poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1705 .



întoarcerea Hiperionilor Acasă
personale [ ]
cap. 4.Biosacralitatea

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2010-08-28  |     | 



cap.4 Biosacralitatea.


Să-l cunoastem pe Dumnezeu prin inter-mediul și argumentele științei.
Se manifestă prin două forme de inteligentă, Creatoare energie verticală și Salvatoare energia orizontală, așezate în T( reiese construcția ideologica T-eos) ori în cruce simbolul renascentist iluminist. întotdeauna în punctul intersectării acestor energii se afla un om și starea lui de evoluție poate fi măsurată calculată restaurată.


In gama articolelor despre Hiperioni, am explicat că fiecare om la naștere vine/revine dintr-un nivel purificat în câmpuri astrale, astfel până la paisprezece ani este un emițător de vibrații neprihănite.
Greșelile, stângăciile sunt cei mai buni factori de învățare, justifică nevoia de perfecționare și de performantă funcție de programul destinului. Printre "uceniciile" profesionale și cele de personalitate hârjoneala cu un vecin, coleg, afronturile,juliturile cu plâns și țipete zgomotul creat de dinamismul căutărilor sunt total constructive, fac ființa mai puternică, dezvoltând sistemul protector. Tenacitatea autodidactă (prin propria experiență) face cit 100 de dascăli. Chiar și Dumnezeu Zamolxis a fost copil, a greșit de multe ori apoi matur a pierdut războaie, bătrân a suferit a avut frustrări, s-a reîntrupat iar și iar aducând de fiecare dată din ancestral semantici ale cunoașterii, integrându-le în natura terestră. absolut toate vietățile evoluează finit către infinit. Nicăieri în cosmosuri nu s-au creat zeități direct fără a trece prin toate procesele de evoluție începând cu punctul 0 vidul. Umanitatea dezbate încă dilema oului și a găinii, care a fost primul, mai facil putem să o înțelegem, să o dezlegăm pornind analogia de la de la o bacterie care a locuit cu mii de miliarde de ani în urmă pe un firicel de praf...

Despre chipuri, tipologii ale zeilor altor planete în eternitatea universului și cosmosului, poate, la nevoie voi crea un alt articol.
Fiecare om este creat cu sistemul de gândire angrenat către cercetare asimilare, transmite permanent( în eter și spre toate ființele precum o stație radiolocomotoare) fenomenul are efectul inter/extra acționar, chiar și cel mai tăcut infim gând transmite și primește vibrații . Stocarea și sortarea informaționalului este un atribut al subconștientului, energia iluministă progresiv ascensivă, transcendentă- transpersonalitatea.
Familia, societatea în ansamblul ei centrată de religie trebuie să creeze pârghiile/facilitățile impuse pe principiile evoluționiste.
elementele pârghiilor evoluționiste sunt dragostea de familie, de societate, adevărul, cinstea respectul, demnitatea, toate sunt indicii clare de moralitate, care automat orientează către virtuozitate intelectuală.

nimeni nu poate evolua pe o pârghie din minciună din abjecții și aberații , din lehamite și ostilitate. Unde nu există vigilență interioară imoralitatea găsește repede căi de stabilire . o vibrație joasă este subinstinctiva, este o permisiune (gravitațională) ca o formațiune bacteriologică să se introducă în biosistem astfel repetitiv generând căderea de la candid la brut , în creștinism este sinonimă cu căderea îngerului în șarpe veninos- în medicină alterarea eului prin incursiunea în virusologie.
virusarea conștiinței se petrece paralel cu virusarea biologică, mai explicit o forma de boală este un indiciu că în câmpurile aurice ale organismului au stat o perioadă energii potrivnice. Sistemul medical este o formă constituțională de contactare a inteligentei salvatoare, Hipocrate este hiperionul care guvernează instituțiile, de mii de ani fiecare medic este obligat să depună jurământul hipocratic înainte de orice intervenție asupra pacienților.
Milioane de specii de viruși reflectă milioanele de specii ale regnurilor, conform evoluției în univers. Dintre speciile existente pe planetă o mare parte susțin prietenos, compatibil viata omului.
