poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1630 .



Eu....femeia trecătoare prin viață...
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Foll moon ]

2007-03-03  |     | 



Sunt un berbec foarte încăpățânat, e cel mai mare defect al meu. Dacă mă vezi pe stradă, spui că sunt o femeie foarte rece și dură ...dar dacă mă cunoști, dacă mă descoperi, îți schimbi părerea. De multe ori mi s-a spus să zâmbesc mergând pe stradă pentru că ceea ce se vede nu concordă cu ceea ce am în interior. Nu am ascultat de acest sfat și am pierdut în viață și din această cauză.
În dragoste am greșit de la vârsta de 22 de ani. Am crezut în ceva ce trebuia să fie frumos...dar nu a fost. Mai degrabă un coșmar...din care am rămas cu doi copii pe care mi i-am crescut, mi i-am educat așa cum am crezut de cuviință, au studiat ce și-au dorit și acum... mă sună din când în când să vadă ce mai fac...de acolo de unde sunt...adică departe de mine. Sunt o fire sociabilă, mă adaptez situațiilor fără greutate, nu sunt mofturoasă sau cu pretenții la mediul în care mă aflu.
Viața pe care am trăit-o până acum m-a făcut să fiu așa rece în exterior, și în interior...am suferit enorm...de la lipsa dragostei materne (nu și din partea tatălui), până la lipsa unui soț în care să am încredere și care să mă respecte. Am mai încercat dar fără să mă căsătoresc. Și peste ce am dat? De data asta peste o persoană pe care am iubit-o enorm, dar care nu m-a iubit...și am renunțat în a-mi mai oferi inima. Au trecut foarte mulți ani de atunci, dar rănile au rămas, nu s-au cicatrizat. Am trăit iubind pe cine nu mă iubește. Și în momentele astea pot spune că sufăr după acea persoană. Oare nu mi-am găsit armele potrivite pentru a o ține aproape de mine? Nu știu.
Îmi drămuiesc fiecare gând...dacă să mi-l expun sau nu, îmi analizez mereu fiecare faptă și fiecare vorbă. Sunt situații în care regret că am spus ceva sau am făcut ceva. Mă corectez, dar uneori e prea târziu și nu mai am șansa de a remedia greșeala. Vreau prea mult de la cei din jurul meu, dar și eu îmi ofer tot sprijinul din toate punctele de vedere. Nu dau înapoi dacă sunt solicitată în orice domeniu. Am oferit foarte mult și multe la viața mea, dar nu am primit nici măcar jumătate din ce am dat....sufletește vorbind. Îmi place să fiu ordonată din toate punctele de vedere, să nu mă fac de rușine nici acasă, nici la școală. De multe ori mi s-a spus că sunt prea exagerată... dar asta sunt...nu mă pot schimba ...și nici nu mi-aș dori să fiu altfel.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!