotund, simplu, e atunci cand stai bine si nu mai vrei nimic pentru ca orice atingi e cald, bun si miroase frumos. E barbatul care-ti zambeste de dimineata dupa o noapte impreuna . E soarele care straluceste plin afara dar tu nu mai vrei sa fugi si sa-l culegi pe pielea ta ci doar vrei ca el sa continuie sa straluceasca. E senzatia de sfarsit de saptamana de libertate si relaxare fara alcool, droguri, sau alte sostitute de fericire...esti tu cu tine si inima care o tii in palmele lui.
Dar ca intotdeauna exista factorul x: obsesia mea...exista ceva care te face sa mergi inainte ca un tren nebun pe sine de zile si ani pentru ca trebuie sa termini. De aceea va exista mereu fericire si durere, viata si moarte, lacrime si rasete iar ca un factor de echilibrul: X-ul . Se traieste pentru altii, pentru tine, pentru ei dar niciodata pentru a ramane. Avem in fata toti un drum care luat in piept de la inceputul si pana la sfarsitul vremurilor noastre nu ne da altceva decat uitarea....la sfarsit e uitarea. Te iubesc, te urasc, imi placi , nu-mi placi, ia-ma de mana, lasa-ma, tradeaza-ma, ajuta-ma, loveste-ma, frate, sora, amanta, tata, mama, ei toti...iar eu care nu voi renunta niciodata la mine..trecutul care nu ma va lasa niciodata sa uit cine sunt si faptul ca eu vreau sa ma transform, sa evoluez impreuna cu drumul. E totul in noi, in mine , in toti care ma cunosc si pe care-i cunosc. Mirosul de barbat din mine dupa ore de pasiune, computerul care imi pastreaza gandurile si care ma ajuta sa le arunc in lume si dorinta mea de a merge mai departe, de a curata barbatul din mine pentru ca nu e el si nu va niciodata atat de complet pentru a ma satisface, pentru a-mi tortura gandurile si corpul, pentru a ma ingenunchea...voi fi eu intodeauna amanta lor preferata, dar ei niciodata barbatii mei. Imi pare rau dar eu sunt doar a mea si sunteti voi care trebuie sa va protejati amanta, nu eu care sa ma abandonez voua.
"Cine iubeste si lasa Dumnezeu sa-i dea pedeapsa"....va iubesc si va las si-mi accept pedeapsa de la Dumnezeu care m-a facut asa pentru a o pedepsi pe Eva care a fost doar femeie si nu fiinta dumnezeiasca cu un destin si un sacrificiu de implinit.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!