poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3184 .



Subiect de confuzie
eseu [ ]
international cu vechime

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Alean ]

2006-04-15  |     | 



SHOWBIZ


Descoperirea unei stele pe bolta israeliana

A fost odata o stea stralucitoare pe nume George Clooney. Pe atunci existau lucruri zburatoare si mintile din aceea vreme gaseau ca fuga altruista dupa idei noi era in serviciul tuturor: ce stii spune si la altii si la cat mai multi. Dar exista si pericolul sa prinzi neadevaruri dupa care fugisesi ca dupa pasarea de pe gard.
Asa se intampla si cu steaua noastra cea maricica ce era in cardasie cu o alta stea din aceeasi parte a cerului, Brad Pitt. Deci zbura prin aer ca Brad se insoara cu Angelina Jolie o steluta talentata, la casa lui George din Italia. Dar se dovedi ca banii cheltuiti pe zboruri rapide a la vajthat a lui Harry Potter erau in zadar. Stirea umflata direct de catre sursele puse pe sotii se dezumfla pana la urma ca o cacealma.
Intre timp, George cel jucaus reamintindu-si rolul serial de doctor, cu masca chirurgicala pe figura si manusi sta intr-o parte a canapelei si Jay Leno gazda in partea opusa. Ordine impusa de musafirul ce vazuse zburand spectaculos prin aer bacterii microbiene. In acele vremuri, tot mintile isi fereau trupurile de a se atinge pentru a evita molipsirea. Si cel mai molipsitor era rasul.
Fiecare stea cu partea ei de stralucire. Dar uneori lumina se mai reflecta si asupra altora mai putin norocoase cum se intampla recent si cu Adrian Enache pe cand vizita Israelul.

Aha tu esti George..

Ina Delean

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!