poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1650 .



întoarcerea Hiperionilor Acasa
personale [ ]
cap. 3, avocatul diavolilor

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2010-08-13  |     | 



Umanitatea în segmentul creștin așteaptă revenirea lui Isus Hristos, metatronul planetei Terra.
Trăirea creștină înseamnă viață desfășurată în lumină, în algoritmii umanismului superior, Hristos reprezintă apogeul strălucirii spiritului ca o energie fundamental hiperionică. Islamicii așteaptă revenirea lui Allah, hinduiștii a lui Budha, brahmanii pe Atman( yoghinii Indiei și orientului răsăritean )a marelui iluminat Shiva ori Krisna conform ramificării religiei vedice. Budismul s-a ramificat în șamanism si confucianism. Mulți ocultiști ai planetei cred că în personalitatea lui Dalai Lama se manifestă însuși marele Înțelept Budha, in timp ce Hristos si-a exprimat ființa în Pontiful Papa Ioan Paul al II-lea. Orice om educat informat cultivat poate înțelege fenomenul Dalai Lama, energiile cu care se confruntă în totală discreție, contrariază situatia reală, sunt izolați de religiile puternice ale Chinei și Indiei care activează sub influenta puterii politice. Lamaiașii au fost peste timpuri, înțelepți precum dacii, s-au retras în munții care i-au apărat, luminându-și viata tradițională prin puterea sacră a credinței în non violentă.
Taoiștii experimentează manifestările dumnezeului Taos, în segmentul vedic și șintoist. Sunt cele cinci extensii hiperionice ale simbiozei energetice perfecte dintre Materie- Informație- Spirit egal psihoenergie.
Antropologia împreună cu astronomia a demonstrat ca la fiecare 2000 mii de ani în procesul de evoluție umanitatatea a schimbat cursul pe criterii filozofice prelucrând consubstanțialitatea semanticilor cu toate învățăturile nevoilor/paradigmelor sociale. A fost imperativă nevoie de voință puternică majoritară pentru ca obiectivele propuse să fie urnite, finite.. Întreaga lume a schimbat destinul vieții sociale prin marile revoluții din ultimii 25 -30 de ani integrând nevoile modernității în proiecte planuri chiar în segmentul ocultismului, a religiilor care coparticipă la guvernări în mod autoritar distinct. Numai în România necuratul ideologiilor a produs victime, eroism de Chaos, dezumanizare, învrăjbire intre clase sociale, în tot ce era simplu omenos familial și familiar azi descoperim o rivalitate crudă și oripilatoare.In chintesența macro divină Revoluția Românească nu a încetat, a continuat uneori mai lent, au stagnat elementele care trebuiau/ trebuiesc să se redescopere sursă vitală.
Noua cale este suficient de bine marcată cu indicatori scientiști, totuși 4 miliarde de oameni abia dacă pot percepe trecerea în era modernă, în realitatea cotidiana lipsesc mijloacele existențiale importante.


