poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1912 .



Imparteala mea in lume sau vitiul sperantei
personale [ Gânduri ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [anelae ]

2001-10-01  |     | 



Era cateva luni de cand ma inturnasem la eul meu vechi si de cand obida pe restul lumii isi mai pierduse din putere. Singuratatea imi batuse inainte la use, ca harapnicul pe spatele miseilor. Nu mai puteam lacui in spatele usilor inchise cu lacat, trebuia sa dau drumul sperantei, trebuia sa mai vad o data lumina.
In vis, am lasat jalba la cei mai mari si mai apropiati de Domnul decat mine. Jalba a intrat la catastif, dar nici pana acu' nu s-o facut judet in viata mea. Am realizat ca acele cai ale Domnului, propovaduite ca necunoscute, nu au ajuns sa fie patrunse de noi, pentru ca NU exista ...
Si tot asa ... cartea treirii mele o umlat din om in om. Nimeni n-o stiut s-o deschida, nimeni n-o stiut sa ceteasca printre randuri. N-oti stiut sa cetiti cu inemile, gandul vostru n-o prins aripe catre adevar.
Si daca vreunu', intr-o clipita de nebunie, intelege primul cuvant, taina mazilita a acestuia se pune dinaintea ochilor lui, intunecandu-i privirea. Cetitorul lapada orice amintire despre minunata taina ce o primise. Nu-i ramanea in suflet nici un zapis al trecerii mele.
Am decis sa viu inapoi in lume, pentru ca sa deschid larg ochii si sa ma simt din nou impresurata de prietinii vechi. Sa stiu ca mi se zvarcole sangele in vene de dorinta de viata.
Am petrecut inca 2 zile in ocina care se numeste lumea zilei de azi si ma hotarai sa ma intorc repede, in Universul meu marunt, de une' sa nu-mi puna nimeni de gand.



chair daca pare mai ciudat, am vrut sa scriu cu aceste cuvinte, pentru a face o schimbare ...
scuze daca nu v-a placut, pentru urmatoarea intrare promit ceva interesant !

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!