poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1491 .



Din viata mea
personale [ Jurnal ]
I

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Elisabeth Graine ]

2005-01-27  |     | 




O sa am examen sambata, imi tot zic asta de la o vreme in timp ce mai inventez un pretext sa nu imi invat. Totusi,..azi e joi, sambata vine imediat! Nu conteaza, m-am resemnat. Sunt fericita. Dezarmant, coplesitor de fericita. Alerg perusii prin casa!...am vorbit cu o veche prietena, tovarasa mea e arme si ura...a ramas la fel. dupa atata amar de vreme. Acelesi replici, aceleasi probleme..Rade si ea, prostita de trecerea timpului, pardon de fuga timpului.

Daca nu am avea memorie, am trai incontinuu in prezent. Atunci, am mai imbatrani??? Daca nu ne-am aminti sa ne fi nascut, sa fi crescut, sau..pur si simplu faptul ca existam pe acest pamant de ceva vreme,..am imbatrani? Nu ,..cred ca am ramane tineri. Am uita ca suntem suparati. Am uita de griji, (am uita si unde locuim, e adevarat...) Dar, nu am avea intiparita pe chip povara anilor, durerilor, atator griji inutile. Cred ca as zambi inconinuu, mirata fiind de chipul, de corpul si existenta mea.

Da, azi e joi....sambata e exact..poimaine. Nu ma ingrozeste olimpiada in sine ci faptul ca trebuie sa ma trezesc la 6..oribil..olimpiada nu e cine stie ce..dar la sase?! De ce pun oamenii examenele de dimineata? Voi afla cat de curand se pare.

Pana atunci..voi mai gasi motive sa trag de timp..sa nu invat...(parca vad ca vineri seara o sa mi se faca rau de la stres si sambata o sa fiu in spital ) ..sper ca nu totusi..

Noapte buna!

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!