Dacă în această clipă umanitatea creștină (de exemplu )ar afla ca Isus Hristos a revenit pe pământ să se manifeste în totalitate în chipul lui Dumnezeu care ar fi reacțiile imediate ?
lucrarea hristică în continuitate ar reprezenta lupta ideologica cu demonismul, mai precis reformarea tuturor sistemelor sociale.
In teoria creștină termenul demon/diavol reflectă o radicala opozitie cu spiritul Lui Hristos, in teoria antropologic/sociologic demonul termenul induce la idea de ateu, în teoria judiciara este un infractor.
a -teu (impotriva lui Teos dumnezeu). ateii cu preponderenta comuniști cred ca omul se trage din maimuta, astfel gindind au impus societatii ideologii care s-au dedus aleatorii evolutiei Darwinismului. Cuvintul teozof prin învăluire și răsucire face trimitere la divinitate, însă dexul specifica cum ca este o gindire orientală , ca si cum romanii nu au avut niciodata traba cu religia, adica credinta in inteligenta superioara. orientalii toti au religii carora se subordoneaza de milioane de ani.
din india insa au migrat in toata lumea niste atei periculosi pina la imaginabil. budismul pedepsea rebelii, cenusii, la o furăciune le tăia un deget la a doua o mină, tot asa vizibil mutilati ajungeau la pedeapsa cu moartea, au fost fortuiti sa migreze, nu le placea munca doar tilharia, smenurile si, viclesugurile, infractionalitate la maxim, nici nu au putut fi izolati si precum comunitățile de leproși, se ucideau intre ei.
acest gen de rebeli, demoni au ajuns și la noi în urmă cu peste o mie de ani, când toată Europa prin biserica majoritar inchizitoriala ii ardea pe rug, ii extermina în moduri cumplite. cele mai norocoase creaturi au reușit sa fugă, în Balcani, ori să treacă oceanul în coloniile spaniole în chip disimulat de forța de lucru. In Romania cum nicăieri au găsit laptele iubirii dulceața binefăcătoare a compasiunii, in poporul getodac sistemul de gândire refuza violenta, milostiv harnic, inventiv, au inventat soluții pentru traiul în armonie cu toate creaturile, mizând pe puterea dumnezeiască de a domestici sălbăticiunile indiferent de specie. Iată supremația poporului românesc în fata celor Europene, de câțiva ani doar s-au suprasaturat de jafurile, crimele și traficul de oameni, prunci, femei, cruzimea țiganilor invaluita in mizerii , este catastrofala pentru ca implicita vecinatate, contactare contaminează oameni normali cu mici rătăciri. peste un milion sunt cei care au migrat după revoluție, nici jumătate dintre ei nu câștiga din munca, pentru ca unde au muncit si muncesc a fost/este rost de furat întotdeauna. In România nu mai sunt multe de furat, si oricum ei sunt mult prea multi pe cap de locuitor, harnic, productiv iluminat de dumnezeu, romanii vor jubila când toti infractorii vor dispărea de pe acest pământ. daca ne uitam la cei ce au condus sistemele României vom constata care este originea reala a multor dintre ei, asta ca sa nu ne creada fraierii, cei care cântă toată ziua; țiganii s-au modernizat, s-au șmecherit, emancipat îmbogățit cu două "diplome", din care una de mare hoție națională, cea mai gravă, acesta speță a furat identitatea străbunilor,( lumea ne confunda/identifică cu țiganii) pe deasupra mai vrea să conducă națiunea. Nu exista specie mai perfidă pe pământ, nici în ceruri, Dumnezeu știe cu cine are de-a face, dacă nu pot fi introduși în sisteme sociale și domesticiți, vor distruge lumea. pretinzând sensibilitate , nu suporta sa li spună țigani, dacă ar fi aduși în tematici publice s-ar petrece vezi doamne pe criterii rasiste atac la demnitate- ultima găselniță, de parcă roman ar putea însemnă lingvistic țigan, ori ca oaia ar putea vreodată să fie confundată cu lupul în cojoc de oaie. dacă vor sa se numească rromi reprezentantii lor sa specifice ca denumirea se păstrează pe cale orala de pe cind locuiau ca sclavi in imperiul roman. din peste 6-7 milioane de tigani care au locuit pe acest pamint in ultimul deceniu, daca sunt un milion incadrati coresounzator si optim in religia creștină sa respecte servească învățăturile umaniste
comunismul si-a dorit acest fapt, spalarea memoriilor de lumina ideologiilor renascentist Umaniste, iluministe. comunistii cred
ca termen academic lingvistic este greșit/paradoxal explicat, mai întâi spune că reprezinta omul râu, apoi spune ca reprezinta o ființă imaginară, oare asa să fie, demonii sunt ființe imaginare cita vreme râul creat de oameni e atins cote dramatice?. si academiile au avut interes în crearea dicționarelor sa nu supere prea tare puterile, în cazul dex-ului romănesc comuniștii dictatoriali au avut grije/menajamente proprii- astfel zeci de mii de termeni au cunoscut cenzura.

