poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3012 .



Impresie aproape de certitudine
personale [ ]
Ignorare?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [AnMar ]

2005-09-12  |     | 



M-am înscris pe acest site cu speranța că voi afla mai multe păreri despre stilul meu de a scrie,de a-mi exprima sentimentele sau părerile vis-a-vis de viață.Am scris destul de mult într-un timp destul de scurt și trăiesc marea dezamăgire zilnic de a vedea pe paginile de comentarii aceleași nume de autori, mai mereu comentându-se între ei ca și cum gata, s-a închis cercul, nu mai este loc în grupul nostru de prieteni. Este o "stimulare continuă" pentru noi cei noi acest fapt. Altă temă pe care vreau să o ating sunt greșelile de tastare ale unora dintre autori care ar trebui să le corecteze singuri, nu să aștepte tot de la editori acest lucru. Același lucru pentru textele introduse în Biblioteca virtuală care trebuie să respecte stilul în care au fost scrise de autori sau cel în care au fost traduse.
Mă întreb de câte ori accesez siteul dacă nu cumva a fost pripită hotărârea mea de a mă înscrie.
Sunt autori talentați care sunt pur și simplu ignorați multă,prea multă vreme după ce au introdus texte.Nu spun de mine aici, ci de ceilalți mai vechi cu un stil bine determinat, deosebit.
Văd cu stupoare că sunt ridicate la rang de creații reușite unele texte cu o valoare literară cel puțin dubioasă.Sunt foarte multe creații adevărat literare care nu primesc nici cea mai mică atenție.
Dacă am deranjat prea mult cu ceea ce am scris îmi pare rău,dar nu puteam să mai tac la nesfârșit.Este păcat de ideea cu care a fost pornit,creat acest site.Aș vrea să devină cu adevărat un site al tuturor celor care vor competiție nu să zacă la nesfârșit cu creațiile lor pe pagina calculatorului. Cu tot respectul cuvenit,Anne-Marie.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!