poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 879 .



Chilipir
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [KOSTEA ]

2014-09-19  |     | 



Pentru doritorii de chilipiruri fac o sugestie. Pe Fashion days, un tricou masculin Versace Jeans a căzut la neverosimilul și promoționalul preț de doar 439 de lei.
Plecând de la o sumă de 200 de euro inițială, sumă care făcea cu adevărat dreptate eforturilor manufacturierilor, iată că, în pas cu recesiunea mondială, și prestigioasa firmă lasă din preț cât să poată orice țăran să-și ia o duzină.
Sub aspectul aparent de tricou obișnuit negru pe care stă brodat, probabil cu fir de platină, numele stilizat al afaceristului italian, într-un design îndrăzneț, amintind de jocul copilăriei, spânzurătoarea și prin asta de soarta banilor investiți, se ascunde șansa oricărui dintre noi de a coborî seara făloși din bloc.
Deși aflată în această fabuloasă reducere de peste o săptămână minunăția nu s-a dat încă, probabil numai și numai pentru că lumea nu știe de ea.
Nu pot să cred că românii ar putea fi atât de chitroși cât să nu năvălească, cu banul în mână și limba căzută să achiziționeze prestigioasa cârpă cu monogramă.
Eu însumi stau în dubiu, numai și numai pentru că în mintea mea primitivă, la întrebarea dacă am ceva mai bun de făcut cu acești bani îmi tot răsar zeci de răspunsuri.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!