poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 440 .



11 sept (2)
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [curiosu ]

2010-09-11  |     | 



sex.
sex pur si simplu, exista nevoia asta in fiecare dintre noi insa nu o constientizam, o asimilam uneori cu relatia in care suntem implicati. e airea d-zeule pt ca senzatia trebuie sa existe.

exista viata in tot ce facem si in tot ce simtim, multumesc Monica, multumesc ca m ai adus aici; multumesc ca fara sa vrei poate, ai reusit sa ma inveti ce inseamna sa simti mai mult decat stii. nu as fi reusit sa mi recapat independenta care mi a fost rapita la nastere fara tine, am reusit asta la 35 ani; nu e tarziu pt ca ochii mi sunt deschisi si vad, da eu chiar vad mai departe de tine, de mine, de noi..vad acolo unde nu poti vedea decat daca ai plusul si minusul in palma. sunt fericit, sunt fericit deasupra noasta, deasupra istoriei pt ca stiu ca pot simti.
nu s dependent decat de sufletul meu, suflet care ma urmeaza sfios in iad, in rai, oriunde l duce viata pe a ales o; sufletul meu este perechea mea, este minciuna, este adevarul pt ca el nu ma tradeaza niciodata..chiar niciodata..el ma trimite la strang pt ca apoi sa mi arate ca iubirea este efemera, este prea mica ca sa te opresti asupra ei prea mult. este un rau necesar sa iubesti, dar atentie !.. este un rau sa zbori la infinit pe aripile iubirii pt ca ele obosesc sa te poarte si sa cazi..mai bine te dai jos usor usor chiar daca asta ar putea fi percepute ca gesturi de tradare..nu este nimic rau sa cobori din tren intre statii, sa cobori direct in lanul de maci care ti ofera senzatii si trairi noi, e frumos sa faci asta, sa te duci in mister in neantul aparent de necontrolat.
iubesc, ma iubesc si asta guverneaza existenta mea la fel cum se intampla si cu voi daca va opriti un pic si va uitati in pumnul strans, ce gasiti acolo ? pe voi !

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!