Dacă un copil învață trei zile la rând în minciună și disconfort sufletesc se îmbolnăvește, el încă nu știe să discearnă să selecteze informațiile iar părintele seara acasă nu are timp să investigheze cunoștințele abordate a copilului, eventual frugal superficial. de multe ori stresul- virușii energetici ai părinților se transmit copilului.
sunt părinți care constată că odrasla a venit julită, lovită în joacă de copil de alt copil- nebuloasa rațiune dă fuga acasă la părintii împricinatului, scandalul, rivalitatea, eliberarea de mizerii ideatice, ori se duce la scoală și ia la bătaie copilul, vorbește agresiv și violent cu dascălul, cu toți copii spre avertizare că nu este tolerant, realizați prin extensii analogice diverse dintrun gest nevinovat unde se poate ajunge. reacția multor părinti colerici este; ? cum tu ai stat ca prostul să te lovească, de azi înainte să dai și tu lovituri, receptorul gândirii copilului își modifica esența sub influenta patologică a părinților.
violenta naște violenta, ințelepciunea naște ințelepciune, realitățile oglindesc nivelul echilibrului precar a societăților.tracul, inhibiția sunt slăbiciuni ale speciilor care se ascund ziua și activează noaptea în gravitația electromagnetică. Oamenii și speciile puternice asimilează inteligență prin impulsuri electronice activează solar. negativul energetic s-ar putea multiplica frecvent în catastrofe fără vigilenta intervenție de echilibru a naturilor blânde asociate cu arborii, florile, apele, albinele, furnicile, greierii pasările, fluturii, seninătatea sunt energii liniștitoare. păcat că cei furioși nu realizează instantaneu, măcar în timp optim încărcătura negativă, prin respirație în liniște și contemplare a naturii câteva minute s-ar liniști ca prin magie și nimeni nu ar mai fi bătut, ucis de nimeni.
Aseară de pildă Otv, a transmis 4 ore imagini șocante, un stareț furibund ca o bestie a bătut până a obosit, însângerând un bătrânel care a scurtat ziua drumul spre oraș pe lingă curtea mânăstirii. O mânăstire în principiu ar trebui să fie deschisă și zi și noapte pentru laici, ori pentru cei mânați de curiozități.Despre curiozitate scientistul Albert Einsten spune că este cea mai directă cale prin care umanitatea a reușit să atingă inteligenta, calitățile curiozității pot ordona și clasifica energiile materiale și spirituale.
Biserica în fundamentele ei este o adunătură de elemente care din copilărie au suportat abuzuri, bătăi de la părinti, violuri de la rude și chiar frați, tati, mutilații sexuali, cei slabi care nu s-au putut nicicum integra în mediile sociale, hermafrodiții narcisiștii. Neajutați de familie, de medicină , de instituțiile educaționale au ajuns pe la mânăstiri, mai întâi ca lucrători ai gospodăriilor, ai pământului, la bucătării, spălătorii, la fabricile și atelierele de materiale oculte pe care biserica le deține din toate timpurile. oricum locuri erau limitate și doritorii intrau sub atenta selecție a episcopiilor. după ani un lucrător poate fi încadrat călugăr/călugăriță în sistemul bisericii ortodoxe române, este posibil ca mulți să ajungă stareți asimilând experiențele impuse de normativele bisericii dar mai ales funcție de cantitatea profiturilor administrative. Am fost de multe ori în situația de a cunoaște călugărițe, prin virtutea familiei și rudelor , am stat aproape o vara la Horezu, când se restaura mănăstirea, cu atelierele de olărit și de cult, seara sub ispitiri bahice, cu pictorii și lucrătorii măicuțele mai tinere se transformau în dansatoare pe masă, sexi si foarte pricepute la distracție.
O rudă importantă lucra la Direcția Patrimoniului Cultural Național, gestiona materiale pentru locasurile oculte , era o secție importantă în Ministerul Culturii dar subordonată Intreprinderii de Administrare a Clădirilor, a doua secție din Comitetul Central. Biserica prin "servitorii" ei avea interesul să distreze (cu burduful plin cu bunătăți) pe toți cei cu influentă în politicul comunisto ceaușist. Ele se autonumesc miresele lui Hristos, dacă nu as fi simțit aerul perfid,stupid de superioritate ca sens de puritate le-as fi menajat.
