poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 585 .



aproape perfect..
personale [ Gânduri ]
completare

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [curiosu ]

2008-10-06  |     | 



sa iubim, este in mod sigur iluzia sau pasul facut in prapastie pe care-l dorim a se repeta la infinit pe parcursul vietii noastre pamantene; este faptul ce-l constientizam din copilarie sub cea mai ingenua forma, crestem si vrem sa descoperim mai mult din aceasta carte.. inevitabila si sfasietoare este incompatibilitatea intregii specii de a deveni una cu senzatia, caci este categoric singura modalitate prin care ajungi sa te cunosti, sa te intelegi si daca perseverezi..ajungi sa fii capabil sa te descoperi. nu suntem toti asa, insa primii pasi i-am facut accidental, fara ratiune; atunci am aflat cu surprindere ca scara valorilor privind acest sentiment, este atat de subreda incat lacrimile sufletului incap sa suroiasca fara a putea face nimic.. durere, fericire, agonie, reprosuri.. incep sa ma urasc, dar atat de mult si atat de profund incat caut sa ma pedepsesc in fiecare clipa, caut ca fiecare gand sa aiba ceva care sa ma faca sa sufar.. motivul.. este peste puterea oricarei definitii sau presupuneri.. doar ca nu dureaza, din fericire sentimentul este la fel de real precum curcubeul.. am iesit, am iesit si mutumesc, multumesc si celui mai crud si rau lucru care exista, va multumesc tuturor.. datorita voua, datorita vietii voastre si a mea, plina de meschinarii si nimicuri ridicate la rang de lucruri existentiale, pot iubi, da, totul se rezuma la asta .. sa pot iubi asa cum nu veti iubi voi niciodata, pt ca eu si EA am inventat iubirea.. am inventat iubirea si am depasit definitile voastre ridicole si seci.. cand ma gandesc cat am incercat sa va inteleg, sa ma inteleg, sa va dau dreptate citind totul in speranta unui raspuns.. apucati totul cu ambele maini si aruncati in flacarile si cenusa trecutului.. tot ceea ce credeti ca va reprezinta .. cel mai mare si demn lucru pe care-l puteti face este sa credeti si sa sperati ca viata voastra este o iluzie.. rugati-va sa fie asa, sa nu fiti in viata..asa veti avea speranta ca atunci cand veti intra in acesta lume, va veti inventa propria iubire si nimic din ce a fost nu mai este decat o pagina rusinoasa a celor ce au indraznit sa creada ca au adevarul in palma.. rusine lor ! vai lor caci au indraznit sa creada ca o viata pamanteana este suficienta .. puteti sa radeti, asta am facut si eu, doar am fost acolo cu voi, in mocirla suficientei si a mediocritatii insa nu acolo este locul sufletului, nu acolo este motivul pt care traim.. daca ati putea sti cat sufar pt voi, sufar pentru ca atunci cand am inventat iubirea, nu ne-am gandit la voi ceilalti, nu ati fost acolo..si atat.
derapajul si lipsa de echilibru pe care-l veti regasi este efectul unei singure cauze! nu pot si nu vreau sa va multumesc pe toti, pe niciunul. atat de simplu este totul..

asta a fost acum un an de zile..

astazi lucrurile stau altfel, le pot privi nu fara subiectivism, insa cele scrise mai sus sunt rodul unei minti infometate dar nu si antrenate.
cei ce au ras, cei ce au invatat sau au inteles ceva, daca a fost ceva de invatat, vor zambi din coltul gurii cu amaraciune pt ca aceste ganduri nu vor ramane neschimbate niciodata, asa cum nu nu ramanem nici noi.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!