1. în primul rând ar trebui ca toți demonii bisericii creștine să se teamă realmente de judecata lui Dumnezeu, ca la vremea bilanturilor morale trebuiesc contabilizate eșecurile și realizările în reflectare generală.
- demonii in biserica ortodoxa au atins culmea sadismului chiar în capii bisericii. sa privească cum niste batrinei sarmani mame, bunici disperate, cum se tirasc pe jos ca o ultima invocare de mila nu poate fi decit o expresie a sadismului scabros. la cum se comporta ar vrea mii de oameni zi de zi sa ajunga la poarta lor, sa dea ultimul banut pe un acatist in care isi trec cu miinile tremurinde membrii familiei citind si recitind cu emotie nu cumva sa fui uitat pe cineve, crezind orbeste ca popii vor citi si rugaciunile lor vor alina putin suferinta. bestii nenorocite popii care au lasat impresii ca u puteri miraculoase. bietii oameni care nu s-au gindit nu pot realiza, că sunt pacaliti pina la moarte de asupritorii cu sutane.
- sunt milioane sute de mii intro țară cu același nume de familie, în sat cu zecile sutele, care poarta același nume de botez, la mânăstiri este îmbulzeală în zilele de sărbătoare. acatistele se scriu și se aduna una peste alta, un călugăr/călugărița, i-a banii în buzunar repede, și funcție de sumă sortează bilețelele, am stat de curiozitate până la cititul lor, este o rostire de talmeș balmeș , se produc niște rezonante ciudate, un amestec ca de nebunie, oamenii în genunchi ori culcați aproape că se calcă în picioare sa primească mirul și anafora. servii dracului iubesc masochismul și îl privesc în chip de spectacol dramatic. eu am scris pe bilețel la vii; pentru tot neamul romanesc si pentru toti bolnavii- la morti pentru toți sfinții neamului -pace si armonie intru Dumnezeu, nu mi-au auzit urechile rostită doleanța.
exista în tipologia umană tendință de a avea dacă nu satisfacții , nepăsare totală când ceilalți suferă, omul care aude că altul suferă mai mult decât el are sentimentul de consolare, dacă prin conjunctura au rivalitate jubilarea că unul suferă mai mult este maximă. la animale acest sentiment nu există.
-mă duce gândul la ritualurile tribale antice, când nebunii capi de triburi credeau că dacă scot inima unui om de vie și lasă sângele să curgă se purifică pământul și rodește, apoi fierbeau victima și o mâncau era lipsa de surse vitale, oarecum se justifica actul de supraviețuire . canibalismul modern funcționează astfel- demonii storc tot sufletul neamului și toata avuția fizica, materiala, noaptea dorm mai liniștiți decât zeii antici, toți popii și toate făcăturile de guvernanți cu milioane de euro în depozite bancare și pământuri si bunuri in valori exorbitante ca și cum ar avea fiecare un milion de brate și un milion de capete cu care au 'hărnicit'
- demonii sunt și ei clasificați funcție de diabolismul faptelor. diavoli sunt criminalii de război precum și cei în sfera civilă, teroriștii de orice fel, jefuitorii, tâlharii economiilor de piață, șarlatanii, escrocii, violatorii, pedofilii , toate spețele de bestii care au îmbolnăvit societățile și care le-au expus unor disimulate activități dar care în realitate sunt forme de sclavii. Sunt câteva milioane de magnați care s-au îmbogățit pe seama naivității/neștiinței maselor.
Demonii și-au satisfăcut necesitățile în mod foarte liber și deseori transparent- adică lumea atentă a sesizat mereu nelegiuirile create însă se retrăgeau din cale- ori mai grav se aliau la infracțiuni de tot soiul pentru că au fost lăsați de oameni cuprinși în mecanismul fricii de repercursiuni, dar mai ales cuprinși subordonați învățăturilor creștine care impun tuturor să ierte să tolereze. sunt întrebări încă fără răspuns obiectiv cu impedimente de înțelegere subiectivă totuși se impun câteva lămuriri. Pentru ca România reprezinta spațiul zero- primordial, fenomenele, evenimentele s-au petrecut atipic, ciclotimic după reguli greu explicitate de analiști antropologi.
a) - să vedem atunci cine este în vârful religiei de ce ar avea plăcerea- exacerbarea psihică să ierte niște netrebnici în detrimentul a milioanelor de nefericiți?
- ? oare pastorul cel Bun va sta cu mâinile în sin în timp ce toate oile devin victime ale lupilor, hienelor și altor dobitoace feroce.- nu este o exagerare psihotronica, dar romanitatea "mioritică" riscă să dispară dintre societățile euripide, sunt deja în exod forțat de colapsul din macroeconomii mai mult de 10 milioane de romani, încă 3-4 milioane care cugetă să plece definitiv, aici totul pare că se ruinează și nimeni nu i-a nici o măsură.
Conform Apocalipsei aferate dimensiunii creștine o singura Oaie înjunghiată insângerată va reuși să deschidă complet ( sa interpreteze) toate cele 7 pecete ale creștinismului judecind lumea creștină în logica și voința Divina, va reuși să decripteze centri energetici responsabili cu decăderea umanității. Biserica ar trebui să ofere speranța, însă biserica stoarce și ea de sevă ce mai poate, nestingherită de jena că va da raportul divinității în fiecare existentă, ci nu doar o dată la sfârșitul lumii.
- are bucurie și nevoie Dumnezeu să favorizeze creaturile junglice umane mult mai cumplite decât arătările regnului animal?

nu am decât un răspuns- capii tuturor religiilor prin complicitate direct cu moartea ori prin starea de ignorantă, sunt contaminați cu diabolismul, ei ar trebui să fie primii disperați să primească iertarea divină... însă nici măcar un gest de regret nu manifestă pentru faptul ca s-au destrăbălat si desfrinat ca împărații peste toate formele de guvernare care s-au succedat, astfel în toata lumea în 2000 de ani.
sunt bogați și încă nesăturați de avuțiile umanității, de cruzime fără precedent.... sunt spitale, aziluri, școli în agonie, însă ei vor să-și clădească imperiul prin care impun teama crescătoare până la teroare- cum altfel s-ar putea numi târâșul impus în genunchi pe burtă, coate, prin foame, boli mizerie, frig lipsa de umanitate biserica ar trebui să ofere vise și perpetuă speranță, atunci și-ar atinge scopul divin, biserica noastră cel puțin de cincizeci de ani este în postura cioclului a gâdelui, a nefăcutului a necuratului, a morbidului.
nu este un secret, persistând asupra unui vis, a unui ideal omenirea a reușit de multe ori triumfătoare să asigure confortul câtorva generații.
Inaintemergatorii au creat soluții prin acte formidabile de sacrificiu , acel vis -proiect a fost perceput ca o soluție majoră intru fericire pe termen lung, istoria este neîncăpătoare pentru toate actele de eroism ale înaintașilor din umbră și anonimat.