Am întrebat ca să aflu reacțiile- cum credeți voi ca Hristos este un pașalâc? un nabab obsedat curvar cu mii și de neveste, una mai păroasă ca alta, una mai mincinoasa ca alta, una mai urât mirositoare ca alta, spălatul la mânăstire este un lucru secundar. Am mai spus cred cu ironie accentuatăa, că ii ajunge lui Hristos Maria Magdalena , prostituata mântuită de el să nu fie ucisă cu pietre de iudei. Conform viziunilor lui Leonardo Da Vinci chiar a iubit-o și au creat o familie. Valabil pentru civili și pentru toate organele bisericii efortul satisfacerii plăcerilor vitale, constituie combustibilul termocentralei atomonucleare. Perioada de încetinire a nevoilor survine la o anumită vârstă, identificată cu menopauza la femei , cu andropauza la bărbați. prin tratament funcțiile centralei sexuale pot fi prelungite. Apetența, lipsa interacțiunii cu oamenii, a iubirii de oameni respectiv de mama dumnezeie și Dumnezeu îmbolnăvește, fizic în forme de cancer, psihic în forme de tulburări grave care duc la suicid. acest indiciu organologic arată ambele sexe perioada propice ca să se dedice familiei, lui Dumnezeu Puterea de a ierta a fiecărei ființe este direct proporționată de integralitatea centrului energetic al inimii. cei ce cuprind lumea, viata cu energiile stomacului, vor fi întotdeauna egocentrici egoiști, infatuați. cei lacomi de alimente precum toți avarii se îmbolnăvesc de ulcer,centrul energetic produce multă aciditate, este o toxina care se extinde si la celelalte organe. dacă pe deasupra mai sunt invadați în procesul de gândire și de invidie se încarcă bila și ficatul cu fiere, neurotoxina- emisia urii și invidiei este fatală pentru organism precum veninul mortal al șerpilor. Fără iertare( sfânta calitate a inimii)care duce la eliberare psihosomatică automat împăcare cu membrii familiei cu semenii în general, după câțiva ani în organism se formează pietre mari paralizând funcții ale ficatului, rinichilor. Dacă anomaliile/negativitățile amintite ar fi rare și izolate, ar însemna ca lumea trăiește ocupă stabil nivelul 4 de vibrație divina- al inimii puternic ascendent mai sus la centrul simțurilor extrasenzoriale. Iubind adevărul și dreptatea nu este suficientă aplicarea prin complexitatea sensului, este nevoie de curaj și forță expresiva de neoprit. Am crescut intre mii și mii de copii, conjuncturile nefaste ale națiunii. România și implicit romanii după 2 războaie mondiale a fost vlăguită, oamenii aveau sufletul marcat și greu vindecabil mai ales pentru că li s-a luat pământul, naționalizarea lui și a verilor însemna să ajungă toți iar slugi, nu la burghezi ci la altă orânduire, a statului, sursele existențiale erau insuficiente. mii și mii de copii au fost luați dacă aveau părintii bolnavi, ori morți,eu am rezistat datorita unei credințe colosale magice în Dumnezeu. Tata m-a pregătit să fiu puternică, zile întregi mi-a explicat că nu se poate altfel, ca la scoala voi invata mult sa devin o mare invatatoare,. Mi-a explicat varianta că dacă rămân la o mătușe voi avea grije de casa și de vaci ca o slugă, spunea fata tatii nu vreau sa fii sluga nimănui, ajunge cit am slugărit eu la milițian, la popa, la cooperatist, la căile ferate.
, întradevăr mă uimesc pe mine însă-mi de forța pe care am avut-o divers în confruntările de mai târziu. pentru mine să merg cu tata de la primii pași, la biserică constituia entuziasmul suprem. Oamenii aveau în ochi lumini strălucitoare, cântau repetat, energiile pe care le simte-am îmi dădeau aripi.
