poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1376 .



Despre singurătate.
personale [ Gânduri ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [leontin ]

2009-03-27  |     | 



Mă simt singur.Singur de parcă nimeni nu mai e cu mine pe această lume. Că nimănui nu-i pasă cu adevărat de ce sunt eu sau ce aș putea fi.Mă rup de realitate cu vreun film bun , cu o moelodie bună sau cu vre-o întâlnire plictisitoare , banală.
Mă surprinde faptul că singurătatea nu e a doar a mea. Dacă există vreun motiv pentru a spune că ne-am născut egali din naștere acela trebuie să fie neapărat singurătatea. Toți ne-am născut în acelși hău de neant interior.Mă întreb , uneori, dacă toți suntem așa de singuri , de ce nu facem nimic în acest sens? Se poate să fie singurătatea precum o gaură neagră, o fortăreață a întunericului de unde nimic și nimeni nu scapă? Oricât de apropiat ar fi și cel mai bun prieten , singurătatea nu poate fi străpunsă.
Singurătatea e un adevărat organ viu. Câd mă amăgest cu vreo plcăcere anume, fie asta reușita în ceea ce fac sau vreun vis trăit cu ochii deschiși, acest organ începe să zvâcnească puternic. Îmi pune în față amăgirea pe care o trăiesc și îmi arată cât de caraghios sunt nutrind-o. Doar că în loc să râd mă întristez.E un organ viu care uneori îmi varsă atât de multă amrăciune încât îmi zic dacă nu cumva o cobra m-ar mușca cu mai puțin venin.
Inima mă ține în viață pulsându-mi lichidul vital, singurătatea îmi pulsează seva morții .
Singurătatea a inventat matematica și celelalte științe.A inventat numerele pentru a ne pute număra secundele și a ne amăgi că am trăit.
Oricare ar fi adevărul, cine nu e singur se minte!

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!