poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3099 .



Fata cu un vierme în inimă
personale [ Gânduri ]
(poveste)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Medve ]

2007-12-27  |     | 



A fost odată ca niciodată o fată care își dorea să fie frumoasă. Își dorea asta atât de mult, în speranța ca atunci oamenii o vor plăcea, o vor iubi și o vor accepta iar ea își va gasi locul în lume și liniștea, încât atunci când a auzit că într-un colț îndepărtat al lumii există un măr al cărui fruct îl poate face pe cel care-l mănâncă perfect, a și plecat în căutarea acelui măr .
După un drum lung-lung și istovitor , fata a ajuns în sfârșit la pomul mult căutat.Era sfârșitul toamnei și în pom nu mai era decât un singur măr. Dar ce măr! Mare, roșu, perfect simetric, perfect copt, perfect perfect.Fata a cules mărul, dar, când să muște din el, din măr a ieșit un vierme.Dar ce vierme frumos! Dar ce vierme perfect! . Viermele i-a zis fetei că nu o poate lăsa să mănânce mărul, altfel el, viermele, nu ar mai avea unde să stea.
Așa că fata,miloasă, a făcut o înțelegere cu viermele- ea va lua mărul, iar el va locui în inima ei. Zis și făcut. Fata a mâncat mărul și a devenit așa cum își dorise dintotdeauna. Era acum perfectă, desăvârșită.... cu excepția viermelui din inimă. Era o fată perfectă cu un vierme în inimă. Viermele însă a început să roadă exact acea parte a inimii ce o făcea pe fată să fie bună și miloasă... În scurt timp fata a început să fie evitată , în ciuda frumuseții, din cauza răutății sale. Dar un alt lucru este cu adevărat incredibil . Viermele, sau mai precis transformarea lui. Rozând partea miloasă din inima fetei, a ajuns ca lui, unui vierme, să-i fie milă de fată. Văzând gaura din inima fetei pe care o făcuse, s-a hotărât să se oprească din ros și să moară, umplând cu trupul lui gaura din inima ei.

Sfârșit.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!