poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1767 .



În drum spre regăsirea fericirii!!!
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [seniorul din neant ]

2004-05-10  |     | 



Adeseori stând în singurătate mă gîndesc la tot ceea ce avem, la tot ceea ce ne-a dat Dumnezeu și realizez ca El ne-a dăruit multe lucruri frumoase dar de fapt noi ori suntem orbiți de răutate ori nu putem realiza câte frumuseți ne-a dăruit Creatorul nouă. Totuși noi afirmăm că suntem năpăstuiți de soartă și nefericiți; dar oameni buni priviți în jurul vostru și veți găsii fericire numai că trebuie să o acceptați și să vă bucurați de ea, de iubirea care v-o împărtășesc cei care vă înconjoară.
De nenumărate ori am observat că, cu toate că fericirea ne este dăruită și pe lângă acest lucru ne sunt împărtășite și sentimente de iubire însă noi le respingem cu răutate și nerecunostință; eu însă mai sper să găsesc această fericire însă poate fiind orbit de răutatea ce ne înconjoară nu pot observa fericirea; ... nicidecum iubirea! Însă omule ia aminte daca nu ai iubire în suflet și o respingi îneamnă că nu îl ai pe Dumnezeu în sufletul tău, deoarece El e mai presus de toate fiind iubirea supremă care îți e împărtășită prin intermediul celor care îți împărtășesc iubire. Totuși nu uita că cel care te iubește nu poate să iubească și în locul tău, dacă îi vei cere așa ceva nu o va putea face deoarece nu va putea cu toate că și-ar dorii ... și-ar irosii puterile iubirii devenind neputincios să mai poată răspunde cerinței Creatorului; devenind astfel lipsit de fericirea care ar fi avut-o dacă ai fii acceptat-o însă el va fii înconjurat de răutatea pe care o găsește în jurul său neputând înțelege vreodată fericirea, nerecunoscându-o când trece pe lângă el.
Trezește-te omule, revino-ți la starea paradisiacă în care ai fost creat și acceptă fericirea care îți este oferită și nu mai încerca să respingi iubirea deoarece atunci îl respingi pe Dumnezeu nerespectând porunca Lui, iar mai apoi când te vei trezii singur și neajutorat să nu te întrebi de ce Dumnezeu nu iți oferă fericirea... . Poate că ți-a oferit-o de mai multe ori însă ai respins-o cu răutate nevrând să o accepți.
Totuși nu uita că dacă vrei să cunoști adevărata fericire trebuie să acccepți iubirea care îți este oferită și care dacă nu ți se pare prea greu și vrei să atingi un stadiu de fericire mai mare să o impărtășești și tu celui care ți-o oferă; atunci cu siguranță vei putea spune că ești un om binecuvântat de Dumnezeu cu fericire deplină.
Eu încă mai sper să pot ajunge la această fericire dăruită mie de Dumnezeu și că nu este prea târziu ca am descoperit în această clipă că de fapt Dumnezeu nea dăruit fericirea la fiecare clipa a vieții.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!