poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3321 .



cuvinte la Eliad
personale [ Jurnal ]
22.09.2005 - de data asta cu biscuiti...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [dorul ]

2005-09-23  |     | 



Tii… ce plouă… Pe ce lume m-am născut azi? Stai un pic… azi e joi? Și pe ploaia asta eu mă duc la Eliad? Parcă vezi că nu suntem decât doi trei acolo, împrăștiați prin sală.

Într-un final mă hotărăsc eroic să mă îmbrac și plec. Drumul infernal. Cum poate fi de altfel pe Dâmboviței… Aglomerația e întotdeauna punctul forte al străzii ăsteia. Ajung. Firește că ajung. Cobor ușor scările, aruncând o privire pe geam. Văleu, mamă. E sala plină. Intru, și după un câteva minute îmi aduc un scaun și mă așez lângă Sorin (Sache). Gata. Începe distracția.

Îmi pare rău. În seara asta sunt atât de stingher încât nu am să vă pot spune prea multe. Radu a făcut iar seară de poezie, citindu-ne o groază de texte. Cred ca in seara asta o sa visez numai Miliarde de ființe. Apropos, Radu. Nu l-am găsit pe autor. Îmi dai și mie un link? Am urcat și eu un pic, la fel de emoționat și ascultat ca întotdeauna. La insistențele lui Radu a urcat și Loredana Caloian pe scenă, recitându-ne încă o dată poezia lui Caragiale: Da, Nebun!. Diana Iepure, Camelia Petre, Ioan Gabriel Pușcă, Andrei Pavel, Constantin Paiu, Radu Herinean, Radu Herinean și iarăși Radu Herinean… Cred că l-am uitat pe Radu Herinean. Acestea sunt câteva din numele care au urcat pe scenă în această zi de Joi.

Ne-a încântat din nou trupa de teatru a Universității Politehnica București, cu o piesă ce va fi jucată in ziua de Duminică, 25 Septembrie la Centrul Cultural al Ministerului de Interne, la ora 17:30. Eu vă invit în numele lui Bogdan Gagu să mergeți să vizionați. Cele câteva minute jucate în seara aceasta au fost îndeajuns să mă convingă să merg. Sper să aveți încredere în mine și să îmi urmați îndemnul.

Cam atât pentru seara asta. Îmi cer scuze pentru cei puțini, care mă citesc, dar pur și simplu nu sunt in stare de mai mult.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!