poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 651 .



Urgența SMS
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [KOSTEA ]

2015-01-05  |     | 



Trăiesc bucuria codului roșu de viscol, ninsoare și import de aer siberian prin Galați.
Mă relaxez cu câteva cărți de bridge care tind a accentua faptul că acest joc se bazează mai mult pe gândire și mai puțin de viteză (fapt care ma indispune un pic) și urmăresc relativ interesat peripețiile autorităților în lupta lor milenară cu iarna.
Un SMS penetrează sistemul defensiv al Samsungului meu. Este o cerere de ajutor din partea unui viitor posibil pacient.
Domnul se prezintă, este un tânăr de 17 ani confruntat de 3 luni cu o problemă spinoasă, ce tinde a deveni de revelion insuportabilă. O problema pe care sunt conjurat a o rezolva prin telefon sau mess.
Este vorba intr-adevăr o urgență, caracterizată de o erecție slabă, atunci când viața o cere puternică, o moleseală insuportabilă ce se cere rezolvată cu promtitudine telefonică până în noaptea dintre ani în care aceasta va deveni cu adevărat necesară.
În lipsa informațiilor adecvate imi vine greu să intervin chiar acum. Sunt desigur câteva sfaturi universal valabile, o femeie frumoasă, aranjată și placut mirositoare fiind în majoritatea cazurilor, la această vârstă, curativă.
Mă abțin totuși pentru că nu cunosc cu adevărat persoana care s-ar putea demonstra a fi vreun amic pus pe șotii, caz in care urmează să primesc in scurt timp vreun SMS asemanător din partea vreunei domnisoare cu caderi recente și îngrijorătoare de libidou.
În plus întrucât noi medicii avem principiul "primum non nocere" nu aș vrea să îi transmit fără să-l cunosc rețeta decoctului magic din țelină și kiwi care să l intărească poate un pic excesiv în chiar ziua în care codurile de tot felul i-ar bloca colegele și prietenele-n casă.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!