poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3587 .



Căsătorie
personale [ Gânduri ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [PaulBogdan ]

2002-12-07  |     | 



-Domnul meu, aș dori totuși să o cunosc înainte.
-Ce înseamnă „a cunoaște” în mediul virtual?! Ați accesat portalul nostru matrimonial interactiv, v-ați enunțat preferințele și se pare că ați găsit ceea ce căutați. Urmând procesul de legalizare a unei cununii virtuale, cu care ați fost de acord prin acceptarea condițiilor de obținere a calității de membru, urmează să perfectați actele în cel mai scurt timp. Noi suntem promți, niciodată nu ne dezamăgim clienții.
-Într-adevăr, se pare că am găsit femeia potrivită mie dar, în ciuda actului matrimonial virtual lipsit de obligații, îmi vine greu să încep până și o presupusă viață cu o femeie, fără să o fi atins sau să-i fi vorbit în prealabil. Riscurile îmi par imense și nu cred că va fi ceva durabil.
-Veți avea la dispoziție opțiunea divorțului virtual. Trebuia să citiți foarte atent instrucțiunile comunității noastre. Și apoi, nu aveți cum să fiți dezamăgit de propriile dumneavoastră alegeri și preferințe. Viitoarea dumneavoastră soție, este scriitor, colaboratoare a unor publicații de prestigiu, are un minunat păr roșcat și este sociabilă. Are RH negativ ca și al dumneavoastră și dispusă, ca și dumneavoastră domnule, de a avea doi copii, un băiat și o fată.
-Știu, știu toate acestea, doar eu am completat formularul... totuși. Această relație și-a pus amprenta foarte adânc pe viața mea reală. Căsătoria în care sunt angrenat începe să nu mai meargă, de asemenea și serviciul meu real. Aș dori să o cunosc și să-i propun ca ceea ce am format împreună, acest cuplu aproape perfect, să fie unit printr-o căsătorie cu acte în regulă și copii cât se poate de reali.
-Nu putem face așa ceva, îmi pare rău. Specialiștii noștri au creat acest portal după un studiu îndelungat. O căsătorie reală nu ar avea nici un succes.
-Bine dar compatibilitatea noastră? Până și prietenii la care mergem în vizită ne plac și ne felicită pentru alegerea făcută.
-Domnul meu, condițiile renunțării la contractul dintre dumneavoastră și instituția noastră sunt scrise la rubrica respectivă. Vom analiza cerința dumneavoastră și vă vom despăgubi dacă este cazul. Nu cred că va fi, deoarece, dumneavoastră ca oricare alt utilizator responsabil, ar fi trebuit să citiți totul cu atenție înainte de obținerea calității de membru.
-Nu se poate acest lucru! Ce va face ea fără mine? Este dependentă de iubirea mea. Ce se va întâmpla cu visurile ei, ale noastre. Nu pot să fac asta. Nu este cinstit, mă aflu într-o postură imposibilă. Vă rog să reconsiderați doleanța mea și să-mi prilejuiți o întâlnire.
-Nu vă supărați, eu sunt doar operatorul de serviciu. Am să preiau cele reclamate de dumneavoastră și am să le transmit administrației portalului. Până atunci, până la soluționarea cazului, vă rugăm să nu vă mai logați. Cred că veți obține o rezoluție în maxim o săptămână.
-Iarăși imposibil, deseară suntem invitații familiei sale. Mama sa este foarte sensibilă și nu ar înțelege o absență bazată pe un astfel de motiv. Este ziua tatălui ei, viitorul meu socru, ar fi o lipsă de politețe din partea mea.
-Cred totuși că o petiție vă v-ar ajuta. Menționați că doriți să setați personajele din baza de date în sistem stand by. Aveți opțiunea la rubrica „timp liber, plecat din localitate, concediu, etc.”
-Sunteți inumani!
-Domnule, suntem un portal matrimonial virtual și apoi dumneavoastră, deoarece ați ales opțiunea OA care costa doar 25 de dolari și nu pe aceea de OVR care este mult mai scumpă, nu puteți beneficia de toate înlesnirile unui parteneriat de lux, eventual o întâlnire reală. Ar fi imposibil.
-OA? OVR? Ce sunt prostiile astea? Nu v-am cerut nimic imposibil. Vă cer și mai puțin. Un număr de telefon, ne-am putea întâlni fără ajutorul dumneavoastră, vă rog să dați dovadă de înțelegere.
-Cele afirmate de dumneavoastră îmi întărește certitudinea că sunteți o persoană superficială. OA, înseamnă Operator Automat, ar fi trebuit să citiți cu atenție. OA, adică preferințele dumneavoastră au fost introduse în baza de date și a fost ales personajul ideal unei căsători. Dialogurile, prietenii, micile certuri necesare acordării unei atmosfere reale într-un mariaj, logodnica dumneavoastră domnule, sunt creația programului nostru, nimic real.
-Bine dar...
-Log off, please.

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!