poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 4146 .



și totuși există iubire divină
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2011-09-06  |     | 



sunt năucitoare ultimele știri provenite de la N.A.S.A.
ele afirmă că în mai puțin de trei săptămâni cometa Elenin se va afla foarte aproape de orbita pămintului după ce va fi trecut de Soare.repercursiunile ar fi probabil mai mult decit catastrofale, în ipoteza fizicienilor este posibil ca specia umană alaturi de toate speciile să dispară.
Doamne Dumnezeule, dragii mei, dacă dăm crezare acestei afirmate disperări, rezulta instantaneu că nu mai avem timp nici măcar să ne întilnim cu cei dragi din familie și prieteni pentru o ultimă îmbrățișare, pentru o ultimă posibilitate de a ne împăca cu cei ce ne-au greșit ori le-am greșit.ar fi mai mult decât liniștitor pentru odihna de veci. ar fi un act principial ideal creștin să dobândim în ultima clipa reverberația iubirii pure.
de Duminică 04 septembrie. de când am vazut emisiunea la Otv,
nu fac altceva decât să mă întreb de mii de ori... de ce?
- cine ar avea un imens interes din bulversarea conștiințelor, sufletelor , spiritelor?
- ce forță terestră consideră ca umanitatea nu mai merită să dăinuie nepătrunsă total- ori parțial pătrunsă in dimensiunea sacrului divin.
- care segment al credinței/religiei întru Dumnezeu este total distrus încit să rămână- ultima consolare ca umanitatea toata este demnă de pedeapsa divină capitală?
-ce firme macroeconomice mondiale au de câștigat dacă unii oameni ultrabogați solicita cu urgentă maximă construirea de buncăre pentru siguranța familiei și celor apropiați, evident insemnind golirea magazinelor pentru provizii pe medie si lungă durată.
sa pare că Rusia a comandat circa 5000 de astfel de adăposturi care să suplimenteze pe cele deja existente- create în secret pâna acum pentru elitelele societății și politicului.
bizar/dubios / chiar rușii au descoperit inițial cu sateliții proprii corpul ceresc acum mai bine de un an- ciudat cum l-au denumit E Lenin- dupa personajul cel mai celebru din ultimul secol- a cărui filosofie de viață și credință a format ideologiile comuniste- cunoastem foarte bine violența cu care s-au impus în toate țarile europene, asiatice, africane ...în doua războaie au murit peste cinci sute de milioane de oameni luați cu forța la război, încorporați în oștirile groazei nicidecum a iubirii, a preocuparilor sociale promise de ideologiile marxist leniniste.
o simpla analiză mi-a fost suficientă să rememorez parcă toată durerea părinților mei, a neamului întreg, a umanității la scara mondială. dacă eu aș fi avut conștiința încărcată cu atâtea crime și orori mi-aș fi provocat moartea prin harakiri în văzul lumii, pesemne l-aș fi conjurat pe Dumnezeu să ma ierte ori să mă spulbere definitiv din univers- nemeritând nici măcar să mă târăsc precum șarpele mitologic din văgăună în văgăună.
- dacă umanitatea este atât de decăzută încât pune în pericol toate speciile- știut fiind faptul că urbanizarea exagerat extrapolată- a dus la diparitia multor specii din fauna vegetală si animală- sunt totuși specii care abundă de frumusețe, candoare , care sunt atât de harnice încât au umplut lumea cu miere si cu leacuri contra multitudinilor de boli generate de oameni. nu cred că divinitatea ar avea un interes în a distruge singurul loc din univers în care poate experimenta grația , genialitatea, este singurul laborator de îndumnezeire - satelitii nasa se plimba prin univers de 40 de ani și nu au descoperit nici un alt loc cu citeva condițiile existențiale minimale- nicidecum de a compara cu cele oferite de abundența regnurilor de pe planeta Terra.

am meditat transcendental intens la energia care se deplaseaza rapid între planetele universului.cu toata bucuria dobândită de revelație deschid serverul galactic și postezceasta lucrare- cu deplina certitudine că voi transmite minimum de încredere cititorilor.
- dumnezeu ne iubește și nu va interveni niciodată sa ne distrugă- umanitatea suportă întotdeauna consecințele faptelor lor care se extind din păcate și la naturile înconjurătoare. umanitatea va învăța pe tot parcursul existenței din propriile greșeli- la va repeta la nevoie până când va crea legi să se asigure de continuitatea proiectelor umanist- renascentiste -iluministe pentru care sunt create speciile umane.