Întreaga comunitate coopera, participa și la bucuria nunților botezurilor, și la amărăciunile generate de înmormântări, preotul satului era iubit si respectat și cei mari și cei mici ii sărutau mâinile. Imi amintesc mulți copii de sat și mai târziu la scoală au murit pentru boli ușoare, cauza a fost lipsa vaccinurilor .intro iarna la o răceală puternică am pierdut o soră, m-am îmbolnăvit și eu, îmi amintesc ca tata m-a vindecat înfășurată zile l-a rând în cârpe îmbibate cu oțet, ori chiar cu țuică. a rămas pregnanta în memoria mea imaginea lui tata stând ore întregi în genunchi și rugindu-se tacit. cred cu toată forța în rugăciunea inimii a constiintei in sinceritate și devotament, în beneficiile pe care comuniunea cu Dumnezeu le produce până la minuni. Eu chiar comunicam cu îngerii, cu sfânții, aveam în starea alfa viziuni care se petreceau curând.
Tatăl meu îl adora pe Dumnezeu, luptând în ambele războaie în condiții cumplite străbătând țara din Ardeal în Moldova și peste granite,cugeta, era convins ca nimic nu l-a salvat decât Dragostea lui Dumnezeu. Primii ani de acasă sunt hotărâtori prin transferul energetic al părinților, sunt numiți anii sfinți. în mediu rural copii participă la toate activitățile gospodăriei special să învețe beneficiile prin muncă, responsabilitatea. Cea mai complexă scoală a vieții din toate timpurile s-a evidențiat a fi în mediul rural, comuniunea cu pământul, cu animalele,cu anotimpurile cu oamenii, nimic nu o mai poate dezbina ulterior. sunt surprinsa azi de cit de mult s-au modificat negativ mentalitățile la sate.
am învățat de mică să gândesc la egale nevoi de viată și educație, să gândesc amplu cu maturitate la soluții care să bucure pe cei din jur,luam vehementă atitudine visavis de dascălii furibunzi care maltratau copii cu nevinovate greșeli, ii pâram la directoare că miroseau a băutură și surescitați băteau copii dacă ii ridiculizau, unii mai netrebnici că băieții claselor mari pipăiau înghesuiau fetele, ei negau eu ii făceam mincinoși cu riscul repercursiunilor. am învățat mai ales ca trebuie sa gândesc adevărul, să refuz minciuna, am învățat ca spune adevărul chiar și incomod este forma de demnitate care învinge frica, am învățat ca frica este lașitate, slăbiciune, am învățat să nu urăsc pe nimeni înțelegând ca toți oamenii au nevoi primordiale, ca toți oamenii sunt în viata la școala vieții pentru ca Dumnezeu ii iubește și le-a oferit harul cu toate energiile vieții. S-a disprețuiesc biserica lui Dumnezeu ar fi aidoma cu sinuciderea, cu moartea spiritului meu, dar nici nu pot să nu particip în modul meu la tendința generală de divulgare a mediocrității și josniciilor rereprezentantilor bisericii, care se repercutează, asupra lumii, dublând suferințele taxele generate de social, politic, economic.

In istorisirea cu "maicile" conchid,m-au spus la stareță, total disconfortată făcând fete fete, ridicând tonul mi-a spus ca nu am ce cauta nimic înțelept, provocând la discuții niște oropsite lucrătoare intru domnul. Oare stareța nu știa că seara prin tunelul de sub mânăstire măicuțele ajungeau la hanul, motel apropiat?, nu știa că multe erau în favorurile multor popi, episcopi, iubitori de plăceri ca tot omul pătimaș? Organismul are nevoi hormonale puternice, ce făceau când impunea psihosomatic drepturile, se biciuiau, se aruncau in genunchi si se rugau la dumnezeu să le ia bucuria de viata? Dumnezeu a îndemnat oamenii să se unifice prin căsătorie să iubească să înmulțească umanitatea în pace și armonie. zadarnic biserica ascunde mutilările psihosomatice de mii de ani, este vremea deschiderilor, știință ii va divulga, combate până va întemeia din temelii reforma. Arhitectura diamantină a bisericii lui Dumnezeu ca trinitate energetică este lumina iubire și pace . Nimic ascuns, mimic perfid, nimic brutal amintind de haitele junglei, în transparenta cu sincera reflectare precum perdelele de ploaie, precum lacul în care munții își scaldă freamătul răcorind chipuri semețe, precum prospețimea ierbii plina de roua în care uneori razele desenează aripi de îngeri apoi cresc si surid milioane, miliarde de soiuri de flori, apoi roiuri roiuri fluturi si de albine și furnicuțe înaripate pun cum s-ar spune umarul la construirea libertății de expresie și manifestare. au fost copii sfinți, apoi de cristal, apoi de ametist- acum sistemul de gândire al umanității trebuie sa fie diamantin prin reverberații de valoare și durabilitate. eu exprim opinia mea nu sunt de acord sa se mai sacrifice nici un ram de brad, pentru rășină necesară lumânărilor, avem nevoie de aer
de trei ori din natură din politic și din biserica, altfel vom muri sufocați intoxicați în inepții.
