poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1262 .



Iubirea...
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Adin ]

2004-03-23  |     | 



Am stat noptile si am ascultat vantul iar sufletul meu, la auzul sau tanjea dupa tine. Il simteam ca si cum ar fi vrut sa se ridice si sa porneasca spre tine. Daca sufletul tau se simte singur este pentru ca ai suflet de inger. Aici pe pamant sunt sigur ca nu s-ar putea gasi un loc atat de frumos pe masura sufletului tau iar eu sunt unul care, chiar daca imi doresc cu toata ardoarea, cu siguranta ca nu pot sa ti-l ofer. Si stii de ce ? Pentru ca acel loc tine de lumea materiala in care oricine are o disponibilitate limitata. Cand vine insa vorba despre sentimente, pentru un singur suras al tau sunt in stare sa merg pana la marginea universului. Pentru o imbratisare si un sarut m-as naste in fiecare dimineata pentru a-mi pastra puritatea.
Cat despre iubirea pe care mi-o daruiesti… Nu stiu cu ce balanta ai masurat-o de crezi ca nu e deajuns, dar eu iti spun ca sunt foarte fericit alaturi de tine. Prins in valtoarea cotidianului cu siguranta ca nu am reusit sa iti multumesc indeajuns si de aici vine si indoiala ta.
Ti-e frica de prea multa fericire pentru ca ea face ca sufletul sa infloreasca. Dupa o toamna si o iarna crezi ca toti copacii nu se tem sa infrunzeaca si sa infloreasca pentru a nu mai suferi o noua pierdere ? Si totusi o fac. Diferenta costa in faptul ca ei nu au control asupra vremii, dar sufletele noastre se pot baza pe iubirea pe care ne-o oferim indiferent de vremea de afara sau de barierele pe care timpul ni le va pune in cale.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!