poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1055 .



Cantece cu versuri ..
personale [ Gânduri ]
Daca viata asta ar fi cantecul meu ..

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [SkY ]

2002-02-24  |     | 



Aud un cantec de-o viata parca , il ador , nu cred ca sunt singurul . M-am gandit sa-mi analizez gandurile in versuri si simtirile folosindu-ma de cantece . De ce ? Pentru ca un cantec e mai pur decat o problema cu numitori comuni ce zace in sufletul unui om si isi cauta solutii in sufletele altor oameni .
Cantecul asta imi spune ca problema sufletului meu de fapt nu e ceea ce pare . Caut , si cred ca am sa caut in continuare , jumatatea mea .. Cum am s-o recunosc ? Ma va cauta si ea , dar totusi . Daca jumatatea asta a mea nu ma cauta ? Daca numai eu caut ? Hmm .. "Cand voi venii inseamna ca m-ai chemat" , oare ? Ma cheama jumatatea mea ? "Cand te voi auzii inseamna ca m-ai strigat" ? Si sigur am sa te aud jumatatea mea ?
Stiu , unii ar spune "prea putina credinta" , altii ar spune "nu sti sa cauti , astepti prea mult" . Nu dau peste nasuc nimanui , am cautat in toate felurile posibile , am inceput de departe considerand ca ceea ce caut eu nu este atat de aproape de mine . Nu am fost niciodata un norocos in dragoste , de ce as incepe subit sa fiu acum ? Am dat gres , de departe inca , pentru ca nu exista jumatati despartite de distante ce se cauta si apoi isi dau seama ca de fapt una dintre cele doua jumatati e rotunda , cealalta e patrata , si tot asa ... Am cautat apoi aproape , chiar la 5 statii de tramvai , acelasi lucru . La inceput era totul superb , pana cand lucrurile au devenit atat de monotone si de "nepotrivite" . Am renuntat la toate jumatatile , odata cu ele am renuntat la jumatatea de vis ce-o purtam de mai de mult . Am ajuns la concluzia ca in acest moment tot ce trebuie sa fac este sa imi continui traseul normal . Hahah .. ce frumos nu ? Gata , s-a rezolvat problema , hai acasa ca mi-e somn .... NU !
Raman cantecele , raman visele , ramane dragostea inabusita , raman frematarile , raman mersurile cat mai rapide pe strada ca sa treaca totul repede si sa nu se vada ca el lacrimeaza , raman zilele in care sta inchis in casa pentru ca e prea frumos afara , raman parcurile pline de perechi de care se fereste , raman pustiurile din sufletul lui pe care alearga si visele din fiecare noapte ce vor sa-l traga parca in lumea lui , creata de el , mai raman si treburile in care se baga cat mai mult ca sa uite , raman castile pe urechi cu cantece de dragoste ca sa auda dintr-un aparat ce nu aude de la un suflet , raman amintirile vechi cu sanse pierdute , raman distantele ce despart o jumatate de cealalta jumatate .

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!