poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1893 .



Numerele- vibratii vii
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Climenco_Victoria ]

2009-06-20  |     | 



Numerologia se pierde undeva in trecutul indepartat, matematica, configuratia universului dar si viata omului demonstreaza ca, practic , totul este condus de numere.Numerele sunt forte vii si trebuie sa cunoastem nu numai energia pe care ele o transmit dar sa invatam sa traim in conformitate cu numerele personale , cu numerele care creaza pentru fiecare om in parte o matrita, un tablou numerologic.
Intreg universul este construit intr-o perfecta ordine, si , pornind de la principiul ca totul in jurul nostru este in miscare, totul vibreaza , putem atunci sa intelegem cum numerele transmit o energie care afecteaza tot ceea ce exista , iar forta lor atinge si omul, modelandu-i caracterul si destinul.
Fiecare om se naste intr-o zi predestinata in cadrul planului universal fiind influentati de vibratiile momentului respectiv, vibratii ce ne vor dirija rationamentul, ne vor motiva reactiile, emotiile, atitudinea in fata vietii.Numerele sunt cheia tuturor misterelor , ele descifreaza atat de bine continutul vibrational al tuturor lucrurilor incat putem spune ca stiinta secreta pe care se bazeaza numerologia este o ramura a fizicii.
Cunoscand principiile numerologiei putem folosi vibratiile numerelor pentru a schimba aspectele cele mai conflictuale ale personalitatii noastre, putem sa ne cunoastem defectele si sa le stapanim, putem sa ne amplificam calitatile pentru a ne usura viata, destinul. Majoritatea oamenilor se nasc cu multe calitati care adesea le sunt necunoscute, folosind numerologia ne putem descoperi aceste calitati care ne pot ajuta sa facem un pas spre perfectiunea interioara si indeplinirea aspiratiilor noastre, spre fericirea si realizarea personala.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!