poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1346 .



Scrisoarea unui functionar
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [MyMosys ]

2014-09-19  |     | 



Stimate contribuabil,

Înțeleg că solicitarea dvs. este cea mai urgentă și trebuia rezolvată încă de ieri și bineînțeles că știu că trebuie să vă stau la dispoziție în orice moment ca să vă rezolv pe loc problema, atâta timp cât îmi iau salariul din banii dumneavoastră.
Vă asigur că are să-mi intre bine în cap… până la urmă, că nu mă pot purta ca un nesimțit, luându-vă banii pe impozitele, taxele și contribuțiile pe care eu le-am stabilit și pe care eu v-am obligat să le declarați.
Cu deosebit respect, vă informez că sunt la curent cu privire la eforturile pe care le depuneți pentru fiecare leu și că banii nu stau pe garduri și conștientizez acut că este un act de cruzime, imoral și abuziv, să vă calculez dobânzi și penalități pentru că nu ați reușit să vă achitați la scadență obligațiile de plată datorită legii pe care eu am scos-o peste noapte, într-un puseu de insomnie și care este o mare porcărie.
Îmi dau seama că sunt un incapabil, că vă port de la un birou la altul, când de fapt trebuia să fiu atât de bine pregătit încât să visez și noaptea în somn actele normative emise, cu tot cu actualizările lor la zi, pentru toate sectoarele de activitate, de la declarare, la administrare, la colectare, la executare și la toate celelalte activități pentru care v-ați rupt din prețiosul timp să le rezolvați.
Îmi pasă, bineînțeles, că din cauza programelor mele informatice idioate, pe care am tupeul să dau vina ori de câte ori îmi convine, dumneavoastră ați ajuns într-un impas financiar pentru care eu sunt obligat să găsesc soluții, atâta timp cât mă plătiți.
Față de toate acestea, aș dori, dacă se poate, să îmi permiteți să vă fac cunoscute câteva aspecte mărunte, legate de umila și ingrata mea îndeletnicire:
Solicitarea dvs. este una dintre sutele de cereri care se depun în fiecare zi, cu grade diferite de complexitate sau urgență, așa încât tonul ridicat, chiar dacă vă ajută pe moment să vă descărcați furia, pe mine nu mă va ajuta să le soluționez mai repede, deoarece procesul de soluționare presupune un anumit fond de timp pentru documentare, analiză, operare, editare, etc, astfel încât soluția oferită să fie cea corectă și legală
Din păcate, nu pot anticipa deciziile pe care le luați în legătură cu activitatea dumneavoastră, astfel că nu pot prevedea implicațiile ulterioare a acestor decizii, astfel încât să vă ofer în orice moment soluții la problemele de orice natură cu care vă confruntați. În acest sens, diviziunea muncii pe servicii asigură soluționarea rapidă, corectă și în deplină conformitate cu prevederile legale a solicitărilor dumneavoastră, fapt pentru care vă rog să îmi permiteți să vă indic serviciul care are competența de a rezolva problema cu care vă confruntați, chiar dacă acesta se află în alt birou.
Programele informatice pe care le folosesc, sunt adaptate la legislația în vigoare și funcționează pe module separate, determinate de natura activității pe care o impune solicitarea dumneavoastră, fapt pentru care, dacă a căzut curentul, sistemele sunt inactive sau este imposibil la un moment dat, din punct de vedere tehnic, importul de date între module, cu toată disponibilitatea de care sunt în stare, soluționarea solicitării dvs. nu va fi posibilă mai devreme de termenul pe care legea îl prevede în acest sens. Având în vedere acest lucru, dacă aveți cumva termene limită stabilit pentru anumite operațiuni pe care doriți să le efectuați, aș aprecia dacă nu ați lăsa pe ultima zi și ultima oră solicitarea dvs., deoarece unele acte chiar nu pot fi eliberate pe loc.
Trebuie să fiu vinovat pentru tot ce țineți nemijlocit și în mod tranșant să îmi aduceți la cunoștință zi de zi, dar, dacă pot găsi o oarecare înțelegere la dumneavoastră, nu că îmi iau nasul la purtare, Doamne ferește, vă rog să-mi acordați puțin respect, doar atât cât să îmi desfășor activitatea în condiții lipsite de stres.
Vă mulțumesc,
Cu stimă,
Al dumneavoastră funcționar




.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!