- energia care creaza un traseu intre planetele ceresti nu este o cometă- este un corpuscul- transuranian- o undă energetică neutronică- nu va trece de soare- însă va descărca unde vibraționale în toate structurile galactice- astrologice-
energia este materia prima atomoiluminică necesară proiectelor de evoluție din era Vărsătorului- guvernată de planeta Titan Uranus.- energia provine de la Uranus si este orientată către toate sursele astrofizice.
energia a avut o emisie minimă la intrarea în mileniul trei apoi a avut o creștere de emisie de la mediu la maxim cuantificată de influențele directe ale soarelui în conjunctie cu Marele Benefic Jupiter - Planeta justitiei divine.
emit o primă concluzie că Divinitatea lucrează cu toate energiile universului pentru a ne ajuta cu toate resursele ce se impun categoric în evoluție- dacă energia era menită sa distrugă planeta Terra evident ar fi suportat avarii mari și planetele pe lângă care a trecut. ultima filmare a undei de lumină arată momentele in care tocmai a trecut de Jupiter, se indrepta spre Mercur- care este locontenentul soarelui- este planeta mesager a soarelui- precum Venus este planeta mesageră a Lunii- unda corpuscului de lumina insereaza programe energetice in planetele pe linga care trece- cu destinatia precisă vizind în special cele 13 zodii - constelatii astrofizice. de la ele umanitatea isi primeste energiile primordiale- prin ele exclusiv-inclusiv prin trecerea individului prin toate cele 12 zodii ajunge intru-n final in ultima - zodia Om.
astrologii de la inceputul erei Pestilor au observat mișcări și modificări la mecanismele cerești- evident nu le-au perceput exact din lipsa instrumenetelor științifice existente la un planetariu actual - totusi au stipulat faptul că un astru respectiv Venus a strălucit mult timp mai mult ca niciodată oprindu-se o perioadă deasupra Ierusalimului... au urmarit-o spun magii- asociind evenimentul cu profeția nașterii fiului lui Dumnezeu- salvatorul poporului iudeu.

disprețuiesc crocodilii care stau la pindă să prăduiască frumoasele blindele căprioare ce se adapă la puține surse de apă - consideram cu nu este nevoie de ferocitatea si uritenia lor deoarece toate sursele de apa din junglă- sunt ticsite si cu alți prădători necruțători- dar stiu că dispariția acestor bestii animalice inseamnă o mare pierdere - ar sacrifica un nivel pentru evoluția speciilor animale, stiu că doar cele lipsite de vigilență cad in capcana ferocilor- victimele fiind mereu nepregătite să facă față aglomerarilor de riscuri- pierderea uneia dintre ființele slabe si blinde le obligă pe celelalte la noi forme de apărare- le obligă la dezvoltarea unor simțuri mai superioare.
am dat acest exemplu pentru că la fel se petrece cu specia umană- este nevoie de absolută stare de veghe- de vigilență maximă- de selectie optimă a arealului predestinat cu surse energetice multidirectionale de supraviețuire.
sunt zodii care nu sunt compatibile intre ele- totusi să nu uităm că in cele 12 case astrologice pe care fiecare individ le are, o căsută apartine evident si dusmanilor- a a opozotiilor flagrante- a mortii, a bolii, a durerilor ascunse- cineva dintre oamenii de linga noi poartă aceste incărcături negative care ne sunt adresate tocmai pentru a ne fortifica, măcar pentru a face comparatii spre a evolua mai frumos si mai precis- pentru a putea spune intr-o clipă de recunostintă;- doamne le multumesc dusmanilor că m-au făcut mai puternic, pentru a spune in momentul de mare introspectie - Doamne multumesc acum am constatat ce mult m-ai iubit dacă ai avut mereu rabdarea să mă hrănesti, să mă cresti, să mă faci omul onorabil si intelept de astăzi- Doamne ce fericit sunt daca intro singură secundă imi poti eterniza fiinta ce privilegiu mirabil trăiesc să te simt foarte mindru de mine - te văd surizind precum soarele zi de zi deasupra capului meu unde norii nu vor mai sta niciodata ca o neagra prevestire ci pururi vor aduce ploaie macroenergetică a vietii tuturor.
Multummesc Bunule Dumnezeu că ne iubești ținind in brate toată planeta inundată duios grațios de valuri de iubire de la milioanele de oameni ce s-au sfințit iubind si ocrotind naturile- precum imbrătisată de toate sursele de lumină care evoluează pretutindeni.

dragi Romani, vom dăinui mereu mai cinstiți mai onesti mai loiali acestei naturi mirabile care ne formează, mereu mai demni de a fi parte din națiunea care a dat primul Om indumnezeit - Zamolxis- care a servit divinitatea printro excelentă consecventă succesiune de hiperconștiințe- Hiperioni.
la anul cind vor fi date uitarii toate spaimele generate de crize, aparitiile variate ale vestilor apocaliptice vom constata ca terorismul nu este un atribut al Divinității nici pe ceruri nici la alte planete nici la civilizatiile extraterestre care ne urmaresc discret evoluția- terorismul este arma celor mai josnice făpturi de pe pămint- care sunt capabile să vehiculeze orice formă de a teroriza constiința oamenilor.
știu precis că ne vom bucura/ marturisi emotiile si pe acest blog dar si pe alte căi demne de latinitatea noastră de ginditori si iubitori de cuvinte si fapte omenești.
increderea în Dumnezeu în iubirea divină necondiționată ne va face pe toți mai fericiți mai luminați în adâncurile memoriei și conștiinței- casa sufletului.

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!