poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 

Concurs de promovare ::


Concurs de promovare
concurs [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de Paul Bogdan [PaulBogdan]

2017-04-11  |   | 



Iubești literatura? Ai timpul și dispoziția necesară pentru a-i susține și ajuta pe cei care îndrăznesc a se exprima în spațiul public? Poți fi obiectiv și imparțial respectând politica editorială a acestui site, etica și deontologia jurnalistică? Ești capabil să gestionezi un conflict fără a te lăsa antrenat în el? Dacă răspunsurile acestor întrebări sunt pozitive, ai șansa de a face parte din echipa editorială a acestui site.

Ne mărim echipa! Participă la concurs!

Prima fază:

În perioada 18 aprilie-1 mai, echipa editorială va urmări comentariile membrilor care respectă regulamentul de recomandare al textelor prin stea. REGULAMENT
Cei care participă la concurs vor trebui ca, în titlul comentariului, după text, să includă un asterix ( de exemplu: opinie*, text excelent*). Doar acele comentarii vor fi analizate. Pe data de 2 mai, vor fi promovați la nivel 120 acei membri care au respectat cu strictețe regulamentul de acordare al stelelor. În elaborarea comentariilor se va lua în considerare nu numai conținutul textului, ci și forma sa (diacritice, ortografie.. etc.)
Ce trebuie știut este faptul că, odată nivelul 120 obținut, acesta se pierde foarte ușor dacă proaspătul „steluțar” încalcă regulile de recomandare ale textelor.

A doua fază:

În perioada 1-15 mai, membrii care au primit nivel de acces 120 după promovarea primei faze, sau aceia care au deja acest nivel de acces, sunt așteptați cu articole. Echipa editorială va analiza toate articolele publicate în această perioadă și va propune pentru promovare la nivel 150 pe acei membri care au calități de redactor. În procesul de evaluare se vor lua în calcul nu numai tema și forma, ci și impacul pe care articolul îl va în comunitate, interesul captat și polemica. Recomandăm o tematică variată: investigație, social, știri, politică, etc. Nu există o anumită limită de articole.
Recomandare: respectați etica jurnalistică!
Pe data de 16 mai va fi publicată lista acelor membri care au obținut nivel de acces 150

Faza a treia:

După data de 16 mai, cei care au promovat la nivel 150, precum și acei membri care au deja acest nivel și care doresc să promoveze (aceștia din urmă ar trebui să își exprime intenția), vor fi invitați la un interviu (poate fi și online) în care li se va explica în ce constă activitatea de editor și care sunt politicile editoriale ale acestui portal. Odată promovați la nivel de editor (200), membrii pot participa efectiv la activitatea editorială: propun și susțin proiecte, propun modificarea politicii editoriale, etc.

Activitatea de editor pe acest portal de cultură este voluntară și cronofagă. Foarte mulți editori au venit și au renunțat din varii motive. Incapacitatea de a modera, subiectivismul, aroganța, lipsa aparatului critic sunt factori care, exprmate în activitatea editorială, influențează în mod negativ pe acel autor care caută pe acest site un loc de exprimare, de promovare și dezvoltare, sau care, pur și simplu, dorește un feedback din partea cititorului. Ne dorim ca, împreună cu noii colegi, să creăm un spațiu în care actul creației literare să se exprime neîngrădit! Vă așteptăm... succes!

.  |



printe-mail

Vizionări: 11169


.Traduceri ale acestui text:


  Comentariile membrilor:










 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!