fumul urât mirositor al tămâiei- n-i aromoterapie nici nu alungă vre-un demon, la cita tămâie s-a ars in mii de ani de ortodoxie ar fi trebuit sa ne iubim intre noi oamenii ca frații, însă sufocă simțurile, amețesc sinapsele gândirii furând diminuând din aerul si asa insuficient la sărbători în aglomerații.
parte din ritualurile folosite sunt tribale, prefăcătoriile sunt la îndemâna oricărui copil inteligent să le depisteze. De pilda icoana care plânge, vezi doamne "în apropierea păcătosului", nu este decât o reacție din ansamblul materialelor la confluenta climatică. ? este oare igienic sărutatul la grămadă a tot felul de obiecte, știu eu cu ce boli terminale a venit unul de și-a lăsat saliva pe acolo...
????Dacă stăm o scurtă vreme lângă un brad, îl luăm în brate, purifica câmpurile aurice, dacă stăm cu spatele când suntem răciți, dacă bem sirop de pin și de brad, mai ales fumătorii vor constata că expectorează virușii viciului, mugurii de brad și pin se culeg primăvara, dacă sunt tăiați cu milioanele iarna de crăciun, în câțiva ani o sa ne cumpărăm un popa gonflabil să-l împodobim cu lumânări și artificii. sunt experți la artificii, făcături de stors uluiri.
Mai ales icoanele cu chip de argint placat în lemn lăcuit, transpiră în perioada echinocțiilor de iarnă și vară. Toata lumea a observat cred, pe tablourile din casa pe geamuri aburii/ picăturile de apa, pe pereți, pe faianțele din bucătărie când întâlnesc climatul extremelor. Chiar crede biserica ortodoxă ca romanii sunt niște vite care trebuiesc biciuite daca nu se mișcă în ciurdă cum vrea psihosomatic cu amenințările biciuitoare pentru mental: de păcătoși, de nenorociți, de rătăciți? Un sculptor, un pictor, un real artist prin opera sa expusa publicului face pe orice privitor să se umple de incantație, de admirație pentru sublim.
Artistul prin excelenta sincerității cu care se subordonează harurilor primite de la Dumnezeu, spune publicului vibrează, rezonează, fii fericit, iubește, frumosul, iubește plăcerile vieții chiar si sexul face parte normala și perfect sănătoasa din viata, astfel clădit omul are puterea sa ierte mofluzul, să ierte micile și mai marile răutăți ale semenilor. Arta elementelor naturale purifică, spuneam mai sus intr-o frază, mai mult decât atât dă forța unui om sa fie magnific, magician să atingă genialitatea. Si dacă zeci sute de oameni seara adorm cu emoții de admirație puternice lucrarea artistului atinge absolutul divin.
exista un proverb demonstrat- hotului ii este frica de hot, popilor le este frica de adevărații părinți ai umanității oamenii care militează pentru fericirea tuturor, aceia sunt harici, binecuvântați ei trebuie să se numească prealuminați, preafericiți.
