poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3135 .



Frigiditatea Blackberry
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [KOSTEA ]

2014-04-16  |     | 



Blackberryul meu își continuă prematura bătrânețe.
În afara momentelor de pierdere ale conștienței, a semnelor de disociere de cartela SIM și a unei baterii din ce în ce mai flască, constat primele semne de frigiditate la inserția încărcătorului.
În perioada de tinerețe, adică în primele 2-3 luni, era suficientă o minimă penetrare pentru ca ecranul să i se lumineze de plăcere și, indiferent că era vorba de o priză zdravănă sau doar de o aventură cu acumulatorul, pe bancheta autovehiculului, simțeai plăcerea și funcționalitatea cuprinzând nu numai intima zonă a bateriei, ci toate celelalte arii de funcționare, de la locvacitatea conectării pe internet la bucuria simplă a apelurilor de zi de zi.
De câteva săptămâni însă reacția la cuplare, mai ales dacă aceasta are loc fugar, fără un minim preludiu și potriveală inițială este apatică și adesea atât de superficială încât tot ce mai pot citi, uneori, pe ecran este un mesaj îmbufnat privind incapacitatea Blackberry de a se încărca la sursa externă folosită.
Sunt conștient că este posibil să fie vorba de o afecțiune mai profundă și mai puțin localizată decât mintea mea bărbătească mă lasă să discern. Poate încărcătorul meu nu mai este apropiat sufletește cum era odinioară și de asta robustețea lui aparentă nu mai reușește să trezească emoțiile și entuziasmul dinainte. Nu vreau să înțeleg greșit problemele de suflet și să stau ca un caraghios, repetând manevra la infinit, până ce aș vedea un licăr de plenitudine, obținut cu dificultate care până la urmă să nu însemne nimic.
În consecință știți vreunul un psiholog bun de smartphone? Sau măcar ginecolog ...

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!