Toată lumea are și o obsesie care dacă nu este prelucrată și ordonată în sistemul cunoașterii, este pasibila de maltratarea psihicului colectiv.
obsesia lumii întregi este să ajungă la viata paradisiacă aici pe pământ, realmente singurul loc din univers în care natura- mama dumnezeie este mirabilă pururi conform evolutiei infinite. Totul regnural in natura terrestră este sfint esential, adică de maximă utilitate în laboratorul divin, natura umana este însă confuza, difuza, instabila emoțional, elaborarea ființei în sinteza sacră dintre spirit și suflet este mai dificila decât clonarea omului în biologic
- fericiți cei ce suferă pentru dreptate- căci ei vor moșteni împărăția cerurilor- astfel exprimă un text de biblie, atribuit spuselor Lui Hristos. dreptate este vedere în lumină limpede, în logica bunului simt înseamnă în primul rând respect de viata și sursele ei , implica drepturi pe care omul ar trebui să le primească conform nivelului social și pregătirii, apoi înseamnă adevăr înseamnă cinste. animalul nu va fi judecat pentru că nu știe ce este dreptate, la el acționează instinctul de supraviețuire și atât...
să fie biserica "învățătoare" un animal la care funcționează instinctul de supraviețuire?
- împlinirea unui vis este menirea/ predestinarea evoluționistă pentru care omul vine pe pământ..
? de ce ar mai dori vreun om să se întrupeze să se târască prin chinuri să riște să piardă și virtuțiile cu care a venit, să nu uitam cit de angelici sunt pruncii până la 7 ani continuând inocenta în planul 2 intre 14 către 21 de ani.....
dacă un bulibașă șătrar și migrator mii de ani se trezește peste noapte din vis dezgustat de origine și vrea să fie președinte, împărat, poate primi acest dar divin dacă a demonstrat vibrational binele comunitatii si implicit a universului, exista un prototip de neam migrator cu finalitate fericită în ființa lui Isus
Originea neamului de sclavi a justificat migrația și căutarea unui loc stabil acceptabil. El a devenit rege în dimensiunea Hiperionica astroiluminică nu materiala. Prelucrând adevăruri ancestrale în logica formulelor ideologice prestabilite și nu în afara elementelor logicii, respectăm matematic, geometric, biologic sacralitatea universului și a făpturilor care ne hrănesc și formează intre zero și infinit.

