poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2842 .



“Eu am venit de pe Marte…”
personale [ ]
polemică

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Amic ]

2007-02-05  |     | 



Această frază a fost spusă de un băiețaș de vreo zece ani, cu ochi mari, brunet, cu frizură scurtă și destul de simpatic.

Vreți să aflați când și unde l-am văzut?

La 1 februarie 2007 pe canalul TV 1 din Rusia pe la orele 19.30 la emisiunea “Пусть говорят” (în traducere ar însemna “Las" să vorbească” sau “Lasă lumea să vorbească”). În studiou au fost invitați mai mulți participanți: băiețașul amintit mai sus cu maică-sa, un bărbat și o femeie, care au afirmat că sunt extratereștri, un geolog, un aviator, câțiva psihologi, medici etc.

Vă previn de la bun început că în emisiunea aceasta e greu să stabilești: unde este adevărul și unde-i minciuna?

Mai întâi a fost demonstrat un film video. Iată în linii generale subiectul abordat: într-un sătuc din Rusia, o femeie de vârstă medie, cu dereglări psihice, a găsit un sugaci extraterestru, cu capul în pământ. Când l-a adus acasă, a vrut să-i dea lapte, dar el a refuzat. I-a dat niște apă îndulcită cu zahăr, pe care micuțul a băut-o cu plăcere. Peste un timp oarecare această femeie a fost internată la ospiciu, Ea le-a spus medicilor că acasă are un copilaș și trebuie să-l hrănească, dar ei n-au luat vorbele femeii în serios.

Vecinii bețivi, cărora femeia înainte de internare le-a spus să aibă grijă de micuț, au uitat de el. Peste o lună și jumătate, nepoata, făcând o vizită la casa acestei femei, a găsit în odaie extraterestrul fără semne de viață. Dânsa a anunțat poliția, care a venit la fața locului și a filmat cazul. Imaginile demonstrate nu aveau o claritate destul de bună. Polițistul și nepoata, prezenți la emisiune, au confirmat că au văzut această mumie: avea un cap mare, ochi înguști și se deosebea de semenii noștri prin vreo 20 de trăsături și avea un miros insuportabil, după care vroiai să vomiți. Extraterestrul a fost luat pentru cercetări, iar cârpa în care fusese înfășurat a rămas și a fost dată la analiză. Cele două pete depistate pe ea au demonstrat că una din ele avea grupa a doua de sânge, iar alta nu a dat nici un rezultat.

Când i-au spus femeii de la ospiciu că micuțul a decedat, a început să bocească. Despre soarta ei de mai departe, nepoata a spus că mătușa a nimerit într-un accident de automobil și s-a stins din viață.

Experții la emisiune au precizat că dacă acest extraterestru nimerea pe mâna militarilor sau medicilor, totuna nu ar fi trăit, ci i s-ar fi făcut autopsia, să vadă ce organe are înăuntru etc. Ei au constatat că noi, pământenii, încă nu suntem pregătiți pentru astfel de întâlniri cu extratereștrii.
Aici mă asociez cu concluziile făcute de experții emisiunii și plasez epigrama:

PÃREREA MEA DESPRE TEREȘTRI

La modul serios vă spun acu, amicii mei,
Că cei de sus nu-și duc viața fără de plebei
Și de-ar ateriza pe Terra vreun extraterestru,
Imediat i-ar pune căpățâna în căpăstru.

În continuare câteva rânduri despre băiețașul care am amintit mai sus. El a venit cu maica lui, care afirma că fiul ei are aptitudini excepționale. A început să vorbească la vârsta de patru luni, și câte și mai câte. Când cineva din studiou l-a întrebat pe băiat de unde a venit, el a răspuns: ”Eu am venit de pe Marte. Acolo a fost o catastrofă. Am venit ca să ajut oamenii. Pentru a proteja omenirea, stațiile atomice trebuie închise, deoarece ele poluează atmosfera. Dar și aceasta n-o să ajute, deoarece sfârșitul lumii e aproape, va fi în anul 2009 și omenirea va pieri în potop”. (Pe internet am găit o informație în care se menționa că Isaac Newton a calculat pe baza textelor biblice apocrife că Apocalipsa va avea loc în anul 2060. Și până la el mulți au prezis sfârșitul lumii, dar nu s-a adeverit. De aceea vreau să liniștesc cititorii despre faptul că, după cum scrie în “Sfânta Scriptură”, data și ora Apocalipsei nu știe nimeni. N. n.). Experții au presupus că acest băiat poate fi un zombi, iar mama vrea să-l facă stea.

Un alt participant la emisiune a fost geologul Emil Baciurin, pionierul care a descoperit zona cu anomalii din Permi, care se întinde pe vreo 70 de km pătrați. Într-o pădure de lângă sătucurile Moliobka și Kamenka există un cosmodrom al extratereștrilor. Dumnealui a povestit că în această zonă s-a întâlnit cu un extraterestru, care era invizibil: “Am auzit pași, care se apropiau de mine. M-a salutat prin intermediul telepatiei, iar apoi prin vorbe. L-am întrebat de ce este invizibil. Extraterestrul mi-a răspuns că așa cere instrucțiunea. Dar poți să te faci vizibil? Da, a urmat răspunsul. Invizibilul a cerut o țigară. I-am dat. Credeam că o să văd fumul de țigară tras în el, dar nu am văzut nimic. (Recent am citit pe internet o informație, în care se relata că o echipă de cercetători americani și britanici au creat o mantie care te face invizibil. N.n.).

La emisiune a mai participat un aviator, care a povestit că a avut un vis profetic în Kiev, cu mult înainte de a pleca la războiul din Afganistan. El a visat cum a fost rănit și acest tablou groaznic din vis a devenit realitate peste un an de zile în această țară.

Bărbatul și femeia, oameni obișnuiți, care au participat la emisiune și nu se deosebeau prin nimic de semenii noștri, au afirmat că sunt extratereștri, au relatat despre contactul lor cu cosmosul. Ei au menționat că noi, pământenii, suntem preocupați mai mult de bunurile materiale, decât de spirit. În emisiune s-a mai vorbit și despre o rusoaică, care vede prin pereți, chiar și organele din organismul uman etc.

În încheiere, experții au menționat că știința de astăzi nu poate da răspuns la multe enigme cu care ne ciocnim zilnic (visuri profetice, telepatie, OZN-uri, extratereștri, oameni care văd prin pereți, safeuri) etc. Deci, aceste fenomene existente nu trebuie ignorate, ci studiate și cercetate minuțios de către savanți.


.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!