poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1422 .



Confesiunile unei veri
personale [ Jurnal ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Velur ]

2010-09-26  |     | 



Începutul lui iunie..nimic nu pare a fi ieșit din normele normalității,poate doar plictiseala care-mi inundă toți porii, dar și câteva întrebări pe care ,poate, ar trebui să le deslușesc de acum . În toate zilele îmi cânt viața, gândurile prind viață în cuvintele mele și totuși, încă nu am cunoscut pe nimeni care să schimbe cursul vechilor amintiri. Dar nu am nevoie sa cunosc, căci toți cei pe care-i cunosc sunt adevărate comori ale sufletului meu: ELE , “Dianele ” sufletului meu îmi aduc bucurie și ascultă fiecare nebunie facută copilăresc într-o zi de vară ; EA, mama ,viață pentru fiecare moment ce-l trăiesc,ghidul meu pe pământ; EL, tata, forța ce mă îndrumă să-mi împlinesc visele și să nu renunț când necazul mă înțeapă cu spinii lui; EI,colegii și a doua mea familie, lângă care râd,plâng și împart fiecare moment de glorie ...și OAMENII, ce mă acceptă și respectă intimitățile mele.
Sfârșit de iunie..început de iulie. Marea mă cheamă, aud cântecul valurilor ce se ciocnesc de firavele-mi urechi: sună FERICIREA. 7 iulie, mă gândesc să vin la tine, iubirea mea,marea, așa că iau primul tren și zbor..ora 00:59, e ora în care se schimbă destine,al meu și al tău. Înfrunt aglomerația din vagoane,pe toți cei ce vor sa mi te fure și ajung în compartimentul pe care era scris “Ascunde adânc vechile povesti de iubire, deschide ochii, sunt în fața ochilor tăi și în inima ta “. Și l-am zărit...atât de dulce și senin. Am început sa derulez în minte toate clipele petrecute în trecut : primul sărut,prima strângere de mâna, prima dragoste din viața mea, trei ani de soare și furtuni, COPILARIA mea. Și am zis STOP, fără derulări înapoi,e timpul să merg mai departe și iarăși l-am privit, mii de fluturi inundă câmpia sufletului meu, în ochii lui am găsit marea,fericirea și iubirea adolescentină, o altă strângere de mână, în noapte un alt prim sărut,alte zâmbete..un alt NOI pe care vreau să-l păstrez pentru veșnicie.Nimeni nu mi te-a furat mare de dragoste și surâsuri copliărești,te-am găsit și te păstrez pururi în trupu-mi parcă reînviat dintr-o stare de agonie.
Sfârșit de iulie,început de august. Un alt EU rescrie prima pagină a unei noi vieți : am învățat că nu trebuie să cunoști o mulțime de oameni pentru a simți că înveți alte lucruri, ci e de ajuns să prețuiești pe cei ce îi ai căci ei te învață zi de zi cuvinte noi, propoziții,fraze,romane , ca și cum ai renaște în fiecare clipă.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!