dacă anomalitic bulibașul este un tartor va reuși prin teroare să se înscăuneze împărat intro zona unde oamenii sunt aidoma oilor împrăștiate pe imaș preocupate sa rumege iarba, altfel zis asa s-a întâmplat, un bulibașă școlit pe ici pe colo s-a vrut și împărat al neamului și președinte a rămas doar președinte dar și-a înscăunat un nepot împărat și alte rude le-a înscăunat rege, obligând comunitățile de țigani sa le întrețină, dar mai ales făcând tot felul de transferuri monetare în vistieriile țiganilor. programul social complex pentru întrajutorarea țiganilor a sărăcit vistieria statului, însă aceasta nație abia dacă vrea să se pregătească profesional în ceva util societății, nu au chef să pună mina pe lopată, pe matura, pe târnăcop, ei vor să primească totul nemișcând nici o boare de vânt, dacă nu, vai doamne ei se învrăjbesc în clanuri și fura totul cu baioneta flutind pe sumb nasul politailor -
-fericiți cei săraci cu duhul- mai mult decât atât nici comasate pe comandamente politia și securitatea nu mai au forță să-i anihileze.. Concluzia este strigătoare la cer, poate poate ne va auzi un Dumnezeu din cei cinci ai universului, poate ne va ierta Zamolxis că l-am trădat pentru alți zei...
- e bine ca lumea inca viseaza speră la o lume angelica, dar este vremea ca speranta sa fi ajuns in mii de ani Certitudine mare precum un Mar a carui saminta sanatoasa a fost sadita de un om sacru precum Zamolxis.
o lume total cordială, o lume ospitaliară a suferit modificări grave, până la epuizarea încrederii în valorile tradiționale strămoșești, zeci de milioane de oameni au trebuit să sufere diferite prejudicii pentru nebuniile exacerbate ale unui avid de putere, voia o lume la picioarele sale la prerogativele sodomizate de energia roșie violenta.
pretenția ca adevărul virtuțiilor trebuie să piară pentru ca minciuna iscusita prin comuniune să domine lumea, trebuie sa fie o posedare intelectuală satanizata, toate creaturile care au trecut prin ideologiile staliniste au devenit niste creaturi de gheată fără sentimente , fără emoții, fără venerație asupra naturilor și lui dumnezeu. omenirea planetara a fost supusa energiei roșii, contaminata, peste o suta de ani.
revenind la textul fericiților....
nimic mai aberant, cum nimic nu poate fi mai distrugător pentru mersul evolutiei umanismului iluminist- înseamnă permisiunea conștiințelor majoritare ca iadul suferintelor de orice fel este al celor buni și blânzi iar paradisul al celor mai feroce specii....
singurul text din biblie scris sub dictarea exactă a Lui Hristos este cel din apocalipsa Sfintului Ion, scrisă cu peste o sută de ani de la moarte, când Spiritul Hristic a locuit trupul sfântului o scurtă perioadă.
Un spirit Iluminic nu părăsește niciodată planeta, este perpetuum mobile casă leagăn si scoală, este laboratorul academic al lui Dumnezeu, implicit nu părăsește Umanitatea, un spirit Hiperionic este pretutindenar,in cooperare cu toate formele de cunoastere care premerg integrității unui plan Divin.
- eu nu am altă obsesie( misionare ) decât să vad cum dispar minciunile din biserici una cite una și pentru acest lucru as fi în stare sub forma de incantație( magie albă) sa-i blestem clipă de clipă luni și ani să stea în genunchi să nu doarmă noaptea preafericiți îndestulați, să se târască ei în genunchi și pe coate în jurul bisericilor, să cedeze până la ultimul cent celor sărmani că asa scrie in "cartea carților"
meșterită de ei profitabil. Dumnezeule mare, la cite biserici au răsărit ca ciupercile ai spune că suntem o națiune de îngeri și sfinți....
- doamne Dumnezeule să nu-mi spui că ești preafericit într-o multitudine de chinuri și agonii, mori energetic treptat în iadul flăcărilor în trupuri de copii realii îngeri în care ai putea păstra investitiile sacralității în viitorul națiunii, mori în sufletele noastre cu toți sfinții neamului în memorie, nu vezi, au murit toate spitalele au murit toate speranțele de a fi în pas lumea occidentală către care ne-am orientat prin convingeri transpuse democratic aleatorii religiilor.
dacă lipsește o energie divina pentru traiul în pace armonie și umanism superior, ea trebuie inventata de știință, asa cum țăranul dac a inventat plugul să are și grebla să afineze bulgării, asigurând pâinea comunității, astfel conchid că doar tehnica prin știința/conștiință ne va putea elibera din sclavia religiilor aberante și fariseice.
