poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1082 .



ceva despre fiecare
personale [ ]
de dragoste

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [hypnothize_me ]

2007-08-11  |     | 



Ce inseamna de fapt sa iubesti?fiecare se crede expert ,fiecare e disponibil sa eticheteze si sa “sacrifice totul” in numele dragostei.Dar oare dragostea e atat de perfecta? Oare nu are nici un defect....ati observat ca nimeni nu spune simultan ca iubeste si sufera ...toata lumea spune ca iubeste sau sufera din dragoste.
Da intradevar e frumoasa dragostea iti deschide noi orizonturi ,te ajuta sa descoperi parti ale tale despre care nici nu stiai.....dar momentele in care trebuie sa sacrifici tot? Acelea unde dispar?
Fie ca renunti la catel,pisica ,prieteni familie......automat cand intervine dragostea intervin si interdictiile......probabil multi considerati ca nu e adevarat ca sotul/sotia ,prietenul/prietena va lasa sa faceti ce doriti...dar in fond cati dintre dumneavoastra sunt liberi......in adancul sufletului....?
E normal,iubesti...renunti la tot ai alte satisfactii pe alte planuri dar la un moment dat iubirea mai oboseste....mai are nevoie si ea de pauze scurte dar totusi....nu mai ai prieteni nu mai ai nimic la cine sa apelezi sa ti ridice moralul cand “iubirea e in pauza de pranz”?La nimeni.....ar fi normal sa raspundeti pentru ca iubirea e acolo....revine in 5 vorba reporterilor.
Dar de momentele in care iubirea e interzisa la propriu ati meditat?Pur si simplu e interzisa el/ea apartine altcuiva......ce faci?Lupti il/o cuceresti si atunci??? traiesti cu el/ea in continuare fericiti pana la adanci batraneti si in fiecare zi te bantuie gandul ca ai destramat familii.....trist stiu dar se mai intampla si astfel de cazuri.Nu sunt pesimista sa nu credeti sunt doar realista.....cand te trezesti de exemplu intr-o tara straina fara nici un leu in buzunar ce te intrebi?....normal intrebarea intervine....CE FAC?
Daca esti norocos si ai un spiridus care sa ti spuna ca.......totul va fi bine,trage aer in piept si ia-o de la capat.....atunci e bine dar daca nu ai pe nimeni ce faci?Se spune ca dragostea tine de foame.....un citat foarte des folosit...dar nu e adevarat ,e fals si te induce in eroare.
Acum nu are rost sa ma pun eu sa reolutionez gandirea dar asa ca idee data vitoare cand spuneti ca iubiti.....ar fi preferabil sa va ganditi si mai departe de nunta ca-n povesti cu rochie alba de mireasa si faptul ca sarcina va vor face cea mai fericita pret de 9 luni.Dupa nunta urmeaza casnicia iar dupa sarcina urmeaza un bebelus....nimeni nu poate contesta cum ca nu ar fi cel mai frumos din lume,nu de alta dar e al meu vorba vine ,caruia ii trebuie o viata dedicata intrutotul,rabdare atentie ca sa nu pomenim si partea financiara....Intradevar e frumos sa ai o viata de familist dar a devenit atat de greu si scump incat lumea din divort vede o afacere profitabila iar din casatorie ceva superficial........Dar totusi dragostea e “ceva” frumos si va doresc tuturor sa o descop[eriti macar o data in viata....
Toate cele bune.......va doresc multi bani si liniste

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!