Biserica ortodoxă a fost creată de imparatul Constantin cel mare. Un bolnav de epilepsie, un homosexual, mama lui Imparateasa Elena, o femeie cumpătată, înțeleaptă și devotată fiului , îl urma pe peste tot pe unde avea interesele expansiunii teritoriale. a avut zile și nopți la rând revelații și viziuni. a fost predestinata să pună temeliile biserici inițiate de Hristos. A strâns toate documentarele posibile din sinagogi, erau puține marturii ale unor iudei care nu știau să scrie nici să citească, însă au apelat la cronicari, dar cea mai mare parte a mărturiilor din evanghelie s-a păstrat și transmis pe cale orală. A supravegheat personal cum se alcătuiește scriptura nouă coerentă cu vechiul testament. In scurt timp fiul ei s-a simțit vindecat de crizele epileptice la care împărăteasa era întotdeauna prezentă, nici medicul nu reușea să-l ajute mai mult decât sa-i adoarmă trupul, blândețea mamei și iubirea ei ca energie divină l-a vindecat. S-a socotit datoare dar și onorată să zidească măreț biserica lui Hristos.. A început să-i ajute pe cei mutilați organic și sufletește, a creat o scoală selectând dascăli pentru misiune episcopală a creat primele mânăstiri pe care le întreținea luând de la bogați ca să ofere săracilor. si nu invers luând de la săraci să-i facă pe bogații popi ai minciunilor preafericiți bogați. Există slava domnului, cum au existat sfinti in acest ne-am în fata cărora mă aplec până la pământ cu venerație și recunoștință, au dus timpul prin sacrificiu spre servitute până la noi, au inventat bucurie și fericire pentru acest popor blând frumos și mereu chinuit, și-au dat "averile" si viata, precum Tudor Vladimirescu, precum Badea Avram Iancu, precum Horia Closca, Crisan, Măritul Ștefan Mihai Viteazul, N Iorga, Eminescu, N Stainhardt, Parintele Galeriu,, mii si mii de călugări care s-au luptat pentru patrie și neam cu fanarioții evului mediu, cu burghezii și imperialistii austroungari, mii și de sfinti ai satelor românești ai culturii neamului mii și mii de ghizi spirituali din toate timpurile care au iubit si onorat religia straveche împuternicit înnoită cu a lui Hristos. Biserica actuala este o făcătură, un amestec care dă pe dinafara clocotesc minciunile adevărurile de a vrea cit mai mult oricum de la oricine...
Cind împăratul Constantin a ajuns cu cuceririle imperiale până la serbia actuală prin banatul romanesc spre mare și până la Carpati s-a minunat de forta religiei de luminozitatea învățăturilor de ințelepciunea poporului îndrumat de de preoți getodaci de la Deceneu Întâi, până la al 19- lea. A cerut susținerea pentru întărirea oastelor, a recrutat luptători getodaci curajosi si puternici pentru lupta cu imperiul roman. Din pacate fara stirea mamei sale a plătit generalii de armata să cumpere ori sa ia captivi si cei mai frumosi baieti pentru serviciile la curtea imperială.... Biserica greacă are interes să-l sacralizeze pe împăratul Constantin chiar și numai pentru ca a avut multa tărie în toată nebunia lui să învingă imperiul otoman si roman.? poporul Roman pentru ce motive dubioase enigmatice, perfide să se închine la un împărat care a adus daune prin sărăcire roadelor pământului și națiunii și tradițiilor, harurilor care trebuiau sa construiasca pace prin buna vecinătate cu toate societățile?
De ce să nu ne închinăm Fericirea și recunoștința preoților nostri, Deceneu, Decebal Burebista ori voievozilor ca Mircea cel Bătrân, Brincoveanu si altii ? am ascultat respectat aproape 2000 de ani voința bisericii Elene, numele vine de la împărăteasa Elena mama lui Constantin. Domnii greci până la ultimul sa zică mulțumesc la luna stele( energiile astroiluminice, harice, ancestralitatea hiperionica din ceruri, ca voievozii neamului au donat mii de ani din vistieria tarilor romanești nu prea avute pentru mănăstirile și bisericile lor. să zică mulțumesc și pentru că pe vremuri de cotropiri otomane violente când Grecia era pârjolită sub călcâie păgâne, în pesterile carpatice si in catunele de munte toti preotii cu avutiile bisericii , cu cărțile valoroase, au găsit adăpost, masă casă și prieteni. Strămoșii noștrii voievozi luminați sub inspirație divina au știut că școlile academice respectiv panteonul Greciei antice a fost instituit în mare parte de înțelepții poporului getodac care s-au extins în mii de ani pacifiști spre Athos. Herodot, Euripide, Solon, Strabon Socrate sunt geto daci, însă grecii nu consideră ca prin rădăcinile străvechi este comuniune de origine aceeași origine, ca mii de ani panteonul romanesc si grec au fost infratiti. Biserica actuală și-a securizat toată arhiva, are bichiri care lupta pentru că să aibă maximă siguranță etanseitate oala graalul minunilor, cupa bisericii făcătoare de aiureli. si abureli.