la ședința cea de taină cu Hiperionul de vrajă al dreptății as blestema apoi pe toți magnații de carton din România, să nu doarmă noaptea prin somptuoasele hoteluri cu curvele de lux, ori cu nevestele fără conștiința bunului simt al onoarei ,să aibă coșmare din mustrările conștiinței, sa-și amintească de faptul indubitabil că au furat cit ai pocni din degete avutul a generații de oamenii harnici care au indurat zeci de ani, foame , frig, lipsa de apă menajeră, de curent electric- pentru că atunci se construia magistral la foc continuu, România modernă și evident se făcea economie la sânge.
în smerenii extreme să sărute pământul pe care l-au trădat prin hoție perversă. noapte de noapte la ședința de taina cu dumnezeu pentru ca sa ii ierte pentru uriașa lacomie. de pilda vintul nenorocitul jefuitorul a milioane de romani a concesionat toata delta, face mereu chefuri mari sa distreze cheflii politicii romanesti, astfel a comandat mult peste, aservitii au pescuit cu zecile de tone, neavind unde sa-l depoziteze l-a aruncat pe bratele deltei crezind ca se vor pierde in largul marii, insa marea l-a asezat pe plajele litoralului ca o ofranda, ca un gest de mare suferinta a naturii pentru nemernicia unui tartor satanizat. citeva zile s-a speculat ideea ca s-au sufocat pestii in mare din cauza lipsei de oxigen.... blestematii de acest gen dau vina pe Soare, pe univers pe, toate planetele si pe toate energiile pentru ca sa-si ascunda faradelegile. as putea baga mina in foc , este in filiera cu traficantii de arme si droguri care vin dinspre ucraina, foloseste majoritar lipovenii pentru demersurile lui nenonocite. Abia apoi Dumnezeu să-i bată pe umăr și să le zică, măi, nătăfleților vă credeți isteți, dar trebuie să dovediți că meritati fiecare respirație de mulțumire in miresmele carpatilor, ca meritați să atingeți creația mea sacră primordiala, sa va hrăniți din tot belșugul patriei, mai puteți face ceva cu sufletul vostru toți înavuțiții României începeți din aceasta toamnă reconstrucția Romaniei să o aduceți la zi în sistemele agriculturii, educației, sănătății, industriilor , hidrocentralelor și termocentralelor, siderurgiilor, a companiilor multinaționale, industriei grele și usoare....
Este vremea revoluțiilor pe fundamentele virtuale ale creativității, pentru acest deziderat o majoritate trebuie să relaționeze, vibrația lui Dumnezeu este iubire și hărnicie atotcreativă armonie și onoare pace în Lumina sacră.
nebunii care vor scandal politic numai ca au temperamentul josnic al scandalagiilor se vor tempera pentru că nici un partid politic vechi nu va mai conduce România, au avut șansa repetată sa demonstreze capabilitatile, au ratat în echipe de căpoși blestemati să fie iude pentru popor și mume pentru tilhari și iată care este rezultatul o ruina totala, iar ei s-au ales cu eticheta de spirit inima vindut burtii si instinctului macho pentru patronajul anticristilor, sub patronajul lui dracula toata țara resimte presiuni și repulsia trilematică a inabililor politicului, a perversilor corupti intelectuali cu mizerabilii.
2. mântuirea/ vindecarea conștiințelor de bolile șarlataniilor/găinăriilor se va face treptat o dată cu dispariția reperelor de bestialitate, care au condus și mai vor să conducă națiunile.
In Romania speculanții politici vor dispărea dacă majoritatea trezită cu reprezentanți onorabili responsabili și buni profesioniști vor lua frâiele sistemelor... slava strămoșilor hiperioni, sunt sute de mii de iluminați ontologici în patria armoniilor divine, care nu sunt șantajabili ori atinși de febra corupțiilor și mafiilor politruce.
Să nu se culce unii pe urechea triumfului, se știe precis că unii vor urgent în vârfuri politice pentru imunitate, să nu fie întrebați toata ziua cum au reușit să facă din nimic avuții colosale, iahturi, elicoptere, vile, conace, televiziuni prin care au celebrizat escrocii de mare clasă terifiantă, au celebrizat incultura și creația abjectă, aberând în toate legile morale, călcând flagrant principiile umanismului. trustul de presa si televiziune al lui vintu, este in fapt un cuib de sepri veninosi, unii actionari care se pretind mari lideri sindicali in companii multinationale, însă au trădat membrii cotizanti , le-au folosit banii până s-au îmbogățit, le-au trădat drepturile salariale în negocieri pentru a-și păstra ei toate drepturile cu vârf și îndesat. lideri care in urma cu douazeci de ani se bilbiiau in idei total agramate au ajuns sa conduca marile confederatii sindicale, cu rare exceptii restul sunt niste substitute de reprezentari ale drepturilor salariale. intre exceptii cunosc lideri care au fost invinsi de sistemul politruc mafiot si avar.

