poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1299 .



Aminteste-ti!
personale [ Gânduri ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [simy p ]

2007-08-09  |     | 



Aminteste-ti ca si tu ai o inima ce poate fi ucisa, aminteste-ti ca fantana vietii nu curge etern, aminteste-ti ca si tu poti fi ingerul cazut din Paradis!
Atunci cand lumina iti invadeaza visul, aminteste-ti ca intunericul mai poate pune stapanire pe amintiri. Un cer colorat cu vopsea, un cer colorat de un copil inocent mai poate fi privit fara nici o remuscare.
O pagina rupta, un lantisor pierdut zac pe podele in furia dezlantuirii…
O pacla deasa mi se lasa pe ganduri, vederea mi se incetoseaza.
Pe patul tau pari un copil adormit. As vrea sa-ti dezmierd parul, dar mi-e teama sa nu te trezesc.
Pe obrazul drag as depune un sarut. Dar e prea tarziu…
Prea tarziu pentru remuscari, prea tarziu pentru ultimul sfat. Caci cerul nu m-a ascultat si am strabatut inaltul si intunecatul zid ce ma despartea de tine. Am incercat sa incercuiesc gandurile ce nu ma lasa sa fiu pura… Aminteste-ti ca lumea n-a fost creata doar intr-o singura zi si ca asemeni poilor noi suntem trecatori. Dar sufletul nostru e un foc ce arde fara oprire intr-o lume in care credem ca am pierdut totul. Si daca ai pierdut?
Regaseste-te! Vezi ce ti-a ramas dupa furtuna. Daca fugi n-ai sa mai poti sa te mai ridici si sa vezi ca mai poti fi tu insuti!
Aminteste-ti dintre toate lucrurile spuse ca cel mai important adevar ramane cel pe care l-ai ingropat in inima ta… Aminteste-ti sa nu stergi niciodata din minte clipele pe care le-ai trait, pe care nimeni nu ti le va putea lua vreodata. Aminteste-ti ca tot ce conteaza poate disparea intr-o secunda, asa ca ai grija ce spui …. Aminteste-ti ca visele pot deveni realitate daca stii sa speri, sa lupti, sa ierti, sa uiti, sa iubesti!
Si daca la sfarsit ai sa-ti amintesti ca viata merita traita pentru ca ai multe de oferit, atunci inseamna ca stii cine esti !



.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!