poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 

Oglinda Lumii - cu Cărturești și Editura Vellant :: http://librarie.carturesti.ro/oglinda-lumii-15240


Oglinda Lumii - cu Cărturești și Editura Vellant
concurs [ Extern (Terţi) ]
http://librarie.carturesti.ro/oglinda-lumii-15240

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de Eugenia Reiter [Nia]

2014-03-20  |   | 



poezie.ro, Cărturești și Editura Vellant vă invită la un concurs lung și interesant, cu un premiu săptămânal valoros și un premiu final care merită tot efortul.

Alege un produs de pe librarie.carturesti.ro, scrie un text original cu același titlu (poem, eseu, proză etc) care să ilustreze cât mai bine titlul, menționează în câmpul de subtitlu al textului adresa (URL) paginii acelui produs de pe librarie.carturesti.ro - ca să știm că e vorba de concurs - și poți câștiga în fiecare săptămână câte un volum "Oglinda Lumii" oferit de Editura Vellant.



Regulamentul în detaliu:



Concursul se desfășoară în perioada 21 martie 2014 - 25 mai 2014.
Ai 10 șanse de câștig, una în fiecare săptămână de concurs.
Poți posta un număr nelimitat de texte într-o săptămână – ele vor fi evaluate ca participante la concurs pentru săptămâna în curs.
Pentru a fi înscris în concurs un text trebuie să aibă în câmpul subtitlu adresa web completă a paginii de pe site-ul Cărturești. Ca exemplu, am pus pe acest text adresa web a produsului oferit ca premiu.

Câștigătorul fiecărei săptămâni va fi ales de un juriu format din editori ai site-ului și echipa de promovare de la Cărturești Online și va fi anunțat în fiecare zi de marți ulterioară fiecărei săptămâni de concurs, pentru fiecare din cele 10 săptămâni.

Premiul va fi trimis prin poștă câștigătorului direct de către librăriile Cărturești, imediat după confirmarea câștigătorului.
Fiind vorba de același premiu pentru toate cele 10 săptămâni de concurs, premiul nu poate fi câștigat decât o singură dată de aceeași persoană.

La finalul celor 10 săptămâni, cei 10 câștigători vor primi o provocare suplimentară, iar in baza rezultatului va fi ales un câștigator pentru premiul cel mare: un voucher de cumpărături de 400 de lei valabil pe librarie.carturesti.ro

Chiar dacă nu ești inspirat și nu participi la concurs acum, te poți înscrie la newsletterul Cărturești din pagina cu anunțul de concurs și poti câștiga unul dintre cele 10 cupoane de discount oferite prin tragere la sorți la finalul perioadei de concurs.



Succes!


.  |



printe-mail

Vizionări: 26382


.Traduceri ale acestui text:


  Comentariile membrilor:










 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!