Iubitorii de semeni posibili lideri de onoare și dreptate nu sunt încă morți nici cuprinși de stupefacțiile parapsihologice ale celor ce vehiculează genialitatea divină ca pe o morișcă din desene animate. nemernicii care profită de umilința dezorientarea și sărăcirea maximă a societății.
3. ca o mostră de Miracol în viziunea mea, România a scăpat energetic de sub influenta tartorului diabolic, tot mai mulți dintre romani suntem motivați și susținuți să rezonăm vibrational la centrul energetic al inimii, centrul sacralității - umanismului pur specificat in nivelele piramidei iluminic evoluționiste. avem nevoie de solidaritate si prietenie Europeana, urmare comisiilor de expertiza a parlamentului european s-a constatat ca Europa ne datorează câteva zeci de miliarde și ni se vor înapoia toți bănișorii, fie in echipament și tehnologie fie în bani, vor veni în chip de prieteni să susțină managementul logistic, toate sistemele sunt în faza de ruină și toate trebuiesc ridicate de la zero. Popoarele arabe ne datorează mult mai mult, însă nu pot fi constrânse să înapoieze datoriile.


Toate religiile duc eforturi uriașe de recuperare energetică fizică și metafizică( spirituală) pe ultima sută de metri ca în raliul sportiv.
Fenomenul se desfășoară în mecanismul revoluțiilor spirituale depinde exclusiv de sinergia convingerilor a motivațiilor care anima umanitatea, nu se poate aplica optim fără maximă majoritate.
Nu sunt inițiată să abordez substantialitatea tuturor religiilor, sunt însă suficient inspirată din biblioteca ancestrală pentru a trece prin filtrul comparațiilor energiile predominante ale celorlalte culturi. Întrepătrunderea formelor de cunoaștere intro ființă se efectuează coerent în virtutea procesului de selecție creat de setea de cunoaștere (simt explorativ studios deductiv conclusiv) concertată cu nevoia de subordonare unei Inteligente superioare respectiv Lui Dumnezeu. Azi, conform statisticilor de referendum, aproximativ toți oamenii își subordonează ființa unor convingeri în existente divine, dar încă sunt îngrijorător de mulți cenușii- energii rebele dizarmonice periculoase.
Din fericire ele nu mai pot rezista confruntărilor energetice in spațiul cosmic, prin urmare în viitorul mediu si lung vor părăsi treptat spațiul carpatic se vor retrage la origini acele ființe adaptabile surselor primordiale. toate cuiburile de mafioți din Romania vor fi identificate și spulberate definitiv.
Zeci de Interlopi periculosi s-au stabilit după revoluție, incapabilul lipsit de Dumnezeu iliescu nu a vrut să împartă placinta inteligentei cu nimeni din Europa si America s-au oferit echipe de logistica din tarile nordice bogate sa ajute Romania, au trimis tehnologie si bani mulți sub forma de donatii, insa ''iscusitul" iliescu i-a gonit prin mineriade, golaniade, universiade comandate in facultatile controlate de structurile comuniste prin scandaluri și diversiuni menite sa semene panica frica. cu sânge rece de reptila a controlat fiecare răsărire a vechilor partide, a sleit din puterile tuturor dizidenților politici credibili, iubiți, l-a vlăguit de potențialul uriaș pe Petre Roman, l-a înrăit hartuindu-i familia soția, fiicele, a fost realmente un învățat rafinat școlit în Europa, și apreciat de sfere ale monarhiilor spaniole, franceze, engleze. Primul Om care a făcut un lucru major pentru România și români a retrocedat pământurile,a cedat locuințele de stat la prețuri foarte accesibile, a câștigat mult admirația romanilor si asta l-a înfuriat pe iliescu, el trebuia să fie adorat, a permis acoliților tot felul de fărădelegi în sistemul privatizărilor numai ca să se mențină in vârful constituției statului. Pe toți cei ce păreau competitivi i-a considerat rivalitate sunt evidente arhivele mass mediei, i-a discreditat prin tot felul de acțiuni care complotau pentru chaos, astfel a expus poporul la pericole colosale. să ne amintim de umilința regelui Mihai în urma cererii de repatriere. sa ne amintim de hartuielille asupra lui Ion Rațiu, Emil Constantinescu, Radu Câmpeanu, toate au fost momente care au distrus din ansamblul central energiile revolutive. Si- a favorizat neamul negricios, s-au dezvoltat de la șatră la centre urbane la luxul ce pune pe gânduri palatul Versailles , numai asa și-a asigurat masa de votanți, a fost o ființă șantajabilă ori poate "sensibila" la neamul sau de răufăcători, este răspunzător pentru moartea a milioane de oameni bătrâni, copii fete care au ajuns în filiera traficanților, și este răspunzător pentru crima din ziua sfânta Crăciunului. Este răspunzător pentru faptul ca fiind activist stalinist pe vremea ceausestilor a complotat la distrugerea bisericilor de înaltă referință morala, respectiv dispariția credinței majore, sute și mii de adevărați sfinți călugări au ajuns prin lagărele comuniste, fapte care sunt rând pe rând divulgate de câțiva dintre loialii mecenatului intru adevăr si speranță.
Evident și în ființa mea se petrece fenomenul marii unificări a psihoenergiilor iluminice (ecumenismul)
la acest nivel pot preciza că ultima fază din Marea Unificare a energiilor hiperionice a inceput acum doua mii de ani prin exponentul simbolismului Hiperionic Isus Hristos chiar pe acest pământ Carpatic, sub inițierea evoluționismul renascentist iluminist.

Metaforic explicând, intrun singur Ocean se adună izvoarele unui singur continent, este absolut adevărat că oceanele sunt energii comunicante, schimbă intre ele factorii energetici, pe măsură ce sunt implicate în mișcare toate energiile planetei- însumând adâncurile telurice, cele de sine stătătoare dar și cele cerești eterice, astroiluminice.
făcând un bilanț al realizărilor oculte religia budistă cu ramificațiile ei domină lumea economic, financiar, începe sa domine politic planetar. America datorează Chinei mii de miliarde, urmare împrumuturilor să iasă din criză. China se asociază spiritual însă tacit cu Japonia, centru al elitelor iluminaților virtuțiile hărniciilor au atins apogeul în toate sistemele sociale, nimeni dintre cei sănătoși fizic nu este eliminat din procesul productivității respectiv a evoluțiilor, o primă concluzie sistemul de gândire a vârfurilor guvernatoare a funcționat perfect.

Dacă integrăm planeta în tiparul uman, asa cum un om nu poate avea decât două brate,tot asa și Terra ca ființă macroenergetică a avut inițial doua brate cu chip de ființă dumnezeie,în ea s-au manifestat cele 7 duhuri ale lui Dumnezeu, s-a auto gospodărit a produs surse de viata și evoluat până în tiparele de actualitate respectiv centrii carpieni ai palmelor sunt; receptoare ale mâini stingi corespondente ale Centrilor energetici tibetani, și centri carpieni ai dreptelor sunt transmițătoare si corespund centrilor carpatici- metacarpiane- prin acești doi centri energetici umanitatea comunica cu universul energetic vibrational prin câmpurile undelor radio. fiintele care exceptează acest tipar sunt mutanți, mutilații infuentelor extraterestre negative.

