poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 5154 .



Face Analyzer
personale [ ]
(frenologu' de servici raspunde)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Hanelle ]

2006-11-27  |     | 



Colegul de alături îmi trimite un link la o pagină care se presupune că îți determină rasa, tipul de personalitate și venitul anual dacă ești drăguț si le trimiți o poză de a ta. În plus îți dezvăluie și cât ești de onorabil, de politicos, sociabil și homosexual. Evident, puțini pot rezista unei asemenea tentații.

În lipsa de altă distracție și ca să mă deconectez puțin, scormon în folderul cu poze personale și încarc poza de pașaport, aia fățoasă, cu părul pufos și cu ochii strălucitori.
Mintenaș, softul mă scanează și îmi dă rezultatele: 73% anglo-saxon, 27% middle-eastern, inteligență medie, politețe medie, sociabilitate mare, venit între 30,000 si 50,000 pe an. Personal de birou cu studii medii și cu un gay factor foarte scazut.

În culmea fericirii, mă pregătesc să le trimit un e-mail în care să le explic ba pe a mă-tii. Și să mă plâng că m-au deposedat arbitrar de o parte din venit, de care am nevoie și de bunătate de master pentru care am muncit atât, dar în schimb mi-au vârât pe gât niste stramosi anglo-saxoni pe care nu-i recunosc, deși, doamne ferește, n-am nimic împotriva lor.

Tocmai când să purced cu jalba îmi dă prin cap să mai încarc o poză, zic să vedem dacă softul ăsta păcătuiește cum trebuie. Să vedem, zic, dacă persistă în eroare consistent și în repetate rânduri. Scormon și găsesc una cu breton și sacou negru și o trimit presto.

Tot presto se întoarce și analiza: 45% middle eastern, 40% southern european, 15% chinese, inteligență peste medie, politețe medie, sociabilitate medie, venitul peste 100,000 pe an, personal academic și gay factor foarte scazut.

Abandonez mailul pe vroiam să îl pun la cale, acum că m-am trezit cu ditamai sporul financiar și mărire de salariu neașteptată. Plus că mi s-a reperat și onoarea academică la care am truditără atâta. Numai că nu mă lămuresc de la ce mi-a crescut inteligența. Să fie de la breton, sau de la sacou? Evident, aș vrea aflu, ca să să știu cum să procedez și de acum înainte. Nu mă lămuresc nici ce s-a făcut cu moștenirea anglo-saxonă și nici dacă străbunicu’ Sasha care a ajuns în Siberia și s-a împerecheat cu o buriată e responsabil pentru genele chinezești, sau dacă sunt turcii din partea ailaltă a familiei sau dacă softul ăsta pur și simplu face mișto de mine.

Ca să aflu, sau mai bine zis, ca să mă aflu în treabă îi mai trimit o poză ciufulită și cu guler de blană sintetică. Asta se întoarce 23% eastern european, 37% southern european, 25% anglo-saxon, 10% korean/japanese și 5% chinese. Spre lauda ei, e extrem de inteligentă și are bani, studii și politețe cât cuprinde. In schimb nu e foarte sociabilă, dar e onorabilă și are un gay factor foarte scazut. Partea bună este că s-au întors anglo-saxonii în sânul familiei și că am rămas cu bani și cu valoare. Partea mai puțin bună e că nu știu care e diferența dintre chinezi și coreeni/japonezi și nu mă lămuresc dacă est-europenii sunt ăia răi și ne-sociabili. Oricum mă bucur că în ce privește gay factorul, softul rămâne consistent.

Deși nu e bine să forțezi mâna destinului, mai trimit o poză, în care zâmbesc conștiincios, că e pentru legitimația de servici. Asta e 55% middle eastern, 37% eastern european și 8% korean/japanese. E deosebit de sociabilă dar inteligența, studiile și venitul nu excelează prin nimic. E onorabilă, are fire artistică și gay factor foarte scăzut.

Cum nu mai am alte poze și jumătate din pauza de prânz s-a dus la naiba, mai încarc odată poza cu breton academic, să-mi rămână o evaluare decentă în pagină. Bașca chinejii și intelighenția. Inainte să închid pagina și să mă tirez la masă mă uit peste umăr la colegu’ care tocmai a încărcat poza câinelui și a primit rezultatele: 43% east indian, 20% south east asian, 37% anglo-saxon. Inteligență și sociabilitate medii, deosebit de politicos și onorabil, studii academice, venit între 50,000 și 100,000 pe an. Gay factor foarte scăzut.



.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!