Biserica binelui Uman în Geto-Dacia a fost instituită de preoteasa Maria, sub matriarhatul mamei Geea, cu peste treizeci de mii de ani in urma, dar și până atunci dragostea de lume si lumi, nonviolenta era impusa ca o lege naturala în armonie cu naturalul luminilor cerești.

Unde este iubire pace și armonie virușii nu pot rezista, sunt bacterii, acarieni care se transformă în fire de praf, aspiratorul respectiv igiena constantă stopează optim acest fenomen. eliminarea lor din organism se face cu tăria precizia cu care un om este constituit prin educația biologica și spirituală. In fiecare an de la naștere oamenii se confruntă cu bolile specifice recunoscute, gripa otita, variola etc. Medicina intervine prin profesioniști, dar virușii gândirii ajunși in structura iluminica in subconstient/suflet trebuiesc înfruntați cu dragostea familiară, cu alean, aleanul este mirul emis de inimă, energia unde se manifesta mama Dumnezeie unde nu exista larga abordare prin dragoste si daruire se ajunge nu târziu la psihologii, psihiatrii.
Ma repet inima respectiv partea stinga si la femeie si la barbati este atribuita pentru starea de veghe.
inima trimite impulsurile la creier respectiv la glandele pituitara si hipotalamus, apoi de la acesti centri sunt comandati toti centri organelor , ficat, etc, unde se stocheaza informatiile, planurile de sustinere a vietii.
Inainte de orice alt organ in uterul mamei gravide, inima se formeaza in prima luna, apoi restul organelor si spre final creierul.
Tot inima este cea care deschide/dezgheață în emisfera dreapta a creierului biblioteca ancestrala, arhivând baza de date de la începuturile creației universului.

Hiperionii responsabili au intervenit de-a lungul timpului astfel că sistemele care au creat aceste mecanisme haotice s-au năruit, ca atare, în toate erele precum Babilonul. Peste o mie de ani Isus Hristos a continuat reforma sociopolitica, clarvizionar a profețit timpul pentru încă doua mii de ani, apocalipsa- năruirea unui sistem și crearea altuia mai performant, implicit restaurarea mecanismelor viabile. In istoria cunoasterii ancestrale Babilonul nu reprezinta doar o zona locuita de comunități umane, mai mult mai profund face referire la forma de religie religia sănătoasă educă sufletul și spiritul conform vibratiilor veneratiei splendorilor naturale ale inovațiilor scientiste în sublim și magic, ale constelațiilor universului care servindu-ne cu strălucire și stare de veghe multiplicat se servesc pe ele în procesul evoluționist. religia bolnavă poate distruge o comunitate, o nație o lume.
Inima planetei terra, este localizata in lantul carpatic, pe când planeta era un "copil" în uterul/ placenta/protoplasma universului.De aici a continuat să se dezvolte energetic, microb-io- di-versitatea a ajuns în câteva zeci sute mii de ani macrobiodiversitatea, aici a început să bată prima inimă de Om , nu de maimuță, dinozaur, nu de vultur, nu de dragon ori altă făptură preistorică . au existat pe alte planete, au pierit, reminiscențele după moarte( buhurile) au bântuit prin univers, structuri noros sulfuroase- viruși asteroidici. nu vreau să deviez tematic la creaturile extraterestre care au funcționat pe energiile focului, dioxidului de carbon și minereurilor altor planete, însă trebuie să menționez faptul că totuși unele dintre aceste creaturi au ajuns pe terra, urmărind să capteze sursele vitale ale constelațiilor taurusului, centaurului, capricornului, peștelui, racului, leului, terra a fost creată intre șapte constelații, ulterior au evoluat până la 13 azi, intre energiile electronice ale Soarelui și electromagnetice ale Lunii. Nimic să sperie lumea, a fost un proces maxim îndepărtat în eternitatea universală.

pagină in lucru....

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!