emisfera stingă terrană este controlată de energia feminină, emisfera dreaptă este întotdeauna controlata de energia masculină. în ciclul energetic de 60.000 de ani energiile s-au completat dar au atins prin factori de hazard distincții antagonice. acum treizeci de mii de ani cele doua comunități s-au confruntat pentru ideologii, pentru averi, pentru dorința bolnavă de a ingenunchia și domina energia slabă. In proiectie este momentul de referinta al căderii din centrul energetic tiroidian. 30 de mii de ani pot fi socotiți ca o diversitate a confruntărilor cutremurătoare, femeile au fost ''sclave'' ale bărbaților supuse actului de procreere și menajare a gospodariilor. în această infamă postură mai sunt peste un miliard de femei, mai precis la popoarele arabe și tribale femeile nu au alt statut nici alte drepturi.
acești 12 ani din era vărsătorului sub patronarea Justiției divine a însemnat/ vor însemna zi de zi concilierea acestor doi centri energetici, sunt factorii de echilibru și de referință mondială. suferințele Tibetului în reflectare sunt suferințele romanilor, ei sunt săraci pentru ca au această religie a echilibrului armoniilor, însemnând renunțare la avuturi pentru ceilalți, la români suferința este impusă de legile anarhice ale politicului monstruos, însă în chintesența religiei romanii sunt armonioși echilibrați prin cord cu voința divina, milostivi și puțin rapaci. In Carpați forța fizica se întreține prin alimentație abundentă defavorizând spiritul, în Tibet comunitatea renunță la alimentație pentru starea de meditație profunda este nevoie doar de spiritul care se hrănește cu prană( supa cosmică- lumina). Din aceste doua energii primordiale s-au desprins ca umbrele alte doua energii.
Hristos a avut menirea să împreune cele 4 religii existente atunci, în formule umanist iluministe -intro religie unica la scara planetară. Genealogic Hristos moștenește cu măreție pomul cunoașterii ,este elementul apoteotic al zeului soare- faraonului Ra. Faraonul Ra este varianta umbră energetică a lui Zamolxis. toate tradițiile comunității carpatice pot fi regăsite în cultura Egiptului inclusiv piramidele care imita muntii, inclusic Linxul imitat de sfinx.
Zeul Zamolxis avea permanent în brate ori pe umăr ca al șaptelea ochi, ca al șaptelea auz , un Linx. prin linx depista energetic apropierea altor vietăți și le putea clasa.
Felina carpatică este ruda tigrului tibetan, un complex de inteligenta si extrasenzorialitate.
, Constelatia tigrului (in astrologia chineză) a deschis uluitor evoluția humanoizilor în urma cu 60.000 de ani, revenind la guvernare pe firmament de aceasta dată va emite magnific enciclopedie culturală si științifică uluitoare în toți oamenii care vor putea să-i capteze energiile fenomenale pe frecvente umaniste superioare.


Umanismul iluminist este religia fundamentala a lui Zamolxis, începe lent va continua dinamic peste doi ani adevărata etapă de unificare a energiilor macrocosmice, reflectarea lor în ființa umana va scoate la lumina lideri magnifici. o uriașă anvergura inteligentei creatoare și salvatoare este percepută în întreaga lume. o lume a vizionarilor veritabili a dat lumii in ultimii ani niște scriitori formidabili. scientiști fulminanți inspirați în moduri surprinzătoare să inoveze să repare, să creeze ceva miraculos.

Nimeni dintre hiperioni nu își pooate permite să se instituie in avocat al diavolilor, din motiv de sacra siguranță universală. sunt centrați in civilizații pentru a dispersa culturile sataniste, canibalismul. Conform ADN-urilor umane sunt cinci rase, fiecare aplecată intro forma de religie asupra cunoașterii lumii. Cele cinci oceane cele cinci continente cele cinci semne primordiale, cele cinci simțuri pot sugera scientist cele cinci religii care trebuie să se unifice pentru integralitate asa cum toate bratele si picioarele de om au cite cinci falange și numai împreună dau integritate organica, asa toate împreună rezultă integralitate planetară. arhanghelii cinci in total s-au convertit in hiperionul Hristos. Uriel generatorul discordiilor dintre mărul Adam si Marul evei( glanda tiroida responsabila cu deschiderea în universul Atotcunoașterii- are misiunea să muncească precum robul la unificarea celor cinci simțuri in mentalul colectiv superior. exorcizarea religiilor este o constanta a dominantelor jupiteriene prin mecanisme scientiste. fenomenul se extinde și in religiile secundare tribale si extremiste, daca mai sunt percepute pe planeta astfel de posturi este pentru faptul ca in corpul uman centri responsabili cu iluminarea sunt sub influenta energiilor hazardului, numai vibratiile nivelului energetic al Madonnei ar putea modifica optim elementele dizarmonice.

precizez ca este un articol in stadiu de elaborare.

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!