poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1283 .



Balada “antropologului” V.M. *
personale [ ]
poezii pentru jeguri

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [LIDERUL ANTIFEMINIST ]

2011-02-02  |     | 



Fața ta “intelectuală”
E pastilă sexuală
La studentele-ți stătute
Și-ndeajuns în cap batute
Ori la fufe martaloage
Ce le faci antropoloage.

Mă,îți zici antropolog?
Zău? Ești mare boșorog,
Un Lis universitar
Cu accent de Bivolar.
Ce trimiți-n cercetare
Masteranzi de-ajutătoare
Sau fufe-n căldură mare
Că să simtă oul tare (2)
Sau să simtă o fumegare
A ierbii “plăcută” boare.(3)

A ta antropologie
E ca Misa fu—rie(4)
E o mare șmecherie
Ce banu`ți-aduce ție.
Care merge la pipițe
Cu intelectuale fițe,
Și la minte cam Pestrițe.
Ce te gustă-n stil fudul
Ca un Baudrillard(5) emul
În ritmuri de “Daddy Cool”(6).

Eu nimica nu-nțeleg
Din al tău discurs întreg
Bun la intelectul bleg.
Dar eu știu și nu îți neg
Că rămâi un mare jeg.(7)

*-V.M.este considerat de catre periferia intelectuala second hand UNICUL ANTROPOLOG cultural din Romania si intemeietorul primei scoli de ANTROPOLOGIE CULTURALA din Romania.De fapt este ANTROPOLOGIE COPROCULTURALA,adica scoala care face ANTROPOLOGI din retardati,fufe nebagate in seama sau alte excremente intelectuale.E un fel de reciclare a drojdiilor cu pretentii intectuale.De fapt ca sa vorbim despre antropologie in Romania post revolutionara este un lucru destul de deplasat,ca Antropologia culturala in Romania fata de cea din strainatate e ca NECHEZOLUL pe langa CAFEA de calitate,whiskey ul pe langa posirca cu ceai sau,Marius Moga pe langa Mozart.V.M. este expert in etnopsihologie si etnologie.Hmm,treaba suna cool,daca n-ai stii ca V.M. e un fost psiholog geriatru care a activat inainte de Revolutie la Institutul de geriatrie Ana Aslan unde isi reparau muschii si creierii multe VIP uri din toata lumea iar prin talentul lui de psiholog si de om care cauta sa te atraga intra in adancul mintii si sufletului pacientilor,lucru reflectat prin note date la Secu.E genul de parvenit intelectual al Revolutiei ajuns in prim planul vietii publice ca UNIC ANTROPOLOG datorita conjuncturii dar si datorita banilor negri a lui George Sorosh,interesati de creerea unor intelectuali adepti ai ideologiei globalist cultural corporatiste,asta datorita si trecutului santajabil.

(2)-in antropologie exista un termen numit THICK DESCRIPTION(descriere in ansamblu a unui grup sau colectivitate etnica) ,care se traduce mot-a-mot ca “descriere a tariei”,care se extrapoleaza in descrierea tariei penisului.D-asta UNORA le PLACE ANTROPOLOGIA.

(3)-cercetarea antropologica de teren nu e decat un prilej sau o acoperire pentru mici NEBUNII DESTRABALATE si ORGII antropologice in zone rurale si ferite de lume ,bune pentru studierea etnosului popular insotit si de ceva IETNOBOTANICE.

(4)-ca orice profitor nemernic in foame de bani si pipite a transformat un concept occidental (si putzin cunoscut de romanii abia treziti dupa comunism) precum antropologia culturala in masina de facut bani si de atras tarfulitele si nebagatele in seama cu fioruri intelectuale.E un mod nerusinat de iluminare a prostilor,asa cum Bivolaru se folosea de Yoga in scopuri financiare si sexual.Fara indoiala ca V.M.este Guru Bivolaru universitar.

(5)-Jean Baudrillard(1929-2007) unul din marii antropologi culturali francezi,cel pe care vrea sa-l imite V.M..E o moda la “universitarii” autohtoni facuti dupa Revolutie sa incerce sa imite,eventual sa si plagieze autorii celebrii din Occident si SUA,ca sa se dea mari in Romania si sa-si acopere nimicul care-l stiu.

(6)-“Daddy Cool” celebra melodie Disco din anii `70 a grupului Boney M care se traduce prin “tatal excitat”.

(7)-desi orasean get beget,V.M. a fost directorul unui muzeu dedicat mediului taranilor,muzeu aflat la o Sosea de unde s-a retras strategic anul trecut de frica eventualei caderi a regimului portocaliu.A fost numit de defunct politic Mona Musca colega in ale turnatoriei.Unele zvonuri au spus ca V.M.cerea spaga de la taranii care vroiau sa vanda produse traditionale la targuri.Cat despre ispravile din mediu universitar,a reusit sa-si planteze nevasta,o simpla profa cool de franceza de liceu intr-o pozitie de profesor titular de antropologie cu zero carti,zero articole dar cu multe pile conjugale ale consortului.Pozitie unde in Occident se trudeste din greu.E genul de nepotism d-ala fetid care scandalizeaza la culme,care transforma idea de universitatea intr-o asociatie familiala care are un chiosc de produse si in care-si plaseaza tot neamul ca vanzatori de tejghea.De diploma de Masterat,Licenta si Doctorat.Un alt aspect scandalos este faptul ca pentru maretele fapte de arme in slujba Marinarului si a partidului sau V.M. a fost rasplatit cu medalia Ordinul de Merit Cultural.Pentru doua maculaturi bașite si plagiate dupa carti din Occident.Vorba aia “Lauda-ma gura,ca-ti dau prajitura”.Nu in ultimul rand,V.M. m-a jignit si calomniat intr-un mod incalificabil dup ace am atras atentia despre articolele tendentioase cu continut ateist.Unul din ele propunea ca ora de religie sa fie predate de filosofi,nu de experti in teologie.Filosofii find de fapt “expertii” si adeptii lui masteranzi si doctoranzi in antropologie COPROCULTURALA.

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!