poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1723 .



1.15 - Anapleron ton topon
personale [ ]
mesaje pe net

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [cristianas ]

2007-05-14  |     | 



1.16 - Anaplêrôn ton topon
- Fri Jul 1, 2005

- frate Ioane- de ce-mi scrii numele în ghilimele?
E drept că, după ce am primit Lumina (asta s-a întâmplat exact acum patru ani în noaptea de 4 spre 5 iulie 2001) mi-ar fi plăcut nespus să mă cheme după Numele Domnului- cristiana-o creștină
Dar, ca să vezi predestinare absolută- chiar ăsta este numele pe care îl primisem deja la botez- cristiana- dar mi se spune și cristina.
Singurul motiv pentru care nu vreau să-mi dau numele întreg este că n-aș dori să primesc colinde pe sub ferestre de la susținători înfocați ai doctrinei iadului.
Cu mine, ca și cu voi fraților, se va întâmpla tot ce a hotărât mai dinainte Dumnezeu- dacă va vrea să mor prin mâna apărătorilor iadului- ei mă vor găsi- dar eu am datoria să fug și să mă apăr, să nu caut singură martiriul.
Ai întrebat dacă este ceva care mă face să cred că profeția despre Ilie nu a fost deja împlinită
da, este ceva- următorul verset;
- și ei (adică apostolii) au înțeles că vorbea despre Ioan Botezatorul-
asta au înțeles ei.
Iisus vorbea și despre Ioan, dar vorbea și despre Ilie- înaintemergătorul Parusiei.
TOATE profețiile, deși au fost parțial îndeplinite- vor fi desăvârșit îndeplinite abia la a doua Venire.
Dacă a fost nevoie de un înaintemergător la venirea în umilință- cu cât mai multă nevoie este de un înaintemergător la Venirea în slavă!
Iisus însuși spune despre Ilie - și el va așeza din nou toate lucrurile- ți se pare că învățăturile noastre sunt așezate? că așteptăm Venirea lui Hristos? că iubim Venirea ?
- omul nou din fiecare suflet da, iubește și așteaptă.
dar personalitatea noastră umană- omul vechi- nivelul conștient, cu care ne conformăm lumii acesteia- este fire pământească și deci dușman lui Dumnezeu.
Când va vrea Dumnezeu să vedem că doctrina iadului este Anticrist, că am așezat “urâciunea pustiirii” în locul sfânt- când o să ne smerim de autosuficiența noastră- când vom fi străpunși la inimă și ne vom sfâșia inimile, nu hainele- atunci vom iubi apocalipsa Domnului nostru.
(apocalipsis folosit de vreo 16 ori în Scriptură= arătare, descoperire, dezvăluire- tot ce este ascuns- (Tu, Doamne, ești un Dumnezeu care te ascunzi)- se va descoperi- arătarea lui Hristos în sufletul omului).
Toate congregațiile religioase au în învățăturile lor “neghine”- din Voia lui Dumnezeu, și toate au și “grâu”.
Accept concepția ortodoxă despre Mântuire- restaurarea ontologică (în ființa noastră) o omului- theosis- îndumnezeirea omului prin jertfa lui Dumnezeu făcut om;
- accept doctrina predestinării absolute- protestantă, cred-
(La Dumnezeu timpul este ca spațiul, ca o masă- pentru noi pare un rău care curge, dar viitorul s-a întâmplat deja, asta spun și fizicienii, viața noastră este ca un scenariu scris deja în care fiecare joacă un rol, ocupă un loc predestinat în piramida - care este omenirea, și în care crește o altă piramidă vie- ecclesia- trupul lui Hristos (constituit din oamenii noi care cresc în fiecare om).
Faptul că fiecare interpretează un rol este spus și în Biblie- dar este atât de încifrat încât nu a fost tradus decât în Biblia ortodoxă din 67, a Patriarhului Iustinian, cred- și în unele Biblii engleze Webster- pe care le-am găsit în bibledatabase.net
La l Corinteni 14.16 - anaplêrôn ton topon tou idiôtou traducere - that occupieth the room of the unlearned - cei care ÞIN LOCUL celor lipsiți de daruri, țin locul, ocupă locul, interpretează rolul- celor idioți, sau nelegiuiți.
Această expresie este atât de importantă- dar din Voia lui Dumnezeu a rămas nebăgată în seamă pentru că n-o puteam purta-
- accept doctrina hindusă care spune că lumea aceasta este maya- o iluzie.
Dar, bineînțeles, toate lucrurile sunt scrise în Scriptură- "Tu chemi lucrurile CARE NU SUNT- ca și CUM AR FI!"- cea mai tulburatoare definiție a conceptului de “realitate virtuală”- lumea noastră- o iluzie care pare reală.
Am fost botezată și cununată în biserica ortodoxă și nu am fost anatemizată- încă.
Dar n-o să accept niciodată, ca, după ce Dumnezeu mi-a dat vederea- să mă orbesc singură ca să fiu acceptată de vreo organizație religioasă.
N-o să-L schimb pe Hristos cu “mama”- biserica mea, nici cu “frații”- doctrinele false generate de “mama” nici cu “fii și fiice”- credințele mele greșite, dinainte de vindecarea orbirii.
Asta înseamnă să-ți urăști “mama”, “frații” și “copii” ca să-L urmezi pe Hristos.
Doctrina iadului, anticristică- atât de înălțată între oameni- ce este înălțat între oameni este o urâciune înaintea lui Dumnezeu- întârzie Venirea Lui Hristos
Pt. ca unii oamenii să fie mai spiritualizați, o mulțime de alți oameni, care stau pe locul celor umili- poartă sarcina de pământ a primilor, poartă lipsa de spiritualitate, dar la Judecată- fiecare își va purta sarcina sa.
Acum “pietrele” aflate mai sus în piramida omenirii, neavând ochi de văzut, pot să creadă că, prin forțe proprii, s-au ridicat, ca și când ar levita deasupra pământului- de fapt, greutatea lor au preluat-o cei care stau la bază, cei care par umili, sau nelegiuiți.

p.s Smochinul blestemat de Domnul Iisus să nu mai facă roade pt.veacul acesta- încă n-a început să facă roade.
Le va face după venirea lui Ilie- îl va recunoaște pe Nazarineanul Iisus ca “odrasla” proorocită de Isaia 11.1
netser (nazarinean)- notsri (odrasla sau vlăstarul)
Știi cine a primit dezlegarea acestei proorocii?- acest joc de cuvinte- martorii lui Iehova!
Și o mică adăugire proprie- de asta a scris Pilat din Pont în ebraică: “Nazarineanul Iisus” (vlăstarul Iisus- ntsr)- semnul de identificare pe care l-a dat Isaia cu 800 de ani mai înainte- ca să-L autentifice pe nazarinean.
La timpul hotărât mai dinainte- evreii Îl vor recunoaște.

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!