poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 4643 .



Librăria Cărturești
articol [ Evenimente ]
un vis împlinit

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [raduh ]

2003-11-25  |     | 



Eu sunt unul dintre cei care i-au spus Nicoletei să se gândească bine când va face acest pas. Dar tot eu sunt cel (poate singurul) care i-a zis să facă neapărat acest pas.
Și a venit ziua în care am fost la inaugurarea celei de-a doua librării "Cărturești", un vis împlinit pentru o prietenă care și-a dorit mereu să fie și ea o "librăreasă" autentică. Și iată că împreună cu un vechi prieten, Șerban Radu, a și reușit.

Și trebuie să recunosc acum, că descriind visul ei împlinit, visez și eu să văd într-un colț al acestei librării un raft pe care să scrie "raftul poezie.ro".
Pentru cei care au uitat, aceasta e librăria unde s-a găsit volumul de poezii al lui Liviu Nanu, de fapt nu chiar aceasta ci prima librărie, cea de lângă Universitate. Pentru cei care urmează, sper ca aceasta să fie librăria unde se vor găsi toate volumele pe care membrii acestui site le-au publicat până acum și pe care le vor publica de acum înainte. Cu ajutorul nostru sau pe cont propriu.

Librăria se afla duminică, la inaugurare, încă în stadiul de șantier, așa cum afirma chiar invitația la deschidere. Dar am văzut clar deja că acesta e locul prin care vom trece măcar o dată pe săptămână ca să răsfoim o carte și să savurăm un ceai. Și poate cine știe, să recităm o poezie-două în fiecare duminică după-amiază, la Atelierele Literare care nu și-au găsit încă o casă.

Nu mi-am propus să fac o recenzie a unui eveniment, ci doar o prezentare succintă a unei bucurii personale și a unei bucurii comune. Sper să colaborăm și noi cu librăria Cărturești și să ne bucurăm de faptul că putem să intrăm într-un magazin în care să întâlnim niște oameni care iubesc într-adevăr cartea.

Pentru cei care vor să-i facă o vizită, locul descris se află pe bulevardul Magheru, exact la ieșirea din cinematograful Patria.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!